Καλώς όρισες αριστο!Είμαι ο Αριστος από νομό Ηλείας,είμαι ιδιογωμοτης τα τελευταία χρόνια, κυρίως κυνηγώ παπί και τσίχλα,τα όπλα μου είναι Beretta και franchi al48
Καλώς όρισες αριστο!Είμαι ο Αριστος από νομό Ηλείας,είμαι ιδιογωμοτης τα τελευταία χρόνια, κυρίως κυνηγώ παπί και τσίχλα,τα όπλα μου είναι Beretta και franchi al48
BERETTA a300 και 302Καλως ηρθες Αριστο! Ποια beretta;
Α300 την παλια?BERETTA a300 και 302
Καλώς ήρθες Άριστο στην παρέα μας.Είμαι ο Αριστος από νομό Ηλείας,είμαι ιδιογωμοτης τα τελευταία χρόνια, κυρίως κυνηγώ παπί και τσίχλα,τα όπλα μου είναι Beretta και franchi al48
Όχι φίλε την νέα,δεν είχα την τύχη να έχω την παλιάΑ300 την παλια?
Γιατι εχω την παλια κ κατι ηθελα να ρωτησωΌχι φίλε την νέα,δεν είχα την τύχη να έχω την παλιά
Άρη καλωσόρισες στην ομάδα μας!!Είμαι ο Αριστος από νομό Ηλείας,είμαι ιδιογωμοτης τα τελευταία χρόνια, κυρίως κυνηγώ παπί και τσίχλα,τα όπλα μου είναι Beretta και franchi al48
γιασου Κωστάκη!!!!!!!!Άρη καλωσόρισες στην ομάδα μας!!
Εύχομαι καλή διαμονή και καλά ποσταρίσματα...
Αρίστο, καλώς ήρθες ....Είμαι ο Αριστος από νομό Ηλείας,είμαι ιδιογωμοτης τα τελευταία χρόνια, κυρίως κυνηγώ παπί και τσίχλα,τα όπλα μου είναι Beretta και franchi al48
Αριστο καλώς ήρθες καλή διαμονήΕίμαι ο Αριστος από νομό Ηλείας,είμαι ιδιογωμοτης τα τελευταία χρόνια, κυρίως κυνηγώ παπί και τσίχλα,τα όπλα μου είναι Beretta και franchi al48
Καλως ηρθες φιλε!Καλησπερα καινουργιος στην παρεα σας.
Γειά σου Γιάννη καλωσόρισες στο Η.L.Καλησπερα καινουργιος στην παρεα σας.