περαστικατουυυυυ και να παη απο βαθειααααα γεραματαΘα φανεί με τις αιτολογικες γενικα παντως και ο κτηνίατρος που το ειδε προχθές λεει οτι τον έχει πιάσει η θεραπεία τρώει κανονικά με όρεξη και εχει πάρει κιλά

περαστικατουυυυυ και να παη απο βαθειααααα γεραματαΘα φανεί με τις αιτολογικες γενικα παντως και ο κτηνίατρος που το ειδε προχθές λεει οτι τον έχει πιάσει η θεραπεία τρώει κανονικά με όρεξη και εχει πάρει κιλά
Εάν εννοείς να γεννηθούν τα κουτάβια με λεισμανίαση ,όχι δεν έχεις πρόβλημαΓνωρίζετε εάν το σκυλί θα είναι σε θέση να ζευγαρώσει και να γεννήσει χωρίς να έχω πρόβλημα με τα κουτάβια ;
Υπάρχει περίπτωση να χάσω τη σκύλα κατά τη περίοδο της κύησης ; Μήπως επιβαρύνεται ο οργανισμός της και πέφτει σωματικά ;Εάν εννοείς να γεννηθούν τα κουτάβια με λεισμανίαση ,όχι δεν έχεις πρόβλημα
Μόνο με τσίμπημα μολυσμένης σκνίπας γίνεται μετάδοση
Αυτό μόνο ο κτηνίατρος σου θα στο πεί που ξέρει και την κατάσταση τουΥπάρχει περίπτωση να χάσω τη σκύλα κατά τη περίοδο της κύησης ; Μήπως επιβαρύνεται ο οργανισμός της και πέφτει σωματικά ;
Όχι δεν έχεις πρόβλημα να γεννήσει με τα κουτάβια... Για όλες τις υπόλοιπες εύλογες ερωτήσεις και απορίες, μόνο στον κτηνίατρο... Εύχομαι να βγει σιδερένιο το σκυλάκι σου...Εάν εννοείς να γεννηθούν τα κουτάβια με λεισμανίαση ,όχι δεν έχεις πρόβλημα
Μόνο με τσίμπημα μολυσμένης σκνίπας γίνεται μετάδοση
Δεν θα εχουν προβλημα τα κουταβιαΚαλησπέρα σας! Ομοιοπαθής και εγώ με 3ο σκυλί που διαγνώστηκε θετικό με ποσοστό 1/1600 τον Μάιο ! Μετά από θεραπεία το σκυλί επανήλθε πλήρως και περιμένουμε τον Γενάρη για να δούμε μετά τις εξετάσεις αν θα συνεχίσουμε εφ όρου ζωής την χορήγηση zilapour ή θα περιοριστούμε στις 10 πρώτες μέρες του μήνα ! Το ερώτημα μου είναι το εξής : Γνωρίζετε εάν το σκυλί θα είναι σε θέση να ζευγαρώσει και να γεννήσει χωρίς να έχω πρόβλημα με τα κουτάβια ;
Καλησπέρα σας ! Θα ήθελα τα φώτα σας για μια συσκευή με Led -εντομοπαγίδα με ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ .Παθον απο την λεισμανιαση που μου στερησε πολλα απο ενα υπεροχο σκυλι , απο το 2013 χρησιμοποιω αμπουλες αντβαντιξ μηνιαως
Πριν χρησιμοποιούσα τα τοτε κολλαρα χωρις αποτελεσμα-σκαλιμπρο
Μην βραχει μην κανει μην ρανει
Επιπλεον απαπαρασιτωσεις στα κλουβια και ψεμασμοι
Στα κουμασια υπαρχει συσκευη για τα κουνουπια και στον διπλα χωρο συσκευη με
Λαμπες και ρευμα για να τα τραβα εκει
Υπαρχει μεγαλο προβλημα στα μερη μου
Ακομη και με
Ολα αυτα δεν νιωθω ασφαλεια γιατι οταν αυτη η κωλοαρωστια σου στερησει σκυλι την φοβασαι ακομη και αν μπορεις να το χεις κλειστο σε γυαλα
Τι θες να μαθεις Βασιλη;Καλησπέρα σας ! Θα ήθελα τα φώτα σας για μια συσκευή με Led -εντομοπαγίδα με ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ .
