Ορτύκια

Καλημέρα...
3 σηκώσαμε...
Ένα στο γιλέκο, ένα στην γνωστή τρύπα που ανοίγει η γη και εξαφανίζεται, και ένα μας έδειξε τα όργανα του....
Ερώτηση..
Επειδη ένας φίλος με κοροϊδεύει για πείτε μου..
Αυτά δεν είναι τα ιδανικά φυσιγγια για ορτυκι;;
Οτι πεις ειναι....yel.
Παρόλα αυτά, ωραια φωτο Τασο!!!!

IMG-6ee6f5183f0a5979af50c7f595df03bf-V.jpg
Γιαυτό αγαπώ το ορτυκι!
Σου χαρίζει αναμνήσεις από τα ξεκινήματα των νεαρών σού σκύλων και στιγμές που πάντα θα θυμάσε γιατί είσαι πολύ ποιο χαλαρός όταν το κυνηγάς! Εδώ μια φερμα από τον κουταβο μου και πίσω τα δύο έμπειρα Γκόρντον του κολλητού μου σε συνενεση! Ένα πουλί μου γέμισε την ημέρα και την καρδιά! Εύχομαι να τρέφουμε όλοι οι κυνηγοί τέτοια συνέστηματα για αυτό το μικρό πουλάκι για το αξίζει με το παραπάνω!

View attachment 91248
Γιαυτό αγαπώ το ορτυκι!
Σου χαρίζει αναμνήσεις από τα ξεκινήματα των νεαρών σού σκύλων και στιγμές που πάντα θα θυμάσε γιατί είσαι πολύ ποιο χαλαρός όταν το κυνηγάς! Εδώ μια φερμα από τον κουταβο μου και πίσω τα δύο έμπειρα Γκόρντον του κολλητού μου σε συνενεση! Ένα πουλί μου γέμισε την ημέρα και την καρδιά! Εύχομαι να τρέφουμε όλοι οι κυνηγοί τέτοια συνέστηματα για αυτό το μικρό πουλάκι για το αξίζει με το παραπάνω!
Μπραβο Γιαννο...ομορφιες ρε φίλε.
Εμένα η δικιά μου η αλόγα :p δεν κάνει συνένεση...

Χρύσανθε το σκυλί πως είναι ;
Αναμενω να δω τι θα γινει φιλε

Τα πολυ χαμηλα αιμοπεταλια ειναι πολυ ανυσηχητικο
εαν υπηρχε ερλιχιωση θα δικαιολογουνταν
Επειδη δεν υπαρχει πολυ πιθανον να προκειται για κατι πολυ πιο σοβαρο
Περασκευη εχω ξανα ταντεβου
Να κανακανουμε τα τεστ και αναλυσεις
Επειδη πηγα αμεσα γιατρο ισως το τεστ ερλιχιωσης να βγεικε αρνητικο λογο που ηταν νωρις
Θα το επαναλαβουμε

Ελπιζω να βρεθει η αιτια και να ειναι κατι που μπορω και δυναμαι να φτιαξω

Ειναι ο καλυτερος χαρακτηρας σκυλιου που ειχα και το ισως το πιο πρωιμο

η αληθεια ειναι οτι εχω στεναχωρεθει πολυ με την φαση γιατι δεν πιστευω οτι θα εχει ερλιχιωση οποταν παμε σε κατι που δεν γιατρευεται

Καπου με εχει πιασει το παραπονο σε σημειο που σκεφτοναι οτι αν χαθει και αυτο το σκυλι, μετα την γριουλα να σταματησω
Πόυ δυσκολο για τον χαρακτηρα μου αλλα το σκεφτομαι σοβαρα
Θα κυνηγω λαγο και περδικα χωρις σκυλι

Τελοσπανων θα δειξει οως θα παει
Δοξα Τον Θεο βλεπουμε και κανουμε

Αναμενω να δω τι θα γινει φιλε

Τα πολυ χαμηλα αιμοπεταλια ειναι πολυ ανυσηχητικο
εαν υπηρχε ερλιχιωση θα δικαιολογουνταν
Επειδη δεν υπαρχει πολυ πιθανον να προκειται για κατι πολυ πιο σοβαρο
Περασκευη εχω ξανα ταντεβου
Να κανακανουμε τα τεστ και αναλυσεις
Επειδη πηγα αμεσα γιατρο ισως το τεστ ερλιχιωσης να βγεικε αρνητικο λογο που ηταν νωρις
Θα το επαναλαβουμε

