Browning Team

Browning αριθμοί και έτος κατασκευής.Πρίν το 1975 και μετά το 1975.

Attachments

• IMG_0069.jpeg
    IMG_0069.jpeg
    421,8 KB · Προβολές: 28
  • IMG_0070.jpeg
    IMG_0070.jpeg
    378,5 KB · Προβολές: 26
  • IMG_0071.jpeg
    IMG_0071.jpeg
    350,9 KB · Προβολές: 23
  • IMG_0072.jpeg
    IMG_0072.jpeg
    349 KB · Προβολές: 19
  • IMG_0073.jpeg
    IMG_0073.jpeg
    295,1 KB · Προβολές: 25
Last edited:
Καλησπέρα στη ομάδα. Θέλω να ρωτήσω κατόχους να μου πουν τη γνώμη τους. Βρήκα για αγορά ένα σούπερ ποζε. 525 lite. Μεταχηρισμενο. Με τσοκ. 71cm. Το όπλο μου ερχετε καλά. Απλά έχει ένα θέμα.του έχουν κόψει το κοντάκι και έχουν βάλει πέλμα. Και πάλι μου κάθετε καλά. Αλλά σίγουρα έχει χάσει αξία. Μεταπολητικη. Θα δώσω ένα δικό μου σούπερ ποζε franki alkione 2000.l.+καποια λεφτά. Το ερώτημα μου είναι αν αξίζει σαν μοντέλο. Αν έχει κάποια θέματα. Το δικό μου το δινο καθαρά θέμα βάρους. Σας ευχαριστώ πόλη.

Κοιτα μην το μετάνιωσης γιατί το Φρανκι που έχεις είναι καλό τουφέκι
Η αλήθεια είναι ότι το Φρανκι είναι φοβερό. Έχει μόνο 2 για μένα αρνιτικα. Είναι βάρη. Λίγο. Και έχει σταθερά τσοκ. Αυτό δεν είναι εν μέρη κακό. Γιατί παίζω με διαφορά φυσιγγια. Αλλά είναι λίγο βάρη. Είμαι ανάμεσα σε 2 όπλα. Το 525που είδα μεταχειρισμένο. Η στο fabarm 66 cm με τσοκ. Καινούργιο που το έχει τώρα προσφορά. Το 525 είναι μεταχειρισμένο.

Έγιναν τα αποκαλυπτήρια, έφτιαξε κ τη μορφή της νέας λαβής, κάτι βγήκε κ για μας στο τέλος...
Άλλοι θα γεμίζουν το τραπέζι με κυνήγι, άλλοι με μεζεδάκια... 😜😜😜

Όπως έλεγε ο αείμνηστος "ότι παρωμεν καλών ειναι".

Έγιναν τα αποκαλυπτήρια, έφτιαξε κ τη μορφή της νέας λαβής, κάτι βγήκε κ για μας στο τέλος...

Τι υλικό χρησιμοποίησε για τη λαβή?

Για κάνα μεζέ και τσίπουρο καλοί είσαστε!!
Ρε αχαϊρευτοι πλαστελίνη βάλατε?? :eek:
Κάνει και λίγο ζεστή,χυλός θα καταντήσει!
Χωρια που το χρώμα....δεν μυρίζει και πολύ βαρβατιλα...:cool:

Back