Γεια σου Γρηγόρη και καλως ήρθες!Καλησπέρα σε όλο το forum,
Μένω σε δυτικό προάστιο των Αθηνών, αλλά κυνηγάω σε ορεινή Τριφυλία και ορεινή Κυνουρία που είναι και οι τόποι καταγωγής μου. Κυνηγάω κυρίως τσίχλα, αλλά έχω μεγάλο πάθος με τα κορακοειδή γιατί καταστρέφουν τις καλλιέργιες και τις φωλιές.
Βόρεια Κυνουρία. Από την αρχή του Πάρνωνα. Κυνηγάω όλα τα μέρη από τη θάλασσα ως τη Μεγάλη Τούρλα.
Αμα κατεβαινεις μεχρι θαλασσα να παμε για κανενα λαγο τριγυρω η για καμια τσιχλα στο ποταμι![]()
Για λαγό από τη Μαλεβή και πάνω. Στο έλατο, στο κέρδο ή στις τσαγιές στο Πλάι και στα Αεροπλάνα
Για τσίχλα από το Στόλο έως το Καρακοβούνι
Γρήγορη καλώς ήρθες καλή διαμονήΚαλησπέρα σε όλο το forum,
Μένω σε δυτικό προάστιο των Αθηνών, αλλά κυνηγάω σε ορεινή Τριφυλία και ορεινή Κυνουρία που είναι και οι τόποι καταγωγής μου. Κυνηγάω κυρίως τσίχλα, αλλά έχω μεγάλο πάθος με τα κορακοειδή γιατί καταστρέφουν τις καλλιέργιες και τις φωλιές.
Καλως ορισες!Καλησπέρα σε όλο το forum,
Γρήγορη καλώς ήρθες καλή διαμονή
Κάπου εκεί στα πέριξ της Ορεινής Τριφυλίας έχω ρίξει και εγώ τις τουφεκιές μου![]()
Αυτο ειναι το θεμα!Αν δεις το κομβοι που ανεβαινει τις κορδελες το βραδυ τρομαξεις!Ολοι τρεχουν επανω και γινονται μαλλια κουβαρια
με τις αλεπουδες και τα τσακαλια,ενω χαμηλα οι λαγοι ειναι τερατα απο το παχος.
Κώστα καλώς ήρθες στη παρέα του Hunterslife .Καλησπέρα σε όλους τους φίλους,
Είμαι ο κώστας και ασχολουμε 2 χρονια με περπατητο κυνήγι τσίχλας.
Kυνηγώ με ένα δίκαννο aya και πριν λιγες μερες αγόρασα μια al391.
Ελπίζω να μπορούμε εδω να λύνουμε τις απορείες με τους εμπειρτότερους.