Ήπειρο και μένω στην Αθήνα.Καλώς ήρθες Γιώργο!
Από που είσαι Γιώργο;,,, εχω ένα φιλαράκι που κρατάει από Φιλιππιάδα με αυτό το επώνυμο!!!
Ήπειρο και μένω στην Αθήνα.Καλώς ήρθες Γιώργο!
Από που είσαι Γιώργο;,,, εχω ένα φιλαράκι που κρατάει από Φιλιππιάδα με αυτό το επώνυμο!!!
Καλος τον Γιωργη,κατεχεις πιος ειμε εεεεΉπειρο και μένω στην Αθήνα.
Εννοείτε!Καλος τον Γιωργη,κατεχεις πιος ειμε εεεε![]()
![]()
Καλησπερα στην παρέα! Είμαι ο Γιώργος από Αλεξανδρουπολη και ασχολούμαι με το κυνήγι της τσίχλας . Ευχομαι σε όλους σας καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και καλή κυνηγετικη σεζόν!
Ήπειρο και μένω στην Αθήνα.
Καλώς όρισες Γιώργο στην παρέα μας.Καλησπερα στην παρέα! Είμαι ο Γιώργος από Αλεξανδρουπολη και ασχολούμαι με το κυνήγι της τσίχλας . Ευχομαι σε όλους σας καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και καλή κυνηγετικη σεζόν!
Αφιερωμένη ..Αυτά, μας ενδιαφέρουν ΠΟΛΥ....
Υ.Γ. Γιωργο καλως ηρθες στην ομαδα μας κ καλη διαμονή....
ΜπηπελοοοΑφιερωμένη ..
Κωστή, καλως ηρθες στην ομαδα μας!!!Καλησπέρα σε όλους!! Είμαι ο Κώστας (40) από Κατερίνη και ζω στο Βερολίνο.Έβγαλα πριν δύο χρόνια άδεια κυνηγού στη Γερμανία και κυνηγάω Κυριότερα ελάφια και αγριογούρουνα.Ο σύντροφος μου είναι ο Μιος ένα Γερμανικό Κυνηγετικό Τεριέ.
Από φέτος ασχολούμαι και με το θέμα κυνήγι στην Ελλάδα.
Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ.
Να είστε καλά και εύχομαι καλή συνομιλία![]()
Καλώς όρισες Κώστα και καλή διαμονή!Καλησπέρα σε όλους!! Είμαι ο Κώστας (40) από Κατερίνη και ζω στο Βερολίνο.Έβγαλα πριν δύο χρόνια άδεια κυνηγού στη Γερμανία και κυνηγάω Κυριότερα ελάφια και αγριογούρουνα.Ο σύντροφος μου είναι ο Μιος ένα Γερμανικό Κυνηγετικό Τεριέ.
Καλώς ήρθες!!!Καλησπερα στην παρέα! Είμαι ο Γιώργος από Αλεξανδρουπολη και ασχολούμαι με το κυνήγι της τσίχλας . Ευχομαι σε όλους σας καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και καλή κυνηγετικη σεζόν!
Καλώς τον!!!Έχω το ένστικτο του κυνηγού από παιδάκι. Τα περισσότερα κυνήγια μου είναι σε πέρδικες , μετά μπεκάτσες και λίγες φορές τσίχλες , τρυγόνια και ορτύκι . Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα κυνήγια , αλλά αυτά που έγραψα με συγκινούν περισσότερο. Έχω πάντα 2 σκυλιά τα οποία χρησιμοποιώ εναλλάξ και κυνηγάω με μια Benelli και μερικές φορές με ένα δίκαννο με κοκόρια με το οποίο ξεκίνησα από παιδί . Επίσης εδώ και κάποια χρόνια γεμίζω μόνος μου.
Καλώς ήρθες Κώστα!!Καλησπέρα σε όλους!! Είμαι ο Κώστας (40) από Κατερίνη και ζω στο Βερολίνο.Έβγαλα πριν δύο χρόνια άδεια κυνηγού στη Γερμανία και κυνηγάω Κυριότερα ελάφια και αγριογούρουνα.Ο σύντροφος μου είναι ο Μιος ένα Γερμανικό Κυνηγετικό Τεριέ.
Καλώς ήρθες Γιάννη!Καλησπέρα σας. Γιάννης 39 απο Αθήνα.
Καλώς ήρθες και καλή διαμονή.Καλησπέρα σας. Γιάννης 39 απο Αθήνα.
Καλώς όρισες Γιάννη στην ομορφότερη παρέα. Αν θες πες μας τι κυνηγάς , τι όπλα έχεις κ.λ.πΚαλησπέρα σας. Γιάννης 39 απο Αθήνα.