Το επόμενο θα είναι 845 turbo diesel quattro,το έχουνε παραξευτιλισει ρε φίλε browning k bereta.Βγαλτε ένα όνομα στο όπλο όλα νούμερα και νούμερα.
Το επόμενο θα είναι 845 turbo diesel quattro,το έχουνε παραξευτιλισει ρε φίλε browning k bereta.Βγαλτε ένα όνομα στο όπλο όλα νούμερα και νούμερα.
Έχω μια θεια 88 χρονών,πες μου που να την στείλω, πληρώνει καλά!Ααααααααααααχχχχχ....
Κύριος καθαρός ενοικιάζει κορμί για ικανοποίηση σωματικών αναγκών σε κυρίες...
Εχεμύθεια, εμπιστοσύνη δεδομένες...
Σου στέλνω του Αλεξ την διεύθυνσηΈχω μια θεια 88 χρονών,πες μου που να την στείλω, πληρώνει καλά!
Έχεις μήνυμαΈχω μια θεια 88 χρονών,πες μου που να την στείλω, πληρώνει καλά!
Του είπα πάρε berettaΓια αρχή Να καθαρίσει πίσω μέσα στην βάση το ελατήριο που μπαίνει η ουρα όταν έπιανε εκεί μούργα η πευκοβελονες κτλ είχα θέμα και τις τρύπες στην κάνη πιστόνι
Μετά μπορεί πολλα ο χρονισμός της γλώσσας πχ
Θελει λίγο προσοχή παραπάνω και δεν έχει θέμαΤου είπα πάρε berettaδεν με άκουσε τότε
![]()
Τόσα του λείπουν.
Θα το επαιρνα αλλα δεν φοραει το γνησιο πελμα......
Κοστίσει τόσο γιατί το ξύλο έχει εμποτισμό λαδιού από αρχίδι φάλαινας αυτή η browning έχει το λάδι γιατί το δέρμα του αρχιδιού το έχει στα σκαμπό του μπάρ η θαλαμηγός του Ωνάση .
Νικο ο ιδιος πουλαει ενα renault 5 του 90 μοντελο 15,000!!!!!
Ναι απίστευτα πράγματαΝικο ο ιδιος πουλαει ενα renault 5 του 90 μοντελο 15,000!!!!!
1500 ήθελε να βάλει ρε παιδιά, λάθος είναι. Αφού πριν έχει mini του 12 8500...Ναι απίστευτα πράγματα