Αγορές μέσω Internet

Το να φορτώσεις χρήμα στο paypal το έχω διαβάσει ,όμως μου κάνει εντύπωση και το ξαναλέω, πως ο συνάδελφος αγόρασε κατευθείαν με την κάρτα Πειραιώς χωρίς paypal

παιδια, βρηκα site για αγορες με πληρωμη visa...εχω prepaid visa πειραιως, και αγορασα εναν φακο,nitecore p20, και παρελκομενα...οταν πας για checkout, επιλεγεις πληρωμη με visa, oxi paypal, και γινεται η αγορα..
banggood.com
.well done.

Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι γιατί κάθε τράπεζα έχει ένα πλαφόν ημερήσιο προς εξωτερικό. Αν είσαι τυχερός και προλάβεις όλα οκ

Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι γιατί κάθε τράπεζα έχει ένα πλαφόν ημερήσιο προς εξωτερικό. Αν είσαι τυχερός και προλάβεις όλα οκ
Το ημερήσιο όριο ισχύει αλλά για συγκεκριμένες υπηρησίες και προιόντα.Για το θεμα αυτό έκανα τηλεφωνήματα σε τρεις τράπεζες και όλοι μου είπαν αυτά που είχα διαβάσει στο internet.
Δηλ.για σπουδές,αγορά βιβλίων, ιατρικές υπηρεσίες,ενοικιάσεις αυτοκινήτων κλπ Πάντως οχο για προιόντα τεχνολογίας ,ηλεκτρονικά κλπ και μάλιστα απο Κίνα.

όσοι έχουν λογαριασμό paypal συνδεμένο με την χρεωστική/πιστωτική τους τα αφήνουν ως έχει

1) ανοίγουμε καινούργιο λογαριασμό paypal
2) κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργεις για το verification στα mail και τα σχετικά
3) ΔΕΝ συνδέουμε ΚΑΜΙΑ χρεωστική/πιστωτική κάρτα στον νέο paypal λογαριασμό
4) αφού βεβαιωθούμε ότι είμαστε οκ με τον νέο paypal λογαριασμό ανοίγουμε στον browser μας νέο incognito παράθυρο ή κάνουμε logout από τον νέο και συνδεόμαστε στον παλιό λογαριασμό
5) από τον παλιό πλέον λογαριασμό διαλέγουμε την επιλογή SEND MONEY
6) επιλέγουμε το email του νέου paypal λογαριασμού που φτιάξαμε πριν λίγο , το ποσό που θέλουμε να στείλουμε και την επιλογή I'm sending money to family or friends και πατάμε continue
7) κάνουμε logout από τον παλιό λογαριασμό και login στον νέο

θα δούμε πώς έχουμε λάβει το ποσό που στείλαμε από τον παλιό λογαριασμό και έχει προστεθεί στο paypal balance μας οπότε και μπορούμε να κάνουμε τώρα κανονικά αγορές και πληρωμές με το balance του νέο μας account

δουλεύει παντού χωρίς όρια γιατί πληρώνουμε με balance και όχι μέσω τράπεζας/κάρτας ώστε να έχουμε capital control και να τρώμε πόρτα

όσοι έχουν λογαριασμό paypal συνδεμένο με την χρεωστική/πιστωτική τους τα αφήνουν ως έχει

2) κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργεις για το verification στα mail και τα σχετικά
4) αφού βεβαιωθούμε ότι είμαστε οκ με τον νέο paypal λογαριασμό ανοίγουμε στον browser μας νέο incognito παράθυρο ή κάνουμε logout από τον νέο και συνδεόμαστε στον παλιό λογαριασμό
6) επιλέγουμε το email του νέου paypal λογαριασμού που φτιάξαμε πριν λίγο , το ποσό που θέλουμε να στείλουμε και την επιλογή I'm sending money to family or friends και πατάμε continue

θα δούμε πώς έχουμε λάβει το ποσό που στείλαμε από τον παλιό λογαριασμό και έχει προστεθεί στο paypal balance μας οπότε και μπορούμε να κάνουμε τώρα κανονικά αγορές και πληρωμές με το balance του νέο μας account

δουλεύει παντού χωρίς όρια γιατί πληρώνουμε με balance και όχι μέσω τράπεζας/κάρτας ώστε να έχουμε capital control και να τρώμε πόρτα

Αυτή η διαδικασία Παύλο ,απ ότι κατάλαβα ,προϋποθέτει ότι έχεις φορτώσει στον πρώτο λογαριασμό του paypal κάποιο ποσό απο την κάρτα σου η κάνω λάθος ;

όχι Δημήτρη,δεν χρειάζεται να έχεις λεφτά στο balance του 1ου λογαριασμού,τα στέλνει κανονικά από την κάρτα

Εγώ πάντως την περασμένη εβδομάδα έβαλα κάρτα στο κινητό μέσω PayPal. Ένας συνάδελφός αγόρασε από eBay Γερμανία ενα laptop με χρεωστικη και φίλος κινητό απο κινεζικό site με paypal

κάποιες υπηρεσίες δουλεύουν κάποιες άλλες όχι , οπότε για να μη ψάχνομαι που τρώω ή όχι πόρτα , από τότε με το capital control κάνω την παραπάνω διαδικασία

κάποιες υπηρεσίες δουλεύουν κάποιες άλλες όχι , οπότε για να μη ψάχνομαι που τρώω ή όχι πόρτα , από τότε με το capital control κάνω την παραπάνω διαδικασία

Παύλο μόλις εφάρμοσα τις οδηγίες σου και η συνταγή πέτυχε. .well done.

φιλτατε παυλο το συστημα δουλευει μια χαρα....εκανα αγορα απο αμερικη τσοκακι που ηθελα με αυτο τον τροπο!!!!!!μια χαρα ολα

φιλτατε παυλο το συστημα δουλευει μια χαρα....εκανα αγορα απο αμερικη τσοκακι που ηθελα με αυτο τον τροπο!!!!!!μια χαρα ολα
απο ποιο σαιτ grieko γιατι εχω φαει πορτα απο πολλα !! πληρώνω κανονικά και μετά μου λένε οτι δεν επιτρεπεται να εξαχθεί απο Αμερική .. ύστερα επιστροφή χρημάτων κτλ

Με υον τρόπο που έγραψε ο Παύλος ,πέρα απο τις γαλότσες εχω αγοράσει , παπούτσια ,μνήμες υπολογιστή ,μπαταρίες,διαφορα μικροηλεκτρονικά power bank......
.well done.

απο ποιο σαιτ grieko γιατι εχω φαει πορτα απο πολλα !! πληρώνω κανονικά και μετά μου λένε οτι δεν επιτρεπεται να εξαχθεί απο Αμερική .. ύστερα επιστροφή χρημάτων κτλ
Αν ψωνισες απο cabelas ειναι ακριβως ετσι. Δεν στελνει τσοκ εκτος Αμερικης.
Οι κατασκευαστικες εταιρειες τσοκ οπως muller, patternmaster etc εχουν ειδικη αδεια και στελνουν

Back