Μόνο ωραίες;;;;;; Για 30 μέτρα με τσοκ που είναι κλειστό 4αρι ...αψογεςΠρώτη δοκιμή σήμερα με το BRAIN MR στην Α5 , πολύ καλή εντύπωση και στο κυνήγι η καρπωση μικρή αλλά αρκετά ευχαριστημένος από τα σκοτωματα, τίμιο τσοκακι κάνει αυτό που υπόσχεται, ωραίες κατανομές !
Εμπειρικος τροπος ειναι,Κωστα.Παιδια να κανω μια ερωτηση γιατι μου φαινεται καπου εχω μπερδευτει..... Ποιος ο λογος να κανουμε δοκιμε στα 30 και στα 35 βηματα 24 μετρα και 29 αντιστοιχα???? Να υποθεσω για να συγκρινουμε περισσοτερο κατανομες σε σχεση με το μαμα??
εμμμμ τα λεγα εγω μετα τις δοκιμες μου αχαχαΠαρέλαβα την πέμπτη που μας πέρασε τα τσόκ της BRAIN για την BENELLI RAFFAELLO CRIO τα TM και TL.
Το Σάββατο τα δοκίμασα στην πράξη στο κυνήγι και εντυπωσιάστηκα από την εξωπραγματική μεταμόρφωση της καραμπίνας μου.
Έμεινα πολύ ικανοποιημένος.
Καμία σχέση με τα κρυοτσόκ της benelli δεν είχαν.
Η σύγκριση ήταν η νύχτα με την μέρα.
Κάνουν πολύ περισσότερα από αυτά που υπόσχεται η brain.
Ήδη παράγγειλα το FL το TULA.
Ίσως την πέμπτη θα λειτουργήσει το σάϊτ της BRAIN.
HUNTING choke tubes available constrictions
FL: Flush – Advanced Tula with reverse shot exit shape of negative value, for heavy cover / CR: Close Range (1/10 mm / 0,004”) equals to conventional both improved cylinder & light modified / MR: Medium Range (3/10 mm / 0,012”) equals to conventional both light modified & modified / TM: Tight Medium (6/10 mm / 0.024”) equals to conventional both modified & improved modified / LR: Long Range (8/10 mm / 0.032”) equals to conventional both improved modified & full / TL: Tight Long (10/10 mm / 0.040”) equals to conventional both full & extra full / EX: Extreme range (14/10 mm / 0,056”)