Καλώς τον Φώτη.Καλη διαμονή.Καλησπέρα και από εμένα.Το όνομα μου είναι Φώτης 38 χρόνων είμαι από Γιάννενα και τώρα που έμεινα από σκυλο κυνηγάω φάσσα παπι και λίγο μπεκάτσα με ένα φίλο. Εύχομαι καλή κυνηγετική χρόνια με ασφάλεια πάνω από όλα!
Καλώς τον Φώτη.Καλη διαμονή.Καλησπέρα και από εμένα.Το όνομα μου είναι Φώτης 38 χρόνων είμαι από Γιάννενα και τώρα που έμεινα από σκυλο κυνηγάω φάσσα παπι και λίγο μπεκάτσα με ένα φίλο. Εύχομαι καλή κυνηγετική χρόνια με ασφάλεια πάνω από όλα!
Καλώς ήρθες Δημήτρη στην παρέα.καλσηπερα ονομαζομαι Δημητρης 43 χρονων
Καλώς ήρθες Δημήτρη !καλσηπερα ονομαζομαι Δημητρης 43 χρονων
Γειά σου Δημήτρη καλώς ήλθες.καλσηπερα ονομαζομαι Δημητρης 43 χρονων
Καλώς ήρθες Δημήτρη!καλσηπερα ονομαζομαι Δημητρης 43 χρονων
Καλώς ήρθες Χρήστο!Καλησπέρα σε όλους. Είμαι ο Χρήστος 24 απο Λεχαινά (μπορσι) μου αρέσει το κυνήγι της μπεκάτσας τα τελευταία δυο χρόνια σκέφτηκα να ασχοληθώ κ με την ιδιογομοσι
Έχω δυο σεττερ
Καλώς ήρθες Χρήστο!Καλησπέρα σε όλους. Είμαι ο Χρήστος 24 απο Λεχαινά (μπορσι) μου αρέσει το κυνήγι της μπεκάτσας τα τελευταία δυο χρόνια σκέφτηκα να ασχοληθώ κ με την ιδιογομοσι
Έχω δυο σεττερ
Ο επιμένων νικά.......Εχω φάει τόσο κρύο κ τα αποτελέσματα 0000
Καλώς τον συνονόματο !Καλησπέρα σε όλους. Είμαι ο Χρήστος 24 απο Λεχαινά (μπορσι) μου αρέσει το κυνήγι της μπεκάτσας τα τελευταία δυο χρόνια σκέφτηκα να ασχοληθώ κ με την ιδιογομοσι
Έχω δυο σεττερ
Χρήστο καλώς ήλθες στην ομάδα μας!!Καλησπέρα σε όλους. Είμαι ο Χρήστος 24 απο Λεχαινά (μπορσι) μου αρέσει το κυνήγι της μπεκάτσας τα τελευταία δυο χρόνια σκέφτηκα να ασχοληθώ κ με την ιδιογομοσι
Έχω δυο σεττερ
Νικόλα καλώς ήλθες!!Καλησπερα ειμαι ο Νικος απο κερκυρα , 23 χρονων σπουδαζω Αθηνα και ψαχνω παρεες για να πηγαινουμε μαζι για κυνηγι να περναμε καλα!
Καλώς ήρθες Νίκο!Καλησπερα ειμαι ο Νικος απο κερκυρα , 23 χρονων σπουδαζω Αθηνα και ψαχνω παρεες για να πηγαινουμε μαζι για κυνηγι να περναμε καλα!