Στέλιο καλώς όρισες στην παρέα.Καλησπερα σε ολο το φορουμ. Ειμαι ο Στελιος κ αγαπω το κυνηγι τα κυνηγοσκυλα κ την ιδιογομωση .
Σας διαβαζω 4 χρονια περιπου κ αποφασισα τωρα να γινω ενεργο μελος.
Ευχαριστω.
Στέλιο καλώς όρισες στην παρέα.Καλησπερα σε ολο το φορουμ. Ειμαι ο Στελιος κ αγαπω το κυνηγι τα κυνηγοσκυλα κ την ιδιογομωση .
Ευχαριστω.
Καλώς σας βρήκαΑνδριανε κ Στέλιο καλώς ήρθατε!
Καλως σε βρηκα φιλε Αριστο.Καλώς ήρθατε Ανδριανε και Στέλιο!
Στέλιο τι κυνηγια κάνεις και τι κυνηγόσκυλα έχεις;
Καλώς ήρθες Στέλιο και καλή διαμονή !Καλησπερα σε ολο το φορουμ. Ειμαι ο Στελιος κ αγαπω το κυνηγι τα κυνηγοσκυλα κ την ιδιογομωση .
Ευχαριστω.
Στέλιο καλώς ήρθες και καλή διαμονή .Καλησπερα σε ολο το φορουμ. Ειμαι ο Στελιος κ αγαπω το κυνηγι τα κυνηγοσκυλα κ την ιδιογομωση .
Ευχαριστω.
Καλώς σας βρήκα
Ανδριανε και Στελιο καλως ηρθατε καλη διαμονηΚαλησπερα σε ολο το φορουμ. Ειμαι ο Στελιος κ αγαπω το κυνηγι τα κυνηγοσκυλα κ την ιδιογομωση .
Ευχαριστω.
Ανδριανέ καλώς ήλθες στην παρέα μας!!Καλησπέρα σας, είμαι Αδριανός από Βουκουρέστι Ρουμανίας. Δεν είμαι κυνηγός, μόνο που πριν 30 χρόνια, σαν πιτσιρικάς, έχω κολλήσει το μικρόβιο του αεροβόλου πριν προχωράω στη σκοποβολή με ραβδωτά. Το χόμπι έχει γίνει πλέων ψυχοθεραπεία, γι' αυτό και μπήκα στο φόρουμ.
Καλώς τν Στέλιο!!Καλησπερα σε ολο το φορουμ. Ειμαι ο Στελιος κ αγαπω το κυνηγι τα κυνηγοσκυλα κ την ιδιογομωση .
Ευχαριστω.
Στέλιο καλώς μας βρήκες, πες μας και τα όπλα σου να σε γνωρίσουμε καλύτερα, σου εύχομαι καλές ντουφεκιές να έχεις με τη νέα κυνηγετική χρονιά.Καλησπερα σε ολο το φορουμ. Ειμαι ο Στελιος κ αγαπω το κυνηγι τα κυνηγοσκυλα κ την ιδιογομωση .
Ευχαριστω.
Καλημερα φιλε μου κ ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου κ ανταποδιδω...Στέλιο καλώς μας βρήκες, πες μας και τα όπλα σου να σε γνωρίσουμε καλύτερα, σου εύχομαι καλές ντουφεκιές να έχεις με τη νέα κυνηγετική χρονιά.
Καλώς ήρθες Ανδριανέ. Καλή διαμονήΚαλησπέρα σας, είμαι Αδριανός από Βουκουρέστι Ρουμανίας. Δεν είμαι κυνηγός, μόνο που πριν 30 χρόνια, σαν πιτσιρικάς, έχω κολλήσει το μικρόβιο του αεροβόλου πριν προχωράω στη σκοποβολή με ραβδωτά. Το χόμπι έχει γίνει πλέων ψυχοθεραπεία, γι' αυτό και μπήκα στο φόρουμ.
Καλωσήρθες Στέλιο στην παρέα μας πλέον και ενεργά, μιας και ήσουν μαζί μας έτσι και αλλιώς τόσα χρόνια πριν. Καλά ποσταρίσματα.Καλησπερα σε ολο το φορουμ. Ειμαι ο Στελιος κ αγαπω το κυνηγι τα κυνηγοσκυλα κ την ιδιογομωση .
Ευχαριστω.
Jimm καλώς ήρθες στην ομάδα μας, είσαι νέος και μας αρέσουν νεαροί κυνηγοί...Καλησπέρα είμαι ο Δημήτρης και έχω τρέλα με το κυνήγι !!! Έγινα ενεργός στο φόρουμ γτ πιστεύω πως θα μάθω πράγματα από εδώ . Και ευχαριστώ όλα τα παιδια που μας λύνουν απορίες !!
Καλώς ήρθες Δημήτρη!Καλησπέρα είμαι ο Δημήτρης και έχω τρέλα με το κυνήγι !!! Έγινα ενεργός στο φόρουμ γτ πιστεύω πως θα μάθω πράγματα από εδώ . Και ευχαριστώ όλα τα παιδια που μας λύνουν απορίες !!
Καλώς τον Δημήτρη. Καλή διαμονή και καλά ποσταρίσματαΚαλησπέρα είμαι ο Δημήτρης και έχω τρέλα με το κυνήγι !!! Έγινα ενεργός στο φόρουμ γτ πιστεύω πως θα μάθω πράγματα από εδώ . Και ευχαριστώ όλα τα παιδια που μας λύνουν απορίες !!