Καλώς ήρθες Σίμο!Χαίρετω τους φίλους είμαι ο Σίμος 43 ετων από Δράμα baikalακιας ωραίο το φόρουμ και με πολλές πληροφορίες από συναδέλφους ευχαριστώ για την αποδοχή καλα κυνήγια σε όλους
Καλώς ήρθες Σίμο!Χαίρετω τους φίλους είμαι ο Σίμος 43 ετων από Δράμα baikalακιας ωραίο το φόρουμ και με πολλές πληροφορίες από συναδέλφους ευχαριστώ για την αποδοχή καλα κυνήγια σε όλους
καλώς ήρθες Στράτο στην παρέα μαςΓεια σας συναδελφοι κυνηγοι. Ειμαι ο Στρατος απο το Ρεθυμνο και ευχομαι ζεστες κανες σε ολους!!!
Στρατο καλώς ήρθες!Γεια σας συναδελφοι κυνηγοι. Ειμαι ο Στρατος απο το Ρεθυμνο και ευχομαι ζεστες κανες σε ολους!!!
Καλώς τον στρατο!Γεια σας συναδελφοι κυνηγοι. Ειμαι ο Στρατος απο το Ρεθυμνο και ευχομαι ζεστες κανες σε ολους!!!
Γεια σας συναδελφοι κυνηγοι. Ειμαι ο Στρατος απο το Ρεθυμνο και ευχομαι ζεστες κανες σε ολους!!!
Σιμο και Στρατο καλώς ήρθατεΧαίρετω τους φίλους είμαι ο Σίμος 43 ετων από Δράμα baikalακιας ωραίο το φόρουμ και με πολλές πληροφορίες από συναδέλφους ευχαριστώ για την αποδοχή καλα κυνήγια σε όλους