Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης

Κύριοι έχετε φτιάξει μισόταπα με αλεύρι;
Και αν ναι τι είδατε σε σχέση με απλό συγκεντρωτήρα;
Ειχα στησει με GP περισυ Γιωργο, σε Νο6 αλλα δεν ειδα κατι το τρομερο κ το θεωρισα ασκοπο το στησιμο...δε θα σε παρω ομως στο λαιμο μου, διοτι ισως ειχα κανει εγω καπια "πατάτα" στο στησιμο....στην ουσια ομως, η μισοταπα ειναι για κοντηνες βολες, με περιφερεια σκαγιων, πιος ο λογος το αλευρι;;

Ειχα στησει με GP περισυ Γιωργο, σε Νο6 αλλα δεν ειδα κατι το τρομερο κ το θεωρισα ασκοπο το στησιμο...δε θα σε παρω ομως στο λαιμο μου, διοτι ισως ειχα κανει εγω καπια "πατάτα" στο στησιμο....στην ουσια ομως, η μισοταπα ειναι για κοντηνες βολες, με περιφερεια σκαγιων, πιος ο λογος το αλευρι;;
Κώστα το σκέφτηκα καθαρά λόγο του ότι η μισόταπα ακολουθεί την σύσφιξη και με το αλεύρι είχαμε και συγκέντρωση και ομοιομορφία.

Κώστα, έχει λόγο το αλεύρι στη μισό τάπα, η στη μάλλινη όταν πας στο άλλο άκρο, π.χ τσοκ έξτρα φουλ. Γιατί αν ριχτούν αυτά τα τσοκ με συγκεντροτιρα δεν βγάζεις άκρη, σε άλλους δουλεύει, και σε άλλους όχι, εννοώ σε συγκέντρωση σε πολλά μέτρα, από 50 και πάνω, και από ασεους και κάτω π.χ ββ . Μιλάω για μπουλούκια που περνάν ψιλά.;)

Κώστα το σκέφτηκα καθαρά λόγο του ότι η μισόταπα ακολουθεί την σύσφιξη και με το αλεύρι είχαμε και συγκέντρωση και ομοιομορφία.
Αυτό ισχύει που λες, και έτσι είναι. Όπως με την πρώτη ευκαιρία θέλω να κάνω μια δοκιμή ξανά ( είχα φωτογραφίες αλλά από λάθος σβήστηκαν ) με το βχ μπραιν, με μάλλινη, και με συγκεντροτιρα. Και θα δείτε ότι με την μάλλινη και αλεύρι πάει πάρα πολύ καλά, ενώ με συγκεντροτιρα δεν.:)

Με σιπε και s4 δεν τα βρήκαμε αντίθετα με m92 στα 44γρ σε καλ 76 με πλαστικό καπάκι σκέτο πυτουρο και αλεύρι πολύ καλύτερα αποτελέσματα από τον sg .

Γιατί τέτοια επιτυχία το πίτουρο ρε παιδιά;

Πως δικαιολογείται; 🧐 🧐 🧐 🧐
Θα στο πω απλα κ λιανα....το πιτουρο, μολις βγει απο την καννη, εξαϋλόνετε (σκορπαει) μολις βγει απο το στομιο, ετσι η γομωση συνεχιζει την πορεια της ομαλα προς το στοχο, χωρις να εμβολιστεί απο το βυσμα κ να χαλασει την κατανομη, κατα την εξοδο της απο το στομιο της καννης...ελπιζω, να με καταλαβες τι εννοω....
Επικυνδινο ομως υλικο, σηκωνεις BAR για πλακα, κ με το παραμικρό φιλε...θελει γνωσεις.

Καλά πώς είναι δυνατόν; Δεν έχει διαφυγή αερίων; Εδώ στη μάλλινη και μπαίνει πλαστικό βύσμα για να χει καλή έμφραξη.
Η προώθηση είναι ομαλή;;
Δεν είναι μπάφερ στη τελική να βοηθάει στο "ταξίδι" εντός της κάνης.
Μετά το ερώτημα είναι με τι μοιάζει η κατανομή; Φοβερό πως λειτουργεί το σύστημα!

Θα στο πω απλα κ λιανα....το πιτουρο, μολις βγει απο την καννη, εξαϋλόνετε (σκορπαει) μολις βγει απο το στομιο, ετσι η γομωση συνεχιζει την πορεια της ομαλα προς το στοχο, χωρις να εμβολιστεί απο το βυσμα κ να χαλασει την κατανομη, κατα την εξοδο της απο το στομιο της καννης...ελπιζω, να με καταλαβες τι εννοω....
Επικυνδινο ομως υλικο, σηκωνεις BAR για πλακα, κ με το παραμικρό φιλε...θελει γνωσεις.
Κωστα εχω ριξει αμετρητα φυσιγγια με πιτουρα Δεν ειχα προβλημα με πιεσεις .Ισα ισα το αντιθετο

Κωστα εχω ριξει αμετρητα φυσιγγια με πιτουρα Δεν ειχα προβλημα με πιεσεις .Ισα ισα το αντιθετο
Εσυ που ξερεις να το γεμιζεις, το μονταρεις καταλληλα...εγω πιυ δεν ξερω, θα σπασω τα μουτρα μου....απο κει κ περα, δεν εχω εμπειρια 100% πανω σε αυτο.

Back