Ελπιζω να βρεθει η αιτια και να ειναι κατι που μπορω και δυναμαι να φτιαξω

Ειναι ο καλυτερος χαρακτηρας σκυλιου που ειχα και το ισως το πιο πρωιμο

η αληθεια ειναι οτι εχω στεναχωρεθει πολυ με την φαση γιατι δεν πιστευω οτι θα εχει ερλιχιωση οποταν παμε σε κατι που δεν γιατρευεται

Καπου με εχει πιασει το παραπονο σε σημειο που σκεφτοναι οτι αν χαθει και αυτο το σκυλι, μετα την γριουλα να σταματησω
Πόυ δυσκολο για τον χαρακτηρα μου αλλα το σκεφτομαι σοβαρα
Θα κυνηγω λαγο και περδικα χωρις σκυλι

Τελοσπανων θα δειξει οως θα παει
Δοξα Τον Θεο βλεπουμε και κανουμε
Περαστικά στον σκυλάκο.

Καλημέρα σε όλους,έβαλε αρκετά πουλάκια σήμερα Χαλκιδική παρόλα αυτά η σκύλα είχε το μυαλό της στις πέρδικες 3 φάσεις μπόρεσε να ολοκληρώσει με ορτύκια και με ακολούθησαν και τα 3,συνολικά σήκωσα γύρω στα 15 ορτύκια και 8 κοπάδια πέρδικες
IMG_20240919_095040.jpg

Φιλος που πηγε, 3 ορτυκακια εκανε, δεν ειχε ετιποτα το ιδιαιτερο.
Καλά ειναι και τα 3...
Δεν πειράζει θα βρει τα υπόλοιπα αύριο...
Δεν μας ενδιαφέρει η ποσότητα ( ωωω βάρεσα 200) μας ενδιαφέρει η ποιότητα και προπάντων το η τα σκυλάκια μας..
Μας έφαγε η φωτογραφία με τις εκατομβες...
Φιλικά πάντα geo94,δεν απευθύνομαι σε εσένα...
Εκνευρισμενος από το κόψιμο του τρυγόνιου και όπως πάει, γιατί μυαλό δεν βάζουμε, και άλλων θηραμάτων...

Καλημέρα σε όλους,έβαλε αρκετά πουλάκια σήμερα Χαλκιδική παρόλα αυτά η σκύλα είχε το μυαλό της στις πέρδικες 3 φάσεις μπόρεσε να ολοκληρώσει με ορτύκια και με ακολούθησαν και τα 3,συνολικά σήκωσα γύρω στα 15 ορτύκια και 8 κοπάδια πέρδικες
View attachment 91295
ειναι σα να σου βαζουν ενα πιάτο φακες και ενα πιατο μπατζέτες και να πηγενεις στις φακες........

Καλά ειναι και τα 3...
Δεν πειράζει θα βρει τα υπόλοιπα αύριο...
Δεν μας ενδιαφέρει η ποσότητα ( ωωω βάρεσα 200) μας ενδιαφέρει η ποιότητα και προπάντων το η τα σκυλάκια μας..
Μας έφαγε η φωτογραφία με τις εκατομβες...
Φιλικά πάντα geo94,δεν απευθύνομαι σε εσένα...
Εκνευρισμενος από το κόψιμο του τρυγόνιου και όπως πάει, γιατί μυαλό δεν βάζουμε, και άλλων θηραμάτων...

Προς θεού, δεν παρεξηγώ εννοείται, καταλαβαίνω πως το εννοείς..

ειναι σα να σου βαζουν ενα πιάτο φακες και ενα πιατο μπατζέτες και να πηγενεις στις φακες........
Δεν είναι μόνο αυτό σε κάθε φάση με πέρδικες πίσω από το κοπάδι είχε πουλί οπότε καθώς κυνηγούσε τις πέρδικες πατούσε και το ορτύκι

μια απογευματινη βωλτουλα μπαςςς και εβαλε τιποτε πουλια τωρα με το πανσελινο,,,τελικα τσιφοςςς ασχωληθηκαμε με 5 ορτυκογαμιδιααα και κρατησαμε το ενα .exciting. .sarcastic. στην φωτο με την φερμα 2 ορτυκια μαζι σηκωθηκανε αλα εγω κρατουσα το κινητο στο χεριιι,,χαλαλητουςςς μωνο το θεαμα φτανηηηηη;);) στην αναμωνη λοιπον

Back