Δημητρη καλως ηρθες καλη διαμονηΓεια σας Δημητρης από Ηρωική Νήσο Κασο, το φορουμ αυτό μου το σύστησε ο φίλος μου ο Κώστας γνωστός εδώ μέσα ως Mafia Calabria , σας χαιρετώ όλους
Δημητρη καλως ηρθες καλη διαμονηΓεια σας Δημητρης από Ηρωική Νήσο Κασο, το φορουμ αυτό μου το σύστησε ο φίλος μου ο Κώστας γνωστός εδώ μέσα ως Mafia Calabria , σας χαιρετώ όλους
Καλώς ήρθες Χρήστο!Καλώς σας βρήκα παιδιά ονομάζομαι Χρήστος 42 ετων απο Αθήνα κ κυνηγάω φανατικά φασσα κ μπεκάτσα. Ευχομαι σε όλους υγεία κ καλη κυνηγετική σεζον.
Χρηστο καλώς ηλθες, στην παρέα μας...Καλώς σας βρήκα παιδιά ονομάζομαι Χρήστος 42 ετων απο Αθήνα κ κυνηγάω φανατικά φασσα κ μπεκάτσα. Ευχομαι σε όλους υγεία κ καλη κυνηγετική σεζον.
Καλώς όρισες Χρήστο στην καλύτερη παρέα.Καλώς σας βρήκα παιδιά ονομάζομαι Χρήστος 42 ετων απο Αθήνα κ κυνηγάω φανατικά φασσα κ μπεκάτσα. Ευχομαι σε όλους υγεία κ καλη κυνηγετική σεζον.
Τα τελευταία 10 χρόνια περίπου με σέττερΧρηστο καλώς ηλθες, στην παρέα μας...
Με τι σκυλακι κυνηγας μπεκάτσα;;;
Καλώς σας βρήκα παιδιά ονομάζομαι Χρήστος 42 ετων απο Αθήνα κ κυνηγάω φανατικά φασσα κ μπεκάτσα. Ευχομαι σε όλους υγεία κ καλη κυνηγετική σεζον.
Χρηστον καλως ηρθες καλη διαμονηΚαλώς σας βρήκα παιδιά ονομάζομαι Χρήστος 42 ετων απο Αθήνα κ κυνηγάω φανατικά φασσα κ μπεκάτσα. Ευχομαι σε όλους υγεία κ καλη κυνηγετική σεζον.
Καλώς ήρθες συνονόματε!Καλώς σας βρήκα παιδιά ονομάζομαι Χρήστος 42 ετων απο Αθήνα κ κυνηγάω φανατικά φασσα κ μπεκάτσα. Ευχομαι σε όλους υγεία κ καλη κυνηγετική σεζον.
Καλός όρισες!Καλησπερα στην παρέα! Είμαι ο Γιώργος από Αλεξανδρουπολη και ασχολούμαι με το κυνήγι της τσίχλας . Ευχομαι σε όλους σας καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και καλή κυνηγετικη σεζόν!
Γιώργο καλως μας ηρθες απο την ομορφη Αλεξανδούπολη!!Καλησπερα στην παρέα! Είμαι ο Γιώργος από Αλεξανδρουπολη και ασχολούμαι με το κυνήγι της τσίχλας . Ευχομαι σε όλους σας καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και καλή κυνηγετικη σεζόν!
Καλώς ήρθες!Καλησπερα στην παρέα! Είμαι ο Γιώργος από Αλεξανδρουπολη και ασχολούμαι με το κυνήγι της τσίχλας . Ευχομαι σε όλους σας καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και καλή κυνηγετικη σεζόν!
Καλώς σας βρήκα παιδιά ονομάζομαι Χρήστος 42 ετων απο Αθήνα κ κυνηγάω φανατικά φασσα κ μπεκάτσα. Ευχομαι σε όλους υγεία κ καλη κυνηγετική σεζον.
Καλώς σας βρήκαμε παίδες και καλή διαμονή.Καλησπερα στην παρέα! Είμαι ο Γιώργος από Αλεξανδρουπολη και ασχολούμαι με το κυνήγι της τσίχλας . Ευχομαι σε όλους σας καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και καλή κυνηγετικη σεζόν!
Αυτά, μας ενδιαφέρουν ΠΟΛΥ....ένα δίκαννο με κοκόρια με το οποίο ξεκίνησα από παιδί . Επίσης εδώ και κάποια χρόνια γεμίζω μόνος μου.
Καλώς ήρθες Γιώργο!Έχω το ένστικτο του κυνηγού από παιδάκι. Τα περισσότερα κυνήγια μου είναι σε πέρδικες , μετά μπεκάτσες και λίγες φορές τσίχλες , τρυγόνια και ορτύκι . Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα κυνήγια , αλλά αυτά που έγραψα με συγκινούν περισσότερο. Έχω πάντα 2 σκυλιά τα οποία χρησιμοποιώ εναλλάξ και κυνηγάω με μια Benelli και μερικές φορές με ένα δίκαννο με κοκόρια με το οποίο ξεκίνησα από παιδί . Επίσης εδώ και κάποια χρόνια γεμίζω μόνος μου.