Καλως ηρθες Θαναση!Καλημέρα! ωραίο φόρουμ χαίρομαι που είμαι μέλος .Κυνηγώ στην Β.Πελοπόννησο φτερωτά με σκύλους φέρμας .Έχω δύο setter
Καλως ηρθες Θαναση!Καλημέρα! ωραίο φόρουμ χαίρομαι που είμαι μέλος .Κυνηγώ στην Β.Πελοπόννησο φτερωτά με σκύλους φέρμας .Έχω δύο setter
Καλως ηρθες Χρηστο!Καλησπέρα σε όλους είμαι ο Χρήστος (36 χρονών), χαίρομαι που είμαι μέλος του φόρουμ.
Είμαι από Κομοτηνή και κυνηγώ κυρίως ορτύκι-μπεκάτσα (με δύο σκύλους φέρμας σεττερ και κουρτσχααρ) αλλά και παπιά.
Είμαι νέος κυνηγός (εδώ και 2 χρόνια)
Χρήστο, καλώς ήρθες ....Καλησπέρα σε όλους είμαι ο Χρήστος (36 χρονών), χαίρομαι που είμαι μέλος του φόρουμ.
Είμαι από Κομοτηνή και κυνηγώ κυρίως ορτύκι-μπεκάτσα (με δύο σκύλους φέρμας σεττερ και κουρτσχααρ) αλλά και παπιά.
Καλησπέρα σε όλους είμαι ο Χρήστος (36 χρονών), χαίρομαι που είμαι μέλος του φόρουμ.
Καλώς ορισατε παλικάρια στην παρέα.Καλημέρα! ωραίο φόρουμ χαίρομαι που είμαι μέλος .Κυνηγώ στην Β.Πελοπόννησο φτερωτά με σκύλους φέρμας .Έχω δύο setter
Χρήστο καλώς ήρθες καλή διαμονήΚαλησπέρα σε όλους είμαι ο Χρήστος (36 χρονών), χαίρομαι που είμαι μέλος του φόρουμ.
Καλώς μας ήρθες Χρήστο!Καλησπέρα σε όλους είμαι ο Χρήστος (36 χρονών), χαίρομαι που είμαι μέλος του φόρουμ.
Καλώς μας ήλθες Κωστή...!!Καλησπέρα,
είμαι ο Κωνσταντίνος, παρακολουθώ το forum τα τελευταία χρόνια και σκέφτηκα σήμερα να γίνω πιο ενεργός, κυνηγάω λίγο ορτύκι και τσίχλα και αρκετή μπεκάτσα. Έχω ένα αρσενικό αγγλικό seter 7 χρόνων τον ΖΟΟΜ. Κυνηγάω πολύ Εύβοια και Αττικοβοιωτία.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν.
Συνονοματε καλως ηρθες καλη διαμονηΚαλησπέρα,
είμαι ο Κωνσταντίνος, παρακολουθώ το forum τα τελευταία χρόνια και σκέφτηκα σήμερα να γίνω πιο ενεργός, κυνηγάω λίγο ορτύκι και τσίχλα και αρκετή μπεκάτσα. Έχω ένα αρσενικό αγγλικό seter 7 χρόνων τον ΖΟΟΜ. Κυνηγάω πολύ Εύβοια και Αττικοβοιωτία.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν.
Καλώς ήρθες Κωνσταντίνε!Καλησπέρα,
Καλώς σας βρήκα λοιπόν.
Με τη όπλο κυνηγάς Κωστή...;;;Καλώς σας βρήκα παίδες, όλους.
Κωνσταντίνε, καλώς ήρθες ....Καλησπέρα,
Καλώς σας βρήκα λοιπόν.