Οπλογνώστης για να ξετρύπωσε τέτοιο κελεπούρι.Αφού βρέθηκε ένας και φαγώθηκε να την αγοράσει σε καλή τιμή
Οπλογνώστης για να ξετρύπωσε τέτοιο κελεπούρι.Αφού βρέθηκε ένας και φαγώθηκε να την αγοράσει σε καλή τιμή
Δεν έχεις άδικο έτσι είναι δεν έβαλε φλάντζες για να μην κόψει της πωλήσεις της browning πιθανών γιατί και με 100€ επάνω αν έβαζαν καπέλο λόγο τον φλαντζών θα πήγαινε πολύ καλά στης πωλήσεις εδώ πάει και τώρα. Πιστεύω είναι το μόνο σύγχρονο αυτογενές που δεν έχει φλάντζες εδώ έχουν τα τουρκικά με 380€. Θα πάω να το ξαναδοκιμάσω το είχα δει πριν καιρό και μου έμπαινε καλά στο κατάστημα αλλά η θεωρία με την πράξη απέχει αρκετά! Μετά θα ψάξω να βρω κάποιον γνωστό που να το έχει και να μπορώ να ρίξω 2-3 πούλες στο σκοπευτήριο και να το κάνω και ένα Τσόρτσιλ να δω που ρίχνει και αν όλα πάνε καλά θα το αγοράσω αλλιώς θα το απορρίψω.Κώστα σήμερα καραμπίνα χωρίς φλατζες είναι αναχρονισμος, η καραμπίνα αυτά προσφέρει την ευκολία και ένα καλύτερο όπλο σε συγκεκριμένα χρήματα από ένα δικανο .Βάλε στη μία μεριά την sx4 και στην άλλη το 828U με 36 διαφορετικές ρυθμίσεις, τα λογια είναι περιττά.
Αν δεν έχεις ιδιαίτερα χαρακτηριστικά (πολύ ψηλός, μακρύ/κοντό λαιμό , κλπ) σε σημείο να ξεχωρίζεις αρκετά, δεν θα έχεις πρόβλημα. Μη παρεξηγηθώ για body shaming, δεν έχω τέτοια πρόθεση. Σκάγια ρίχνουμε σε μια κατεύθυνση, δεν είναι επιστήμη, εξάσκηση θέλει και πολλά φυσίγγια.Δεν έχεις άδικο έτσι είναι δεν έβαλε φλάντζες για να μην κόψει της πωλήσεις της browning πιθανών γιατί και με 100€ επάνω αν έβαζαν καπέλο λόγο τον φλαντζών θα πήγαινε πολύ καλά στης πωλήσεις εδώ πάει και τώρα. Πιστεύω είναι το μόνο σύγχρονο αυτογενές που δεν έχει φλάντζες εδώ έχουν τα τουρκικά με 380€. Θα πάω να το ξαναδοκιμάσω το είχα δει πριν καιρό και μου έμπαινε καλά στο κατάστημα αλλά η θεωρία με την πράξη απέχει αρκετά! Μετά θα ψάξω να βρω κάποιον γνωστό που να το έχει και να μπορώ να ρίξω 2-3 πούλες στο σκοπευτήριο και να το κάνω και ένα Τσόρτσιλ να δω που ρίχνει και αν όλα πάνε καλά θα το αγοράσω αλλιώς θα το απορρίψω.
Το γιατί το εργοστάσιο επέλεξε να μην βάλει φλατζες μόνο αυτό το ξέρει, εγώ πάντως δεν δέχομαι ότι έκανε καλά ,όπως και δεν δέχτηκα να πάρω τη πρώτη μου καραμπινα beretta δεξί κλείστρο με αριστερές κλίσεις όπως μου πρότειναν από την αντιπροσωπεία της beretta.Κοιτάξτε το θέμα των φλατζών έχει γίνει πλέον στάνταρ αξεσουάρ και αφορά αυτούς που γνωρίζουν πως τουφεκούν ,τουφεκούν σταθερά και θέλουν το ντουφέκι να πηγαίνει σε αυτούς και όχι αυτοί στο ντουφέκι.Παμε στο διαταυτα οι Αμερικάνοι έβγαζαν κοντάκια να ταιριάζουν στο 80% των σωματότυπων ,και επειδή πιστεύω πως το 80% των κυνηγών πάνε αυτοί στο ντουφέκι ακόμη και σήμερα σου λέει βολικό κοντάκι αποδεδειγμένα αξιόπιστο όπλο ,καλή βλητική απόδοση, προϋπόθεση για προσθήκη αποθήκης άστο όπως έχει απλά δώσε δυνατότητα επιλογής μήκους για να κρατηθείς χαμηλά και ανταγωνιστικός στην αγορά και το έχει πετύχει νομίζω ,αλλιώς θα μπορούσε να βάλει ρυθμιζόμενο και ας έκανε 300 παραπάνω πάλι θα έπαιζε σοβαρή μπάλα ,απλά κοίταξε να παραμείνει χαμηλά στο τιμοκατάλογο πιστεύω .Έχω γνωστό που ενώ έχει Α400 χαρτί, αγόρασε sx4 και θέλει να την πουλήσει τη bereta.εν υπόψιν τείνει να είναι φασάς.
