Zητειται seminole spreader η brain bell

Το είχα από παλιά, το πούλησα μαζί με ένα όπλο (κουταμαρα) και πρόσφατα ένας καλός φίλος που είχε τρία (!!!) μου χάρισε το ένα. Μέχρι αγγελία στο car είχα δει με 250€! Καλό είναι παιδιά αλλά δεν παύει να είναι ένα ατσάλινο μικρό σωληνάκι.

Το είχα από παλιά, το πούλησα μαζί με ένα όπλο (κουταμαρα) και πρόσφατα ένας καλός φίλος που είχε τρία (!!!) μου χάρισε το ένα. Μέχρι αγγελία στο car είχα δει με 250€! Καλό είναι παιδιά αλλά δεν παύει να είναι ένα ατσάλινο μικρό σωληνάκι.
Πουλαω ενα εγω μονο €249 .... ευκαιρια!!!

Η αγγελία ισχύει πλέον μόνο για το seminole spreader,οποίος έχει στη διάθεσή του σε σπείρωμα crio plus και το δίνει ας ενημερώσει...
κακος φιλε μου , ειχα και τα δυο για το vinci .... το bell ειναι σε ολα ανωτερο (το spreader το δωσα). Ο κουμπαρος το ιδιο , πουλησε περσι το spreader για το bell.

κακος φιλε μου , ειχα και τα δυο για το vinci .... το bell ειναι σε ολα ανωτερο (το spreader το δωσα). Ο κουμπαρος το ιδιο , πουλησε περσι το spreader για το bell.
Το bell το πήρα φίλε...
Εγώ όλα τα χρόνια με το spreader έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος γι αυτό που προορίζεται...
Γι αυτό πέρα από το bell που είναι στο δρόμο κι έρχεται,ψάχνω και για spreader,μιας και το είχα και ξέρω τι κάνει...

Το bell το πήρα φίλε...
Εγώ όλα τα χρόνια με το spreader έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος γι αυτό που προορίζεται...
Γι αυτό πέρα από το bell που είναι στο δρόμο κι έρχεται,ψάχνω και για spreader,μιας και το είχα και ξέρω τι κάνει...
Η αλήθεια είναι ότι το spreader δεν το καταλαβαίνεις στον πίνακα αλλά στο κυνήγι. Για το bell δεν γνωρίζω.

Το briley το ραβδωτο δεν ειναι το ιδιο?
Όχι φίλε δεν είναι το ίδιο.
Το είχα και το briley(diffusion),
Επίσης και το ραβδωτό της gemini
Πολλούς τραυματισμούς είχα και από τα 2 ραβδωτα,επίσης της gemini τρομαζες να το ξεβιδωσεις...

Όχι φίλε δεν είναι το ίδιο.
Το είχα και το briley(diffusion),
Επίσης και το ραβδωτό της gemini
Πολλούς τραυματισμούς είχα και από τα 2 ραβδωτα,επίσης της gemini τρομαζες να το ξεβιδωσεις...
Για να καταλαβω,ολα τα παραπανω τι χρηση κανουν,δηλαδη για τι κυνηγι ειναι?

Για να καταλαβω,ολα τα παραπανω τι χρηση κανουν,δηλαδη για τι κυνηγι ειναι?
Το speader είναι τσοκ που ανάλογα στο φυσίγγι μπορεί να σου δώσει ΝΕΚΡΑ θηράματα έως και τα 30μ.
Από εκεί και πάνω,ρισκάρεις τραυματισμούς.
Το bell δεν το έχω δοκιμάσει.
Το diffusion (ραβδωτό)είναι για 20, βαριά 25μ.
Από κει και πάνω,... ρίσκο!
Σε αποστάσεις από 8-10 έως 20μ είναι...αντιαθλητικο!
Ρίχνεις...προς τα'κει και πάει πεζοβολο.
Ότι έχω διαπιστώσει καταθέτω.

Το bell δεν το έχω δοκιμάσει.
Το Bell διαπίστωσα στην ES100 ότι θέλει πλήθος σκαγιων και τα μέτρα του είναι max 30.
Επειδή έριχνα ιδιογομωση έφτιαχνα 28αρια νουμ 9,5 η 10.
Η καρπωση είχε ανέβει αισθητά ως που μια μέρα πήγα εχωντας ξεχάσει βιδωμενη την μάμα μουφα από την πρωτοχρονιά.
Η καρπωση ίδια με το Bell και συνεχίζω με αυτήν.

Back