Να 'στε καλα παίδες.
Σας ευχαριστώ.
Σας ευχαριστώ.
Μαααλιστα, μαααλιστα....Μην σκας... Όσο έρχεσαι μαζί μου θα είναι γεμάτο το τσουκάλι σου....
Αυτή είναι κ η διαφορά της μαξους 2 από την 1 άλλωστε.... Η 2 σκοτώνει για 2 κυνηγούς![]()
Δεν είναι από τα τελευταία. Είναι παλιό αυτό με τις κανες χωρίς Ρίγα. Στη μέση. Μονοσκανδαλο. 71cm.το όπλο είναι πολύ καλό. Αλλά λίγο βάρη για μένα.Του πότε είναι το Φρανκι;
Η αλήθεια είναι ότι το Φρανκι είναι φοβερό. Έχει μόνο 2 για μένα αρνιτικα. Είναι βάρη. Λίγο. Και έχει σταθερά τσοκ. Αυτό δεν είναι εν μέρη κακό. Γιατί παίζω με διαφορά φυσιγγια. Αλλά είναι λίγο βάρη. Είμαι ανάμεσα σε 2 όπλα. Το 525που είδα μεταχειρισμένο. Η στο fabarm 66 cm με τσοκ. Καινούργιο που το έχει τώρα προσφορά. Το 525 είναι μεταχειρισμένο.Κοιτα μην το μετάνιωσης γιατί το Φρανκι που έχεις είναι καλό τουφέκι
Ναι το 525το ζυγισαμε και βγήκε 2850.το Φρανκι είναι 3200Για το το άλλο είναι ποιο ελαφρύ
Ναι με την αλουμινένια βάση είναι.To 525 πρέπει να είναι με την αλουμινένια βάση οποτε ας του ρίξει μια ματιά ένας οπλουργος, και μετά προχώρα
Ένας φίλος, όχι εγώ... Φτιάχνει λίγο την προεπισκόπηση για νέο κοντάκι...Για λεγε.....
Καινουργιο οπλο και το φερνεις στα μετρα σου?
Όπως έλεγε ο αείμνηστος "ότι παρωμεν καλών ειναι".Έγιναν τα αποκαλυπτήρια, έφτιαξε κ τη μορφή της νέας λαβής, κάτι βγήκε κ για μας στο τέλος...
Άλλοι θα γεμίζουν το τραπέζι με κυνήγι, άλλοι με μεζεδάκια...
Τι υλικό χρησιμοποίησε για τη λαβή?Έγιναν τα αποκαλυπτήρια, έφτιαξε κ τη μορφή της νέας λαβής, κάτι βγήκε κ για μας στο τέλος...
Για κάνα μεζέ και τσίπουρο καλοί είσαστε!!Έγιναν τα αποκαλυπτήρια, έφτιαξε κ τη μορφή της νέας λαβής, κάτι βγήκε κ για μας στο τέλος...