Καλώς όρισες Χρήστο.Καλή διαμονή στο forumΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ ΚΑΡΤΕΡΙΣΙΑ ΚΥΝΗΓΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΤΣΙΧΛΑ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ... ΚΑΛΑ ΚΥΝΗΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Καλώς όρισες Χρήστο.Καλή διαμονή στο forumΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ ΚΑΡΤΕΡΙΣΙΑ ΚΥΝΗΓΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΤΣΙΧΛΑ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ... ΚΑΛΑ ΚΥΝΗΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Χρήστο! Καλή διαμονή και καλά ποσταρίσματα!Καλησπέρα, είμαι ο Χρήστος από Μεσόγεια κυνηγάω με Benelli Rafaelo και τα κυνήγια μου είναι Τρυγόνι και Τσιχλα
Καλωστον κι άλλος μπενελακιας καλώς ήρθες στην παρέα μας.Καλως ηρθες Χρηστο στην παρεα μας
Καλώς ήρθες Χρήστο!Ευχαριστώ πολύ όλους να είμαστε καλά όλοι να μπορουμε να κυνηγαμε και να χαιρόμαστε τις όμορφες αυτές στιγμές. Συγχαρητήρια για το ήθος των συναδελφων που γράφουν σε αυτό το site
Χρηστο καλως ηρθες καλη διαμονηΕυχαριστώ πολύ όλους να είμαστε καλά όλοι να μπορουμε να κυνηγαμε και να χαιρόμαστε τις όμορφες αυτές στιγμές. Συγχαρητήρια για το ήθος των συναδελφων που γράφουν σε αυτό το site
Ευχαριστώ πολύ όλους να είμαστε καλά όλοι να μπορουμε να κυνηγαμε και να χαιρόμαστε τις όμορφες αυτές στιγμές. Συγχαρητήρια για το ήθος των συναδελφων που γράφουν σε αυτό το site
Άρη μου....άντε καλώς ήλθες.... ....καλή υπομονή και καλά σουλατσαρίσματα από δω κ πέρα με το lockdown....Καλησπέρα ...είμαι ο Αρης από Μαρκόπουλο μ αρέσουν τα όπλα το κυνήγι, το σκοπευτήριο (τώρα τελευταία) και θέλω να με καλοσωρίσετε ξανά όπως τον φίλο παραπάνω γιατί ζήλεψα..
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ ΚΑΡΤΕΡΙΣΙΑ ΚΥΝΗΓΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΤΣΙΧΛΑ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ... ΚΑΛΑ ΚΥΝΗΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Καλως ηρθατε παιδια!!Καλησπέρα, είμαι ο Χρήστος από Μεσόγεια κυνηγάω με Benelli Rafaelo και τα κυνήγια μου είναι Τρυγόνι και Τσιχλα
Βασιλη καλως ηρθες καλη διαμονηΚαλησπέρα! Ονομάζομαι Βασίλης, είμαι 31 χρονών, μένω στην Ηγουμενίτσα και ασχολούμαι με το κυνήγι από μικρό παιδί!!!Κυνηγάω φανατικά λαγό!!!Σπάνια φάσσα και τσιχλοκότσυφα !!!Καλώς σας βρήκα!!!!
Καλώς ήρθες Βασίλη!!!!!!Καλησπέρα! Ονομάζομαι Βασίλης, είμαι 31 χρονών, μένω στην Ηγουμενίτσα και ασχολούμαι με το κυνήγι από μικρό παιδί!!!Κυνηγάω φανατικά λαγό!!!Σπάνια φάσσα και τσιχλοκότσυφα !!!Καλώς σας βρήκα!!!!