Browning Team

Για πειτε ρε παιδιά για κανένα φυσίγγι για μπεκάτσα για τσοκ που χρησιμοποιείται κτλ.Το πρωτο δίκανο μου είναι και τώρα πάω από την αρχή.Και αν έχει κανείς το ίδιο όπλο ας μου πει εντυπώσεις?
Αν δεν θές πολύ μεγάλη διασπορά δοκίμασε αυτό τουλάχιστον σαν δεύτερο
Έχω ακούσει καλά λόγια και το πήρα να το δοκιμάσω
Νομίζω ότι ο @Pointerman το έχει δουλέψει, εγώ ένα φυσίγγι πρόλαβα να ρίξω και την πήρα δεν μπορώ να σου πώ κάτι με σιγουριά ακόμα

https://www.gorillashoots.gr/conborra.php

Για πειτε ρε παιδιά για κανένα φυσίγγι για μπεκάτσα για τσοκ που χρησιμοποιείται κτλ.Το πρωτο δίκανο μου είναι και τώρα πάω από την αρχή.Και αν έχει κανείς το ίδιο όπλο ας μου πει εντυπώσεις?
Σε πολύ σφιχτό νταιρεκτ. Αλλά όχι κύλινδρο καλύτερα 4αρι

Σε νορμάλ γκοριλα 34 -τζορνταν -b&p 33g

Δοκιμασμένα με μαξους

Μισοταπα δεν έριχνα . Μάλλινο Μισοταπο με τις Ιταλίδες

Δοκιμασμένα με μαξους

Εγώ με την gold fusion και το direct δεν τα βρήκα
Αλλά τα έριχνα με κύλινδρο
Γενικά δεν ρίχνω και σε χαρτόνι να δώ τι διασπορά κάνουν και τι κενά αφήνουν
Και σε τσοκ πηγαίνω στάνταρ, κύλινδρο για μπεκάτσα βελτιωμένο κύλινδρο για πέρδικα με τα εργοστασιακά

Και σε τσοκ πηγαίνω στάνταρ, κύλινδρο για μπεκάτσα βελτιωμένο κύλινδρο για πέρδικα με τα εργοστασιακά
μια χαρα τα δουλευεις τα τσοκ απλως ο αναποδος αποκεντρωτηρας δεν δουλευει τοσο καλα με κυλινδρο αφηνει πολλα κενα και τραυματισμενα ,καλυτερα ελικα.

Δοκιμασμένα με μαξους

Πήρα 3 λαγούς φέτος με μεσοταπα και μαξους. Οι 2 με μπιορενταμπιλε και ο ένας με ντιαμαντε. Ένιωθα ότι έκλεβα στην σκόπευση. Πολύ αποδοτικά μέχρι 30-35 μέτρα

Δοκίμασε κάποια φυσίγγια στις αποστάσεις που συνήθως τουφεκας. Εγώ επειδή συνήθως κυνηγάω πυκνά μέρη έχω στο δίκανο τσοκ διασποράς για πρώτη τουφεκιά και 3 άστρα για δεύτερη. Με αυτό τον τρόπο καλύπτω και μια φερμα που δε μπορώ να πλησιάσω πολύ στα σκυλιά. Φυσίγγια εγώ δουλεύω μισοταπο στο τσοκ διασποράς και για δεύτερο το gorilla con bora ή το nci super felt που είναι μαλλινοταπο. Σε σημεία που η πρώτη τουφεκιά μου θα είναι 20&25 μέτρα βάζω το con bora στο τσοκ διασποράς και 6 αρι συγκεντρωτηρα στα 3 άστρα.

Καλησπέρα σε όλους,απο σήμερα και εγώ επίσημα στο team της Browning με το citori!!!!Ευχαριστώ πολύ τον Vasilis_303 για την πώληση,και τον leo για την βοήθεια του να το αποφασίσω καλές γιορτές σε όλους με υγεία!!
Καλοριχτο Νικο να το χαρεις!
Εγω θα δοκιμαζα ενα τσοκ διασπορας στην μια καννη και το αλλο ενα κυλινδρο και θα δοκιμαζα φυσιγγια μεσοταπα -μαλινη και διασπορα με ελικοηδει διασπορεα σε χαρτονια και θα κραταγα αυτο που μου εδινε καλυτερη εικονα
το οπλο ειναι με διευριμενο η απλο αυλο?

Το direct στην sx3 το δουλευα με 3αστα η LM τσοκ σαν πρωτο φυσιγγη και δευτερο ελικοειδη διασπορεα
με κυλινδρο δοκιμασε κανενα μεσοταπο με ψηλα σκαγια η ελικοειδη σαν πρωτο

Καλησπέρα σε όλους,απο σήμερα και εγώ επίσημα στο team της Browning με το citori!!!!Ευχαριστώ πολύ τον Vasilis_303 για την πώληση,και τον leo για την βοήθεια του να το αποφασίσω καλές γιορτές σε όλους με υγεία!!
Καλορίζικο! Τούφεκος με τα όλα του!! Θα ευχαριστηθείς τουφεκιές!

Καλημέρα παλικάρια!! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και το χρόνο σας.Θα αρχίσω τις δοκιμές με την πρώτη ευκαιρία!Στην Rafaello κυνηγάω με ένα ic Gemini με πρώτο φυσίγγι direct 32 και τα επόμενα δύο με συγεντρωτηρα.Το citori εκτός τα μαμά τσοκ έχει ένα briley sk, ένα seminol ic, ένα briley im, ένα seminol im και briley lf.Θα δοκιμάσω αρχικά το sk με συγκεντρωτηρα και το direct με το im και βλέπουμε.

Καλημέρα παλικάρια!! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και το χρόνο σας.Θα αρχίσω τις δοκιμές με την πρώτη ευκαιρία!Στην Rafaello κυνηγάω με ένα ic Gemini με πρώτο φυσίγγι direct 32 και τα επόμενα δύο με συγεντρωτηρα.Το citori εκτός τα μαμά τσοκ έχει ένα briley sk, ένα seminol ic, ένα briley im, ένα seminol im και briley lf.Θα δοκιμάσω αρχικά το sk με συγκεντρωτηρα και το direct με το im και βλέπουμε.
Θα βάλεις τα 2 σεμινολ.

Έχουν πιο ανοιχτές ντουφεκιές γενικά αλλά έχω παρατηρήσει ότι σκοτώνουν ακαριαία με πιο λίγα σκάγια στο θήραμα...
Μ αρέσει που είναι λιτό και απέριττο, Άρη αυτό το πέλμα το είχε απ την μάνα του?
Πως γίνεται αυτό συνάδελφε;;;;; Συνηθως το αντιθετο συμβαίνει. Χαριτολογωντας Το πρωτο που σκεφτηκα είναι: δηλητήριο έχουν;;;;

Back