Εννοείται θα ξεφλουδίσει η βαφηΜη ξεφλουδίσει και ξενερώσεις μόνο. Ωραίο είναι με παραλλαγή. Έχει ένας φίλος μου τη mobuk (έτσι λέγεται το στύλ της παραλλαγής) και είναι πολύ ωραία. Αυτουνού είναι σούπερ μαγκνουμ και ρίχνει τα πάντα.
Σε εμάς δε θα ξεφλούδιζε. Θα την είχαμε πουλήσει στο 6μηνο φιλαράκι.Εννοείται θα ξεφλουδίσει η βαφη
Ωραίες παντόφλες!!Φίλοι μου καλοί το πώς θα προχωρήσει ένα τουφέκι στην αγορά εξαρτάται από την αγορά και σίγουρα όχι από την δική μας αγορά.Προσωπικα σίγουρα δεν θα το έπαιρνα εγώ που οι κλίσεις που χρειάζονται δεν καλύπτονται ούτως η άλλως από ότι φλάντζα και να έχει ,αλλά δεν προχωράει η πώληση με το δικό μου κριτήριο,αν υπάρξει σοβαρή αντίδραση σίγουρα θα αλλάξει και η φιλοσοφία κατασκευής και δεν τραβήξει το όπλο λόγο αυτού.Οσον αφορα επειδή διάβασα για κλίσεις κουταλιού με ελαφρύ γύρισμα σωλήνα επαναστατικού έχω όπλο έτσι φτιαγμένο από το 2005 μια bernadeli Vincent έχω ρίξει πολλές χιλιάδες φυσίγγια δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ κάτι ούτε έχει αλαχτεί επαναστατικό από καινούρια που αγοράστηκε το 2003 τον Οκτώβρη ,βέβαια έχει φτιαχτεί σε άνθρωπο που κατείχε καλά το έργο της εφαρμογής και του ξύλου καθώς ήταν από τους λίγους παλιούς οπλουργούς που έκανε τα πάντα από διαφορετικές βαφές μέχρι κατασκευή τσοκ ,εξαρτημάτων ,έφτιαχνε κοντάκι πάπιες κτλ.Για του λόγου του αληθές.
Και ρίχνεις ίσια έτσι που είναι????Φίλοι μου καλοί το πώς θα προχωρήσει ένα τουφέκι στην αγορά εξαρτάται από την αγορά και σίγουρα όχι από την δική μας αγορά.Προσωπικα σίγουρα δεν θα το έπαιρνα εγώ που οι κλίσεις που χρειάζονται δεν καλύπτονται ούτως η άλλως από ότι φλάντζα και να έχει ,αλλά δεν προχωράει η πώληση με το δικό μου κριτήριο,αν υπάρξει σοβαρή αντίδραση σίγουρα θα αλλάξει και η φιλοσοφία κατασκευής και δεν τραβήξει το όπλο λόγο αυτού.Οσον αφορα επειδή διάβασα για κλίσεις κουταλιού με ελαφρύ γύρισμα σωλήνα επαναστατικού έχω όπλο έτσι φτιαγμένο από το 2005 μια bernadeli Vincent έχω ρίξει πολλές χιλιάδες φυσίγγια δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ κάτι ούτε έχει αλαχτεί επαναστατικό από καινούρια που αγοράστηκε το 2003 τον Οκτώβρη ,βέβαια έχει φτιαχτεί σε άνθρωπο που κατείχε καλά το έργο της εφαρμογής και του ξύλου καθώς ήταν από τους λίγους παλιούς οπλουργούς που έκανε τα πάντα από διαφορετικές βαφές μέχρι κατασκευή τσοκ ,εξαρτημάτων ,έφτιαχνε κοντάκι πάπιες κτλ.Για του λόγου του αληθές.
Φιλαράκι είναι δώρο η αλήθεια είναι ότι όποιος τις δει πεθαίνει στα γέλιαΩραίες παντόφλες!!
Γιάννη εγώ το έγραψα. Και στο δικό μου όπλο τις παρεμβάσεις τις έκαναν άτομα που θεωρείται ότι ξέρουν τι κάνουν. Εσένα πέτυχε αλλά δεν σημαίνει ότι είναι σωστό. Τα όπλα δε σχεδιάστηκαν να λειτουργούν με λυγισμένο σωλήνα ελατηρίου. Για μένα όποιος το κάνει δεν είναι σοβαρός οπλουργός. Παίζει να μην είναι καν οπλουργός. Αν δεν έχει τίποτα μέσα στο κοντάκι oκ, το δέχομαι.Οσον αφορα επειδή διάβασα για κλίσεις κουταλιού με ελαφρύ γύρισμα σωλήνα επαναστατικού έχω όπλο έτσι φτιαγμένο από το 2005 μια bernadeli Vincent έχω ρίξει πολλές χιλιάδες φυσίγγια δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ κάτι ούτε έχει αλαχτεί επαναστατικό από καινούρια που αγοράστηκε το 2003 τον Οκτώβρη ,βέβαια έχει φτιαχτεί σε άνθρωπο που κατείχε καλά το έργο της εφαρμογής και του ξύλου καθώς ήταν από τους λίγους παλιούς οπλουργούς που έκανε τα πάντα από διαφορετικές βαφές μέχρι κατασκευή τσοκ ,εξαρτημάτων ,έφτιαχνε κοντάκι πάπιες κτλ.Για του λόγου του αληθές.
