Σκοπευτήριο Πύργου (Α.Καλυκάς)

Κώστα καλησπέρα,χρειάζεται ακόμα να έχεις άδεια σκοπευτή για να ρίξεις ή πας κανονικά πληρώνεις την πούλα και τα φυσίγγια και ρίχνεις ελεύθερα;
Να σου πω την αληθεια, επιδη μας περιμεναν οι υπολοιποι να ριξουμε κ ειχαμε σχετικα αργησει, μπεικαμε κ διξαμε τις ταυτότητές μας πριν μας ρωτησουν τι κ πως....δε ρωτησα περετερω Νίκο.

Κώστα καλησπέρα,χρειάζεται ακόμα να έχεις άδεια σκοπευτή για να ρίξεις ή πας κανονικά πληρώνεις την πούλα και τα φυσίγγια και ρίχνεις ελεύθερα;
Η σκοπευτική άδεια είναι υποχρεωτική πλέον Νίκο σε όλα τα σκοπευτήρια.

Σήμερα εχει ωραίο καιρό κ είπαμε να πάμε για καφεδάκι και κουβεντούλα για 2 ωρίτσες στον Πύργο μαζί με @Petros M δοκιμάζοντας το νέο του απόκτημα, το Beretta 692.

Screenshot_20250413-132710_Viber.jpgScreenshot_20250413-124535_Video Player.jpgScreenshot_20250413-124445_Video Player.jpg

Εξαιρετικά και πάλι τα Mirage Competition 24gr
(trap & skeet) σε 7½ & 9½ αντίστοιχα!!

Σήμερα εχει ωραίο καιρό κ είπαμε να πάμε για καφεδάκι και κουβεντούλα για 2 ωρίτσες στον Πύργο μαζί με @Petros M δοκιμάζοντας το νέο του απόκτημα, το Beretta 692.

View attachment 96834View attachment 96836View attachment 96837

Έλα ρε φιλαράκια εγώ ελλειπα σήμερα !! Αύριο απόγευμα θα έχω το 525sl στα χέρια μουυυυ 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰.... Για ακόμα μια φορΑααα

12-14 Απρίλη αλλάζω κάθε χρόνο τα όπλα χαχαχαχχ ! Ρε browning ......
Κοιτα κακομοίρη, μη το πουλησεις τον Αυγουστο, τοτε που θα εχω παρει εγω δικο μου, θα κουρμπάρω τις καννες του 525 στην πλάτη σου....

Ολοι Beretta θα παρεται 😁 😁 😁 😁
Εγώ όχι παντος....όχι, διοτι δεν βρεικα κατι στα γουστα μου, αντιθέτως, ειναι δυνατα τουφεκια τα Beretta....τωρα, υπαρχει αλλο στο προσκήνιο....προσεχώς, όταν ερθει η ώρα...;)
Μπείκε το νερό στ'αυλάκι...

Εγώ όχι παντος....όχι, διοτι δεν βρεικα κατι στα γουστα μου, αντιθέτως, ειναι δυνατα τουφεκια τα Beretta....τωρα, υπαρχει αλλο στο προσκήνιο....προσεχώς, όταν ερθει η ώρα...;)
Μπείκε το νερό στ'αυλάκι...
Μπηκες δυναμικα στο παιχνιδη Κωστα μπραβο φιλε ηταν να μη γινει η αρχη
αμα βρηκες κατι που σου αρεσει και σου ταιριαζει στα γουστα μια χαρα

View attachment 96834View attachment 96836View attachment 96837

Στη πρώτη φώτο λες και πατάει πάνω σε παρατημένο μνήμα είναι ρε...

Μπηκες δυναμικα στο παιχνιδη Κωστα μπραβο φιλε ηταν να μη γινει η αρχη
αμα βρηκες κατι που σου αρεσει και σου ταιριαζει στα γουστα μια χαρα
Ασχολία για τους νεκρους μήνες Νικόλα αλλα κ επένδυση στον εαυτό μου....τη στο μπ...τσο...μόνο δουλειά τόσα χρόνια....;;;;;
Ας κανουμε κ την καυλάντα μας...

Back