Παιδιά καλησπέρα το όνομα μου είναι Κώστας καί ειμαι από Θεσσαλονίκη. παρακολουθώ πολλά χρόνια το φόρουμ αλλά ποτέ ενεργα . είμαι κάτοχος μίας remington 1100 G3 τα κυνήγια που κάνω είναι μόνο καρτέρι (φάσσα -παπια- τρυγόνι) .ελπίζω να μάθω πολλά πράγματα από εδώ μέσα.ευχαριστω πολύ
Καλώς ορίσατε παλικάρια....Καλησπερα σε ολους! Ειμαι ο Μανος μενω αθηνα και χαιρομαι που μπηκα στο forum επειδη πιστευω πως μπορω να παρω πολλα αλλα και να δωσω οσα μπορω
Καλησπέρα Λάμπρο, καλώς ήρθες στη παρέα μας!Παιδιά καλησπέρα,φανατικός αναγνώστης του φόρουμ από την αρχή του,και πολλές περαιτέρω γνώσεις που αποκόμισα από όλου σας σε παρά πολλά θέματα.
Γειά σου Λάμπρο!Παιδιά καλησπέρα,φανατικός αναγνώστης του φόρουμ από την αρχή του,και πολλές περαιτέρω γνώσεις που αποκόμισα από όλου σας σε παρά πολλά θέματα.
Λαμπρο, Καλως Ηρθες!Παιδιά καλησπέρα,φανατικός αναγνώστης του φόρουμ από την αρχή του,και πολλές περαιτέρω γνώσεις που αποκόμισα από όλου σας σε παρά πολλά θέματα.
Καλώς όρισες Λάμπρο.Παιδιά καλησπέρα,φανατικός αναγνώστης του φόρουμ από την αρχή του,και πολλές περαιτέρω γνώσεις που αποκόμισα από όλου σας σε παρά πολλά θέματα.
Καλως ήρθες Λαμπρο!Παιδιά καλησπέρα,φανατικός αναγνώστης του φόρουμ από την αρχή του,και πολλές περαιτέρω γνώσεις που αποκόμισα από όλου σας σε παρά πολλά θέματα.
Καλως ηρθες Λαμπρο καλη διαμονηΠαιδιά καλησπέρα,φανατικός αναγνώστης του φόρουμ από την αρχή του,και πολλές περαιτέρω γνώσεις που αποκόμισα από όλου σας σε παρά πολλά θέματα.