Θαυμάζοντας...

εν το μεταξύ Αντρέα μόλις συνειδητοποίησα πως είσαι ο φωτογράφος που είχα στο Γάμο μου το 2008..RESPECT.
Κύριοι ο Ανδρέας είναι κορυφή. Τέλος!.well done.
Αντε ρε Γιαννη! Μικρος ο κοσμος!
Πολλοι εμαζοχτηκαμε οι γνωστοι Χανιωτες αλλα και οι αγνωστοι..δεν κανονιζουμε καμια μαζωξη στα Χανια για κανενα κρασι σε κανενα χασαποταβερνακι;;;

Ρωτάς τώρα; για να καταλάβω δηλαδή!

drunk-emoticon-holding-alcoholic-drink-bottle-48966854.jpg

γιασας παιδες σας παρουσιαζω την καινουργιαμου φωραδα την doli 14 μηνων,,μου την χαρισε ενα φιλαρακιμου μιας και μωλις την ειδα την ξαψουρευτικα,,,μας επιασε παλι το παλιο μικρωβιοοοο,,,,και η ποιντεριναμου αρχησε κιωλας της σκηνες ζηλοτυπιαςςςς μιας και την εχω στο κτημα μαζι με τα σκυλια,,,,,,,του χρονου θα ειναι ετοιμη για καβαλααα.my man..terror. .terror..terror.

Οι φωτογραφίες αφιερωμένες στον Αποστόλη αφού είναι από την πατρίδα του .
Καστοριά .

image.jpg

image.jpg
Αυτος ο τοπος παντα θα ειναι το αποκουμπι μου η ηρεμια μου και εκει που θα γαληνευω.
Σε ευχαριστω Δημήτρη, το πιο ομορφο καλωσορισμα!
Αν ξαναανεβεις τον χειμωνα, τσιπουρο, προβατινα και φασολια γιγαντες..
Ξεχασα το καλυτερο.....

γιασας παιδες σας παρουσιαζω την καινουργιαμου φωραδα την doli 14 μηνων,,μου την χαρισε ενα φιλαρακιμου μιας και μωλις την ειδα την ξαψουρευτικα,,,μας επιασε παλι το παλιο μικρωβιοοοο,,,,και η ποιντεριναμου αρχησε κιωλας της σκηνες ζηλοτυπιαςςςς μιας και την εχω στο κτημα μαζι με τα σκυλια,,,,,,,του χρονου θα ειναι ετοιμη για καβαλααα.my man..terror. .terror..terror.
Sakis luk

Αυτος ο τοπος παντα θα ειναι το αποκουμπι μου η ηρεμια μου και εκει που θα γαληνευω.
Σε ευχαριστω Δημήτρη, το πιο ομορφο καλωσορισμα!
Αν ξαναανεβεις τον χειμωνα, τσιπουρο, προβατινα και φασολια γιγαντες..
Ξεχασα το καλυτερο.....
Απόστολε σ ευχαριστώ πολύ για τη πρόσκληση .
Αυτός ο δρόμος ο παραλίμνιος ,ανάμεσα σε πλατάνια που τα φυλλώματα τους ακουμπάνε στο νερό ,είναι όλα τα λεφτά.Πολύ θα γούσταρα ένα πολύ πρωινό τρέξιμο σ όλο αυτή τη διαδρομή .
Ρε φίλε ξερεις οτι έπαθα πλάκα με ένα μέρος που πρέπει να είναι γαμώ τα περάσματα.Μετά το Λέχοβο όπως πάμε για Καστοριά έχει έναν τρομερό αυχένα .Πιο περα είναι το χωριό Κλεισούρα .
IMG_7067.jpg
image.jpg

Last edited:
Απόστολε σ ευχαριστώ πολύ για τη πρόσκληση .
Αυτός ο δρόμος ο παραλίμνιος ,ανάμεσα σε πλατάνια που τα φυλλώματα τους ακουμπάνε στο νερό ,είναι όλα τα λεφτά.Πολύ θα γούσταρα ένα πολύ πρωινό τρέξιμο σ όλο αυτή τη διαδρομή .
Ρε φίλε ξερεις οτι έπαθα πλάκα με ένα μέρος που πρέπει να είναι γαμώ τα περάσματα.Μετά το Λέχοβο όπως πάμε για Καστοριά έχει έναν τρομερό αυχένα .Πιο περα είναι το χωριό Κλεισούρα .
IMG_7067.jpg
image.jpg
Η διαδρομη αυτη εχει αρκετο κοσμο που αθλειται και κολα(ν) ζει.
Η κλεισουρα παντα ειχε φασσες. Κοβει το ματι σου ;) ωραιος!

γιασας παιδεςςςς,, αλαζωντας βωσκοτοπι την doli δυπλα στο κτημαμου μιας και το φιλαρακιμου το ειχε κριθαρι και χτες το θερισε ολη η οικογενεια χωραφα εκη επαιξε σημερααα.terror..my man. τι ψυχικηηηηη ηρεμιαααα ρε παιδεςςς με τα ζωασου στην φυσηηηηη

γιασας παιδεςςςωπος καθε χρονια ετσι και φετως ο σοχος ν,θεσσαλονικης γιορτασε τους αγιους αποστολους με διαφωρες εκδηλωσης πχ, παλη σκοποβωλη κτλ ετσι λαβαμε μερως στην σκοποβωλη και τα πηγα ωραια βγαινωντας πρωτος στην β κατηγωρια,,,αρκαιτη ζεστηηηη αλα περασαμε ωμορφα με πηραγματα και στο τελως μπιρακιαα.my man..beer..beer.

γιασας παιδεςςςωπος καθε χρονια ετσι και φετως ο σοχος ν,θεσσαλονικης γιορτασε τους αγιους αποστολους με διαφωρες εκδηλωσης πχ, παλη σκοποβωλη κτλ ετσι λαβαμε μερως στην σκοποβωλη και τα πηγα ωραια βγαινωντας πρωτος στην β κατηγωρια,,,αρκαιτη ζεστηηηη αλα περασαμε ωμορφα με πηραγματα και στο τελως μπιρακιαα.my man..beer..beer.
Ωραιοτατοι..congrats.

Back