Kostas ContraDosi
Moderator
Γεια σου Χρήστο...καλως ηλθες!!Γεια σε όλους!! Με λένε Χρήστο κατοικώ στην Αττική και ετοιμάζομαι για την πρώτη μου κυνηγετική σεζόν ως νέος κυνηγός!
Γεια σου Χρήστο...καλως ηλθες!!Γεια σε όλους!! Με λένε Χρήστο κατοικώ στην Αττική και ετοιμάζομαι για την πρώτη μου κυνηγετική σεζόν ως νέος κυνηγός!
Καλώς σας βρήκα φίλε μουΓεια σου Χρήστο...καλως ηλθες!!
Γεια σου Νίκο, έχεις δίκιο.Βέβαια, είναι πολλά τα άτομα που δεν γράφουν πλέον και έχουν καιρό.Όπως επίσης ο @konstantinos κ.ά.Έχω καιρό να δω μήνυμα του συναδέλφου yorgos.
Έχει γίνει κάτι που έχω χάσει....
Και ρωτάω καθαρά από ενδιαφέρον και μόνο μιας και μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής.
Ονομάζομαι Κώστας, κατοικώ στη Θεσσαλονίκη, ασχολούμαι με το κυνήγι φτερωτών. Καλώς σας βρήκα!
Κωστα και Χρηστο καλως ηρθατε καλη διαμονηΓεια σε όλους!! Με λένε Χρήστο κατοικώ στην Αττική και ετοιμάζομαι για την πρώτη μου κυνηγετική σεζόν ως νέος κυνηγός!
Καλώς ήρθες Βασίλη!Καλησπερα σε ολους.Ειμαι ο Βασιλης απο Φθιωτιδα .Κυνηγαω λαγο .Εχω ενα ζευγαρι Αριεγης και απο οπλα ενα franchi alcione
Καλώς ήρθες Βασίλη!Καλησπερα σε ολους.Ειμαι ο Βασιλης απο Φθιωτιδα .Κυνηγαω λαγο .Εχω ενα ζευγαρι Αριεγης και απο οπλα ενα franchi alcione
Καλωσηρθες Βασίλη. Καλή διαμονή και καλα ποσταρισματαΚαλησπερα σε ολους.Ειμαι ο Βασιλης απο Φθιωτιδα .Κυνηγαω λαγο .Εχω ενα ζευγαρι Αριεγης και απο οπλα ενα franchi alcione
Καλως ηλθες Βασίλη...καλη διαμονή...Καλησπερα σε ολους.Ειμαι ο Βασιλης απο Φθιωτιδα .Κυνηγαω λαγο .Εχω ενα ζευγαρι Αριεγης και απο οπλα ενα franchi alcione