Κάνε έτσι το κοντάκι και στην Guerini.Όπου βλέπω ρίχνει αυτο είναι ένα σωστό κοντάκι τόσο σιγουριά δεν μου την έχει δώσει ακόμη ούτε το νέο στη guerini δεν έχω κάνει και τον ανάλογο αριθμό επωμίσεων βέβαια καθώς δεν την έχω κυνηγήσει και σε όλα τα θηράματα .
Οι έλενχομενες εργασίες από σωστό χέρι ως ένα όριο όταν δε δημιουργούν θέμα είναι αποδεκτές από εμένα η διαδικασία όλη επειδή ήμουν μπροστά ήταν κάποιες ώρες και το ζέσταμα και γύρισμα γινόταν όλο προσεκτικά με συνεχή δοκιμή ομαλής λειτουργίας του ελατηρίου έφτασε στο επιθυμητό χωρίς θέμα και έτσι παραμένει χρόνια τώρα άρα δεν μπορώ να κατηγορήσω τίποτε γιατί απλά δεν υπάρχει κάτι μεμπτό εκτός από τη σκέψη ότι έχω στραβό σωλήνα επανατατικού .Εξάλλου να ξέρεις γνώσεις και εμπειρία έχουν λίγοι άποψη και τίτλο πολλοί.Γιάννη εγώ το έγραψα. Και στο δικό μου όπλο τις παρεμβάσεις τις έκαναν άτομα που θεωρείται ότι ξέρουν τι κάνουν. Εσένα πέτυχε αλλά δεν σημαίνει ότι είναι σωστό. Τα όπλα δε σχεδιάστηκαν να λειτουργούν με λυγισμένο σωλήνα ελατηρίου. Για μένα όποιος το κάνει δεν είναι σοβαρός οπλουργός. Παίζει να μην είναι καν οπλουργός. Αν δεν έχει τίποτα μέσα στο κοντάκι oκ, το δέχομαι.
Έτσι είναι και της guerini Αλλά φτιαγμένο με τέτοιες κλίσεις εξαρχής από το συνονόματο.Εξαλου είπαμε άλλος παεί στο ντουφέκι και άλλος απαιτεί το ντουφέκι να πάει σε αυτόν εγώ ανήκω στη δεύτερη κατηγορία αν σκοτώνει η όχι δεν είναι θέμα συζήτησης αρκεί να στέλνει τα σκάκια όπου κοιτάς αν μπορείς να αντιληφθείς τι λέω δεν κάνεις τέτοιες τοποθετήσεις κοίτας θήραμα επωμίζεις ρίχνεις δεν υπάρχει ψάχνεις κάτι , δεν υπάρχει καν στο πεδίο σου το ντουφέκι σαν μικρή εικόνα είναι κάτι που συνοδεύει μια μεγαλύτερη εικόνα,απλά τη συμπληρώνει έτσι επιτυγχάνεις και δύο τρεις συνεχόμενες βολές επαναλαμβανόμενες καταβολές όχι έρχονται δύο πουλιά και αφού σκεφτώ ψάξω νιώθω ευτυχής επειδή κατάφερα μόνο το ένα .Αυτό το κάνω με το συγκεκριμένο όπλο ακόμη δεν έχω φτάσει στο επίπεδο αυτό με το νέο κοντάκι εξάλλου ακριβώς ολόιδιο δεν είναι και του λείπουν φυσίγγια και επωμισείς .Κάνε έτσι το κοντάκι και στην Guerini.
Μόνο αυτά τα κοντάκια ρίχνουν σωστά
Δεν χρειάζονται πολλές επωμίσεις αν το κοντάκι είναι λαμπάδα σαν αυτό.
Συμφωνώ αλλά τότε δεν ήξερα το ΓΙΑΝΝΗ Γιατί ήταν λίγο πίσω 2005 ασχέτως αν έφτιαχνα μέτρα σε κοντάκι από το 1998 αν θυμάμαι είχε έρθει φοβερά μια lumar που είχα πάρει και αυτό γιατί το επανατατικό ήταν μπροστά σαν τις Frankie έτσι είχε γυρίσει το κοντάκι όσο ήθελα .Κάτι ανάλογο είχε σχεδόν κάνει ο πλαστουργος στην super sport .Που είχε έρθει στο 90%Ο @ΓΙΑΝΝΗΣ. το έφτιαξε εξαρχής, χωρίς να πειράξει τίποτα. Αυτή είναι η διαφορά.