Το σκυλι ολα τα λεφτα!3η έξοδος σήμερα, από την αρχή της σαιζόν, στο ίδιο μέρος με τις προηγούμενες. Από τα 4-5 πουλιά που έβρισκα πριν, σήμερα βρήκα 10 (το ένα δεν δέχτηκε φέρμα). Τοπική μετακίνηση.
View attachment 90836
Φτου σκορδα!
Το σκυλι ολα τα λεφτα!3η έξοδος σήμερα, από την αρχή της σαιζόν, στο ίδιο μέρος με τις προηγούμενες. Από τα 4-5 πουλιά που έβρισκα πριν, σήμερα βρήκα 10 (το ένα δεν δέχτηκε φέρμα). Τοπική μετακίνηση.
View attachment 90836
Φίλε να χαίρεσαι το σκύλο σου! Πιο μοντέλο της Φράνκι είναι αυτό;3η έξοδος σήμερα, από την αρχή της σαιζόν, στο ίδιο μέρος με τις προηγούμενες. Από τα 4-5 πουλιά που έβρισκα πριν, σήμερα βρήκα 10 (το ένα δεν δέχτηκε φέρμα). Τοπική μετακίνηση.
View attachment 90836
Ευχαριστώ! Είναι η 612 VS (συνθετικά μέρη) αγορά το 2001. Έναρξη και μέχρι μέσα Οκτώβρη πορεύομαι μ΄αυτή λόγω πολύ χαμηλού λακτίσματος. Μετά αναλαμβάνει η ES 100...Φίλε να χαίρεσαι το σκύλο σου! Πιο μοντέλο της Φράνκι είναι αυτό;
Γνώμη για το alpha 10 είναι καλό δουλεύει και με τα tt με το ρεύμα και αν ναι πως;Έχει και εφαρμογή με χάρτες αν ναι και δεν σου είναι δύσκολο βάλε screenshot να δούμε πως είναι ΕυχαριστώΚαλημέρα σε όλους ξεκίνησα και γω την προετοιμασία μου για την βασίλισσα 2η έξοδος σήμερα ένα δυωρο όπως πέρσυ έτσι και φέτος 10 Σεπτεμβρίου συνάντησα τα πρώτα μου ορτύκια από τα οποία δεν τουφεκισα κανένα καθώς το πρώτο προ σήκωσα εγώ με τα πόδια και το δεύτερο ενώ ξεκίνησε να το ανεβάζει η σκύλα αυτό πετάχτηκε, χόρτασα όμως φέρμες καθώς οι γέννες στις πεδινές πήγαν καλά 7 κοπαδακια από 20+ πουλιά το καθένα
View attachment 90912
Και πολύ καλά πράττεις φίλε!!!! Συνέχισε έτσι και παρέα με τις όμορφες αφηγήσεις σου!!Συνάδελφε και φίλε από μένα δεν θα δει κανείς φώτο ,το έχω σαν αρχή είτε ξέρω να ανεβάζω είτε όχι άκρως σπάνια που και που μπορεί σε κανένα φίλο να στείλω μερικές
Φίλε μου καλησπέρα,το έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα 2 φορές δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη.Γνώμη για το alpha 10 είναι καλό δουλεύει και με τα tt με το ρεύμα και αν ναι πως;Έχει και εφαρμογή με χάρτες αν ναι και δεν σου είναι δύσκολο βάλε screenshot να δούμε πως είναι Ευχαριστώ
Οκ όταν έχεις και μπορείς γράψε με ενδιαφέρει πολύ.Φίλε μου καλησπέρα,το έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα 2 φορές δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη.
Αποτέλεσμα μάχης...Καλημερα από το πεδίο της μάχης...
Σάκη αύριο εάν μπορείς πήγαινε προς Σιδηρόκαστρο...και εμης εδω απο ορτυκι μαυρο χαληηηη,,πρεπη να πατησης καμια 30αρια στρεματα και να σηκωσης 2 πουλια,,,δεν πηραζη θα ειμαστε στην αναμωνη για κανενα περασμαααα
![]()