Πλαγιόκαννο

Τι γνώμη έχετε για τα καλύμματα καννης στα δικανα προσφέρουν προστασία,View attachment 96063 η κάνουν ζημιά στο βάλε βγάλε;
Αυτα παιζουν τον ρολο της προεκτασης του ξυστου, αν δεν κανω λαθος, για να μη πιανουν τα δαχτυλα τις γυμνες κανες.
Νομιζω για να μη καιγεσαι 😆
Αν τα βγαζεις μετα το τελος του κυνηγιου ωστε να μη μενει παγιδευμενη υγρασια δεν νομιζω να υπαρχει καποιο αλλο θεμα.

Τι γνώμη έχετε για τα καλύμματα καννης στα δικανα προσφέρουν προστασία,View attachment 96063 η κάνουν ζημιά στο βάλε βγάλε;
που μπορω να τα βρω αυτα , γιατι ψαχνω και δεν μπορω να βρω , τα θελω γιατι το κοκκοροντουφεκο το εγλεζικο εχει πολυ μικρη παπια , και εγω εχω μεγαλες παλαμες , και πιανω της κανες , και μερικες φορες μου γλυστραει

Last edited:
που μπορω να τα βρω αυτα , γιατι ψαχνω και δεν μπορω να βρω , τα θελω γιατι το κοκκοροντουφεκο το εγλεζικο εχει πολυ μικρη παπια , και εγω εχω μεγαλες παλαμες , και πιανω της κανες , και μερικες φορες μου γλυστραει
Κι εγώ για το fabarm το σκέφτομαι γιατί έχει τη λεπτή πάπια.Το είχα δει στον Alfagame Ασπρογερακα τον πήρα τηλέφωνο και μου είπε ότι έχει μια για 20αρι δίκανο και θα προσπαθούσε να βρει σε μια έκθεση στο εξωτερικό γιατί έχει χάσει την επαφή με τον Ισπανό που τα φτιάχνει .Του είπα ότι θα τον πάρω τηλέφωνο αν έφερε πριν την έκθεση τον Απρίλιο για να το πάρω από εκεί.Υπαρχουν σε Αγγλικά σαιτ πιο ακριβά αλλά δεν το έχω με αγορές από το εξωτερικό.

Η λεπτή πάπια είναι επιλογή όπως και η παχιά.
Προκειμένου να βάζεις και να βγάζεις επιθέματα,φτιάχνεις μια τύπου beavertail και ησυχάζεις.
Γιάννη μου αρέσει η λεπτή πάπια περισσότερο ,γενικά δεν ίδρωνω στα χέρια ούτε έχω όξινο ιδρώτα, απλώς σκέφτομαι που να χαλάσω κανένα ευρώ .big smile. γιατί από εξοπλισμό και φυσίγγια είμαι κομπλέ και πέρα από την πλάκα μήπως προσφέρει προστασία στις κάννες απο τον αορτηρα με τις θηλιές.

Έχει κανένας στην κατοχή του δίκανο RFM armi η έστω Έχει πιάσει?
Εχω δει και εχω πιασει αρκετες φορες τοσο στον εδω αντιπροσωπο οσο και στην εκθεση που εχουμε εδω στονπεριπτερο του

Παει ομως ανετα μια 5 ετια

Οπτικα ειναι αριστουργηματα
Επαφες μεταλου ξυλου αριστες και τα σκαλισματα που ειναι στα πληστα βιομηχανοποιημενα πολυ ομορφα
Και τα ξυλα επισης

Περαν αυτων σαν μηχανισμοι ειναι οι κλασσικοι ανσον ντυλι τα περισσοτερα μοντελα

Απο πρακτικη χρηση δεν γνωριζω να σου πω Νικο
Δηλαδη πως βρισκω την. Τουφεκια τους η εαν παρουσιασαν προβληματα

Δεν εχω ριξει ποτε με τετοιο

Εχω δει και εχω πιασει αρκετες φορες τοσο στον εδω αντιπροσωπο οσο και στην εκθεση που εχουμε εδω στονπεριπτερο του

Παει ομως ανετα μια 5 ετια

Οπτικα ειναι αριστουργηματα
Επαφες μεταλου ξυλου αριστες και τα σκαλισματα που ειναι στα πληστα βιομηχανοποιημενα πολυ ομορφα
Και τα ξυλα επισης

Περαν αυτων σαν μηχανισμοι ειναι οι κλασσικοι ανσον ντυλι τα περισσοτερα μοντελα

Απο πρακτικη χρηση δεν γνωριζω να σου πω Νικο
Δηλαδη πως βρισκω την. Τουφεκια τους η εαν παρουσιασαν προβληματα

Δεν εχω ριξει ποτε με τετοιο
Ποιος είναι ο αντιπρόσωπος της RFM?

Έχει κανένας στην κατοχή του δίκανο RFM armi η έστω Έχει πιάσει?
Εταιρία του Luciano Rota, και της γυναίκας του Fausti Maria.
Απόγονος της R.L.(Rota Luciano),που έβγαζε φτηνά,απλά όπλα.
Έχω κυνηγήσει με πλαγιόκανο R.L. philippos,ένα απλό φτηνό πλάγιο της οικονομικής σειράς.
Aπ ότι βλέπω στο net τα RFM είναι ποιοτικά καλύτερα από της πρώτης γενιάς r.l.

Εταιρία του Luciano Rota, και της γυναίκας του Fausti Maria.
Απόγονος της R.L.(Rota Luciano),που έβγαζε φτηνά,απλά όπλα.
Έχω κυνηγήσει με πλαγιόκανο R.L. philippos,ένα απλό φτηνό πλάγιο της οικονομικής σειράς.
Aπ ότι βλέπω στο net τα RFM είναι ποιοτικά καλύτερα από της πρώτης γενιάς r.l.
Μου φαίνονται επιπέδου γκουερινι κλασικοί μηχανισμοί με προσεγμένο φινίρισμα χωρίς να ξεφεύγουν στην τιμή

Ο Χατζιωτης έχει πει για μια εταιρία που βγάζει όπλα ωραία να τα βλέπεις αλλά στη χρήση δεν θα βγάλουν χρόνια ποια ήταν ξέρουμε ;
[/QUOTκι εγώ νομίζω ότι για την rfm έλεγε.. γιατί μπορείς να το παραγγείλεις και στα μέτρα σου και με ότι ξύλα ..τσοκ και κάννες θες

Back