Καλησπέρα Δημητρη και καλώς ήρθες στη παρέα μας!Καλημέρα!είμαι ο Δημήτρης,Αιτωλοακαρνανία,παθιασμένος με το αγριογούρουνο!αλήθεια πως κατεβάζω φωτό στο forum;
Αιτωλοακαρνανια από που;
Καλησπέρα Δημητρη και καλώς ήρθες στη παρέα μας!Καλημέρα!είμαι ο Δημήτρης,Αιτωλοακαρνανία,παθιασμένος με το αγριογούρουνο!αλήθεια πως κατεβάζω φωτό στο forum;
Καλώς όρισες Δημήτρη στην παρέα.Καλημέρα!είμαι ο Δημήτρης,Αιτωλοακαρνανία,παθιασμένος με το αγριογούρουνο!αλήθεια πως κατεβάζω φωτό στο forum;
Καλησπερα!
Εύχομαι καλά και ασφαλή κυνήγια σε όλους!
Κωνσταντίνος.
Συνονοματε και Δημητρη καλως ηρθατε καλη διαμονηΚαλημέρα!είμαι ο Δημήτρης,Αιτωλοακαρνανία,παθιασμένος με το αγριογούρουνο!αλήθεια πως κατεβάζω φωτό στο forum;
Δημήτρη, καλώς ήρθες ....Καλημέρα!είμαι ο Δημήτρης,Αιτωλοακαρνανία,παθιασμένος με το αγριογούρουνο!αλήθεια πως κατεβάζω φωτό στο forum;
Καλώς όρισες στην παρέα. Το ονομά σου ;Καλησπέρα σε όλο το forum,
Μένω σε δυτικό προάστιο των Αθηνών, αλλά κυνηγάω σε ορεινή Τριφυλία και ορεινή Κυνουρία που είναι και οι τόποι καταγωγής μου. Κυνηγάω κυρίως τσίχλα, αλλά έχω μεγάλο πάθος με τα κορακοειδή γιατί καταστρέφουν τις καλλιέργιες και τις φωλιές.
Καλησπέρα φίλε Greg (Γρηγόρης?) και καλώς όρισες στην παρέα μας. Αφού είσαι τσιχλάς θα βρεις πολλούς με την ίδια τρέλα εδώ μέσαΚαλησπέρα σε όλο το forum,
Μένω σε δυτικό προάστιο των Αθηνών, αλλά κυνηγάω σε ορεινή Τριφυλία και ορεινή Κυνουρία που είναι και οι τόποι καταγωγής μου. Κυνηγάω κυρίως τσίχλα, αλλά έχω μεγάλο πάθος με τα κορακοειδή γιατί καταστρέφουν τις καλλιέργιες και τις φωλιές.
Καλώς όρισες στην παρέα. Το ονομά σου ;
Καλησπέρα σε όλο το forum,