άρα αυτό σημένει σέξ;;Μια χθεσινή βόλτα απογευματινή και όσα έχουν έρθει έχουν ξεκινήσει τα γουργουρισματα μέσα στα πεύκα.
Ολοι το κάνουμε αυτο, εγω παντως σίγουρα. Δηλαδή αν ήταν να επιλέξω ποιος θα πεθάνει αυτη τη στιγμή, ο σκύλος μου ή ο Μπουμπούκος-Πορδοσάλτης-Κούλης, λες να διάλεγα τον σκύλο μου;και οσοι βαζουν τα ζωα ποιο πανω απο την ανθρωπινη ζωη
αυτοί που ανέφερες δεν είναι καν άνθρωποι αλλα ο σκύλος είναι σκύλος ....Ολοι το κάνουμε αυτο, εγω παντως σίγουρα. Δηλαδή αν ήταν να επιλέξω ποιος θα πεθάνει αυτη τη στιγμή, ο σκύλος μου ή ο Μπουμπούκος-Πορδοσάλτης-Κούλης, λες να διάλεγα τον σκύλο μου;
Βάλε όλλους τους 300...αλλά πολύ αμφιβάλλω αν τους θέλουν εκεί πανόΟλοι το κάνουμε αυτο, εγω παντως σίγουρα. Δηλαδή αν ήταν να επιλέξω ποιος θα πεθάνει αυτη τη στιγμή, ο σκύλος μου ή ο Μπουμπούκος-Πορδοσάλτης-Κούλης, λες να διάλεγα τον σκύλο μου;
Λάθος τυπογραφικο η δεν κατάλαβε ο δημοσιογράφος ,στην Μάλτα.https://ermisnews.gr/ekprosopos-kyn...-ton-politikon-aftoi-oi-anthropoi-kynigousan/
Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε? Επιτρέπετε το κυνήγι του ανοιξιάτικο τρυγονιου υπό προϋποθέσεις στην Πάτρα?
Εντάξει είπαμε αλλά αυτό παραπαει...σε πια ρυθμιστικη ρε μπαγλαμά το λέει αυτό?...αν έχουμε τέτοιους προέδρους να μας εκπροσωπούν με τέτοιες αντιλήψεις το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποια στιγμή, θα απαγορευτεί το κυνήγι