Αν είναι μέσω paypal δοκίμασε αυτό.
http://luben.tv/web/www/61154
http://luben.tv/web/www/61154
Το ημερήσιο όριο ισχύει αλλά για συγκεκριμένες υπηρησίες και προιόντα.Για το θεμα αυτό έκανα τηλεφωνήματα σε τρεις τράπεζες και όλοι μου είπαν αυτά που είχα διαβάσει στο internet.Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι γιατί κάθε τράπεζα έχει ένα πλαφόν ημερήσιο προς εξωτερικό. Αν είσαι τυχερός και προλάβεις όλα οκ
όσοι έχουν λογαριασμό paypal συνδεμένο με την χρεωστική/πιστωτική τους τα αφήνουν ως έχει
1) ανοίγουμε καινούργιο λογαριασμό paypal
2) κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργεις για το verification στα mail και τα σχετικά
3) ΔΕΝ συνδέουμε ΚΑΜΙΑ χρεωστική/πιστωτική κάρτα στον νέο paypal λογαριασμό
4) αφού βεβαιωθούμε ότι είμαστε οκ με τον νέο paypal λογαριασμό ανοίγουμε στον browser μας νέο incognito παράθυρο ή κάνουμε logout από τον νέο και συνδεόμαστε στον παλιό λογαριασμό
5) από τον παλιό πλέον λογαριασμό διαλέγουμε την επιλογή SEND MONEY
6) επιλέγουμε το email του νέου paypal λογαριασμού που φτιάξαμε πριν λίγο , το ποσό που θέλουμε να στείλουμε και την επιλογή I'm sending money to family or friends και πατάμε continue
7) κάνουμε logout από τον παλιό λογαριασμό και login στον νέο
θα δούμε πώς έχουμε λάβει το ποσό που στείλαμε από τον παλιό λογαριασμό και έχει προστεθεί στο paypal balance μας οπότε και μπορούμε να κάνουμε τώρα κανονικά αγορές και πληρωμές με το balance του νέο μας account
δουλεύει παντού χωρίς όρια γιατί πληρώνουμε με balance και όχι μέσω τράπεζας/κάρτας ώστε να έχουμε capital control και να τρώμε πόρτα
όχι Δημήτρη,δεν χρειάζεται να έχεις λεφτά στο balance του 1ου λογαριασμού,τα στέλνει κανονικά από την κάρτα
κάποιες υπηρεσίες δουλεύουν κάποιες άλλες όχι , οπότε για να μη ψάχνομαι που τρώω ή όχι πόρτα , από τότε με το capital control κάνω την παραπάνω διαδικασία
Σε χρέωσε προμήθεια Δημήτρη?Παύλο μόλις εφάρμοσα τις οδηγίες σου και η συνταγή πέτυχε.
φιλτατε παυλο το συστημα δουλευει μια χαρα....εκανα αγορα απο αμερικη τσοκακι που ηθελα με αυτο τον τροπο!!!!!!μια χαρα ολαόσοι έχουν λογαριασμό paypal συνδεμένο με την χρεωστική/πιστωτική τους τα αφήνουν ως έχει
1) ανοίγουμε καινούργιο λογαριασμό paypal
2) κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργεις για το verification στα mail και τα σχετικά
3) ΔΕΝ συνδέουμε ΚΑΜΙΑ χρεωστική/πιστωτική κάρτα στον νέο paypal λογαριασμό
4) αφού βεβαιωθούμε ότι είμαστε οκ με τον νέο paypal λογαριασμό ανοίγουμε στον browser μας νέο incognito παράθυρο ή κάνουμε logout από τον νέο και συνδεόμαστε στον παλιό λογαριασμό
5) από τον παλιό πλέον λογαριασμό διαλέγουμε την επιλογή SEND MONEY
6) επιλέγουμε το email του νέου paypal λογαριασμού που φτιάξαμε πριν λίγο , το ποσό που θέλουμε να στείλουμε και την επιλογή I'm sending money to family or friends και πατάμε continue
7) κάνουμε logout από τον παλιό λογαριασμό και login στον νέο
θα δούμε πώς έχουμε λάβει το ποσό που στείλαμε από τον παλιό λογαριασμό και έχει προστεθεί στο paypal balance μας οπότε και μπορούμε να κάνουμε τώρα κανονικά αγορές και πληρωμές με το balance του νέο μας account
δουλεύει παντού χωρίς όρια γιατί πληρώνουμε με balance και όχι μέσω τράπεζας/κάρτας ώστε να έχουμε capital control και να τρώμε πόρτα
απο ποιο σαιτ grieko γιατι εχω φαει πορτα απο πολλα !! πληρώνω κανονικά και μετά μου λένε οτι δεν επιτρεπεται να εξαχθεί απο Αμερική .. ύστερα επιστροφή χρημάτων κτλφιλτατε παυλο το συστημα δουλευει μια χαρα....εκανα αγορα απο αμερικη τσοκακι που ηθελα με αυτο τον τροπο!!!!!!μια χαρα ολα
Αν ψωνισες απο cabelas ειναι ακριβως ετσι. Δεν στελνει τσοκ εκτος Αμερικης.απο ποιο σαιτ grieko γιατι εχω φαει πορτα απο πολλα !! πληρώνω κανονικά και μετά μου λένε οτι δεν επιτρεπεται να εξαχθεί απο Αμερική .. ύστερα επιστροφή χρημάτων κτλ