Τα 3 σκυλια που έχω είναι φορείς ! Η 3η στη σειρά διεγνώσθη πριν 2 χρόνια ,όντας εμβολιασμένη! Χτες απόκτησα ένα κουτάβι και το έβαλα σο δίπλα κουμάσι. Θέλω αν υπάρχουν ηλιακά εντομοαπωθητικά με led ΜΠΑΣ και γλυτώσω το νέο μέλος.Τι θες να μαθεις Βασιλη;
Δεν χρειαζεται ο πλυθηντικος
Εαν ξερω να σε βοηθησω ευχαριστως
ειναι να μηνσου τυχη φιλαρακιμουυυ οτι μετρα και να παρης ειναι καλαααΚαλησπέρα σας ! Θα ήθελα τα φώτα σας για μια συσκευή με Led -εντομοπαγίδα με ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ .
θα σου απαντησω αναλυτικα το βραδυ φιλεΤα 3 σκυλια που έχω είναι φορείς ! Η 3η στη σειρά διεγνώσθη πριν 2 χρόνια ,όντας εμβολιασμένη! Χτες απόκτησα ένα κουτάβι και το έβαλα σο δίπλα κουμάσι. Θέλω αν υπάρχουν ηλιακά εντομοαπωθητικά με led ΜΠΑΣ και γλυτώσω το νέο μέλος.
Οποιαδήποτε συμβουλή για τον χώρο πχ δίχτυ , φυτά και λοιπά ευπροσδεκτη.
View attachment 96234
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές.. Θα προσπαθήσω να τα εφαρμόσω !Καλησπερα Βασιλη
Η σκνιπα που μεταφερει το μικροβιο πρωτα εχει τσιμπισει μολυσμενο ζωο φιλε
Επομενως πρωτη σου δραση ειναι να μειωσεις αυτο το ενδεχομενο
Αρα θελεις οπωσδηποτε μηνιαια αμπουλα σε ολα τα σκυλια
Εγω χρησιμοποιω αντβαντιξ
Σε περιοχες σαν τις δικες μας με ψηλη παρουσια της αρρωστιας μπαινει καθε μηνα ολο το χρονο
Οχι μονο κατα την διαρκεια των επιφοβων μηνων
Ακολουθως
Θελεις καθαρα κουμασια που αεριζονται τα βλεπει ο ηλιος και δεν κρατανε νερα
Η σκνιπα αγαπα σκιερα και υγρα μερη οπου αναπαραγεται
Οποιοδηποτε δοχειο η λακουβα κραταει νερο μεσα ετσι ειναι εστια σκνιπας
Πρεπει να κρατας τον τοπο χωρις χορτα ειδικα ψηλα γιατι και αυτα τραβανε σκνιπα
Καθε βδομαδα το κουμασι πρεπει να καθαριζεται διεξοδικα και να πλενετε
Το καλοκαιρι πιο συχνα
Μια φορα τον μηνα ψεκαζεις με εντομοκτονο αφου μεινουν εκτος τα σκυλια κουμασι και σπιτακια
Τα σπιτακια πρεπει να καθαριζονται συχνα με καθαριστικο
Το καλοκαιρι αν ειναι ανοικτα στο πανω μερος ειναι καλυτερα
Θα πρεπει να βαλεις ενα συστημα με αντικουνουπικο υγρο η ταμπλετα
Εφοσοξ δεν εχει ρευμα πρεπει να το κανεις με ηλιακο πανελ
Ελαχιστο ρευμα τραβανε
Μονο αν βαλεις τεροιο συστημα μπορεις μα εγκαταστησεις το μηχανημα με το φως που σκοτωνει τα κουνουπια
Αυτο δεν πρεπει να ειναι εντος των κουμασιων σου αλλα καπου διπλα προστατευμενο
Τα αντικουνουπικα σε συνδιασμο με τις αμπουλες τα διωχνιυν και αυτο τα τραβα σε αυτο και τα σκοτωνει
Μονο του το μηχανημα με το φως δεν θα σε βοηθησει αλλα θα σου μεγαλωσει το ρισκο
Οπως καταλαβενεις θελει αρκετο κοπο ολο αυτο και κοστος και συνεπεια
Και εγγυηση δεν εχεις
Ωραια σκεψη.Με σιτρονελα;Μια πατέντα...
Κόψε ένα μανίκι από παλιό μπλουζάκι...
Πέρασε το στον λαιμό του σκύλου...
Ψεκαζεις κάθε σούρουπο το μανίκι...