Seminole spreader η brain bell σε σπείρωμα
Crio plus ζητούνται προς αγορά.
Πληροφορίες σε προσωπικό μήνυμα.
Τάκη έχεις πμSeminole spreader η brain bell σε σπείρωμα
Ελ φίλε Τάκη έχω εγώ ένα bell crio plus σπειρωμαSeminole spreader η brain bell σε σπείρωμα
Πουλαω ενα εγω μονο €249 .... ευκαιρια!!!Το είχα από παλιά, το πούλησα μαζί με ένα όπλο (κουταμαρα) και πρόσφατα ένας καλός φίλος που είχε τρία (!!!) μου χάρισε το ένα. Μέχρι αγγελία στο car είχα δει με 250€! Καλό είναι παιδιά αλλά δεν παύει να είναι ένα ατσάλινο μικρό σωληνάκι.
κακος φιλε μου , ειχα και τα δυο για το vinci .... το bell ειναι σε ολα ανωτερο (το spreader το δωσα). Ο κουμπαρος το ιδιο , πουλησε περσι το spreader για το bell.Η αγγελία ισχύει πλέον μόνο για το seminole spreader,οποίος έχει στη διάθεσή του σε σπείρωμα crio plus και το δίνει ας ενημερώσει...
στην τιμή σίγουρατο bell ειναι σε ολα ανωτερο
Οτι πληρωνεις περνεις, επισης το spreader οταν το αγοραζαμε 15 χρονια πριν, ειχε €80 στον καλκατζακο ..... 2 ειχα αγορασει. Αρα ????????????????στην τιμή σίγουρα
Δεν είναι πάντα έτσι.Οτι πληρωνεις περνεις,
Το bell το πήρα φίλε...κακος φιλε μου , ειχα και τα δυο για το vinci .... το bell ειναι σε ολα ανωτερο (το spreader το δωσα). Ο κουμπαρος το ιδιο , πουλησε περσι το spreader για το bell.
Η αλήθεια είναι ότι το spreader δεν το καταλαβαίνεις στον πίνακα αλλά στο κυνήγι. Για το bell δεν γνωρίζω.Το bell το πήρα φίλε...
Εγώ όλα τα χρόνια με το spreader έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος γι αυτό που προορίζεται...
Γι αυτό πέρα από το bell που είναι στο δρόμο κι έρχεται,ψάχνω και για spreader,μιας και το είχα και ξέρω τι κάνει...
Όχι φίλε δεν είναι το ίδιο.Το briley το ραβδωτο δεν ειναι το ιδιο?
Για να καταλαβω,ολα τα παραπανω τι χρηση κανουν,δηλαδη για τι κυνηγι ειναι?Όχι φίλε δεν είναι το ίδιο.
Το είχα και το briley(diffusion),
Επίσης και το ραβδωτό της gemini
Πολλούς τραυματισμούς είχα και από τα 2 ραβδωτα,επίσης της gemini τρομαζες να το ξεβιδωσεις...
Το speader είναι τσοκ που ανάλογα στο φυσίγγι μπορεί να σου δώσει ΝΕΚΡΑ θηράματα έως και τα 30μ.Για να καταλαβω,ολα τα παραπανω τι χρηση κανουν,δηλαδη για τι κυνηγι ειναι?
Το Bell διαπίστωσα στην ES100 ότι θέλει πλήθος σκαγιων και τα μέτρα του είναι max 30.Το bell δεν το έχω δοκιμάσει.
Το περίεργο θα ήταν να έβλεπες διαφορά.Η καρπωση είχε ανέβει αισθητά ως που μια μέρα πήγα εχωντας ξεχάσει βιδωμενη την μάμα μουφα από την πρωτοχρονιά.
Η καρπωση ίδια με το Bell και συνεχίζω με αυτήν.