Benelli Team

Από χθές μια μαύρη καλλονή ομορφαίνει τον οπλοβαστο μου.
Το όπλο αγοράστηκε από μέλος του φόρουμ μας, σε κατάσταση βιτρίνας, όσο και να την έψαξα ψεγάδι δε βρήκα.
Ευχαριστώ Παναγιώτη, ότι είπες και έκανες αποδεικνύει πόσο αξιόπιστος και ΚΥΡΙΟΣ είσαι.....
View attachment 96709View attachment 96710View attachment 96711View attachment 96712
Το ομορφότερο όπλο της μπενελι....εξερετικη επιλογή να το χαρείς με υγεία Γιάννη

Παιδια καλοντουφεκα τα νεα σας οπλα(Γιαννη και για εσενα παει ευχη και για τον φιλο σου γιατι πηρες και εσυ προσφατα απ'οτι ειδα...) και εσυ Παναγιωτη να την χαρεις...Τωρα περιμενουμε δοκιμες διατρησης, συγκεντρωσης, συγκριτικα με αλλα οπλα, εντυπωσεις απο το τεραιν με το καλο οταν ανοιξει το κυνηγι,και παει λεγοντας...ευκαιρια ειναι τωρα που την εχετε να δουμε τι κανει αυτη η νεα καννη με την τοσο διαφορετικη γεωμετρια σε σχεση με τις υπολοιπες...

Ερχετεεεε...
Πουτ@@α benelli δε παίζετε στην κομψότητα και στο ανέβασμα μια φορά τη πιάνεις και αρρωσταίνει!θέλω να αγειασω μα δε.μπορω...χαχα
Be diamond 💎 best AI κάνη 66αρα
Ωπα τι είναι αυτό παλι 🤔 θα αγιάσεις στα περδικια!!! καλό ντουφεκο!!!

Ωπα τι είναι αυτό παλι 🤔 θα αγιάσεις στα περδικια!!! καλό ντουφεκο!!!
Φιλαράκι εγώ για αλλη δουλειά πήγα καραμπινα εκλεισα😁
Πάντως και με την άλλη κάνη να ήταν πάλι θα την έπαιρνα δεν την πήρα για την καννη η αίσθηση που έχει το οπλο και η εργονομία της είναι τ κάτι άλλο εν καιρώ θα σας πω και εντυπώσεις για την τουφεκια,αν και δε το χω πολύ με τα χαρτονια και κυρίως λόγω χρόνου θα κάνω μερικές δοκιμές να δούμε αν όντως έχει Διαφορα

Πάντως και με την άλλη κάνη να ήταν πάλι θα την έπαιρνα δεν την πήρα για την καννη η αίσθηση που έχει το οπλο και η εργονομία της είναι τ κάτι άλλο εν καιρώ θα σας πω και εντυπώσεις για την τουφεκια,αν και δε το χω πολύ με τα χαρτονια και κυρίως λόγω χρόνου θα κάνω μερικές δοκιμές να δούμε αν όντως έχει Διαφορα
Έχει διαφορες μεγάλες Παναγιώτη!!!

Στείλε την εδώ για γκραντ τέστ με beretta Και duca

Ερχετεεεε...
Πουτ@@α benelli δε παίζετε στην κομψότητα και στο ανέβασμα μια φορά τη πιάνεις και αρρωσταίνει!θέλω να αγειασω μα δε.μπορω...χαχα
Be diamond 💎 best AI κάνη 66αρα
Να την χαρείς Πάνο!
Εεε καιρός ήταν να πάρεις ένα όπλο! 😁

Όχι φίλε δοκιμές δεν έχω σε χαρτόνια,το όπλο αυτό δεν το κατέχω εγώ...
2 φίλοι που τις έχουνε πάρει από πέρυσι στα παπιά είδανε τρομερά πράγματα....
Επί του πρακτεου λοιπόν....
Μόνο η πρακτική λέει αλήθεια στα αποτελέσματα..
Και λογικά στην παπια ατσάλινα θα έριχναν που είναι το ατού της Α.Ι

Μόνο η πρακτική λέει αλήθεια στα αποτελέσματα..
Και λογικά στην παπια ατσάλινα θα έριχναν που είναι το ατού της Α.Ι
Δεν έχουν ατού μόνο στα ατσάλινα...
Και στις φασσες με μολύβδινα κάνουν "Παππάδες"....

IMG_20250424_220557.jpg

Βάρος με 71 εκ κάνη 3.040.
Πολλή καλή εργονομία και αίσθηση στα χέρια. Η AI κάνη σαν "χωανι" , μια τεράστια μπούκα, το τσόκ σε σχέση με τις προηγούμενης super sport φαινόταν σαν παιδικά δίπλα τους. Από ομορφιά τα λόγια είναι περιττά. Δοκιμές στο σκοπευτήριο εν καιρό.

Last edited:
Back