Καλώς ήρθες Δημήτρη!Καλησπέρα σε όλους!!! Είμαι ο Δημήτρης από Σάμο και πηγαίνω κυρίως για Πέρδικα και μπεκατσα
Καλώς ήρθες Νίκο!Καλησπερα σε ολους!!! Ειμαι ο Νικος κατοικος Σαμου , τα κυνηγια μου ειναι Λαγος Φασσα και τσιχλοκοτσυφας.
Νίκο , καλώς ήρθες ....Καλησπερα σε ολους!!! Ειμαι ο Νικος κατοικος Σαμου , τα κυνηγια μου ειναι Λαγος Φασσα και τσιχλοκοτσυφας.
Καλώς ήρθες φίλε μου.... Πάτρα έχω πολύ καλούς φίλους από εκεί έναν από Εγλυκάδα και έναν από Ζαρουχλέικα!!!Καλησπέρα στην παρέα σας! Είμαι από την Πάτρα και ελπίζω να τα λέμε συχνά!, ψάχνοντας για φυσίγγια έπεσα επάνω στο φόρουμ και έτσι αποφάσισα να γίνω και εγώ μέλος!. Είμαι πουλοκυνηγός και περιστασιακά λαγό και γουρούνι!.
Καλώς ήρθες στην ωραία παρέα μας @manfles .....Ποιό είναι το όνομά σου και με τη όπλο κυνηγάς...;;Καλησπέρα στην παρέα σας! Είμαι από την Πάτρα και ελπίζω να τα λέμε συχνά!, ψάχνοντας για φυσίγγια έπεσα επάνω στο φόρουμ και έτσι αποφάσισα να γίνω και εγώ μέλος!. Είμαι πουλοκυνηγός και περιστασιακά λαγό και γουρούνι!.
Καλώς τον Κοντοχωριανο καλή διαμονή''Φαγωθηκες'' .....επεσες εξω ομως....Στεμνιτσα το λενε το χωριο...διπλα απο την Δημητσανα που εβγαζε την
μαυρη μπαρουτι....γι'αυτο ''εμπλεξα'' με την ιδιογομωση!!!!!
Αδερφέ καλώς ήρθες καλή διαμονήΚαλησπέρα στην παρέα σας! Είμαι από την Πάτρα και ελπίζω να τα λέμε συχνά!, ψάχνοντας για φυσίγγια έπεσα επάνω στο φόρουμ και έτσι αποφάσισα να γίνω και εγώ μέλος!. Είμαι πουλοκυνηγός και περιστασιακά λαγό και γουρούνι!.
Καλημέρα! Μανώλης λέγομαι, είμαι 65 χρονών και τα όπλα μου είναι: Μπερέττες, Α 400 Explor, 66cm, SV 10 Perennia lII 66cm, A 302 76 cm*Καλώς ήρθες στην ωραία παρέα μας @manfles .....Ποιό είναι το όνομά σου και με τη όπλο κυνηγάς...;;
Καλως ηρθεε Μανωλη!!Καλησπέρα στην παρέα σας! Είμαι από την Πάτρα και ελπίζω να τα λέμε συχνά!, ψάχνοντας για φυσίγγια έπεσα επάνω στο φόρουμ και έτσι αποφάσισα να γίνω και εγώ μέλος!. Είμαι πουλοκυνηγός και περιστασιακά λαγό και γουρούνι!.
Καλως ηρθες Νικο!Καλησπερα σε ολους!!! Ειμαι ο Νικος κατοικος Σαμου , τα κυνηγια μου ειναι Λαγος Φασσα και τσιχλοκοτσυφας.
Να'σαι καλά Μανώλη....Καλημέρα! Μανώλης λέγομαι, είμαι 65 χρονών και τα όπλα μου είναι: Μπερέττες, Α 400 Explor, 66cm, SV 10 Perennia lII 66cm, A 302 76 cm*
Καλως ηρθες Νικο!
Καλώς ορίσατε οι νεοσύλλεκτοι .
Χα . Χα ...degreaser γρήγοραΣε ευχαριστω πολυ!!!
Σε ευχαριστω Δημητρη, σαν νεοσυλλεκτος.....ακομα εχω γρασσο στα ματια!!!!
Χα . Χα ...degreaser γρήγορα
Μανώλη, καλώς ήρθες ....Καλησπέρα στην παρέα σας! Είμαι από την Πάτρα και ελπίζω να τα λέμε συχνά!, ψάχνοντας για φυσίγγια έπεσα επάνω στο φόρουμ και έτσι αποφάσισα να γίνω και εγώ μέλος!. Είμαι πουλοκυνηγός και περιστασιακά λαγό και γουρούνι!.