Καλοτουφεκη Γιάννο, να είσαι γερός να τη χαρείς!
Σας ευχαριστώ αγόρια μου.Γιάννη καλορίζικο! Πολύ ωραίο τουφέκι!
Καλοτουφεκη Γιάννο, να είσαι γερός να τη χαρείς!
Σας ευχαριστώ αγόρια μου.Γιάννη καλορίζικο! Πολύ ωραίο τουφέκι!
Ζήτημα να έχει ρίξει αυτή 50 σμπαρα, είναι όμορφες οι ατιμες. Καλοντουφεκη..Από χθές μια μαύρη καλλονή ομορφαίνει τον οπλοβαστο μου.
Το όπλο αγοράστηκε από μέλος του φόρουμ μας, σε κατάσταση βιτρίνας, όσο και να την έψαξα ψεγάδι δε βρήκα.
Ευχαριστώ Παναγιώτη, ότι είπες και έκανες αποδεικνύει πόσο αξιόπιστος και ΚΥΡΙΟΣ είσαι.....
View attachment 96709View attachment 96710View attachment 96711View attachment 96712
Ευχαριστώ ΔιονύσηΖήτημα να έχει ρίξει αυτή 50 σμπαρα, είναι όμορφες οι ατιμες. Καλοντουφεκη..
Τελικά ποια είναι η ναυαρχίδα της Benelli μας έχει μπερδέψει η super sport η super black eagle ; Γιατί έχω διαβάσει ότι είναι η super black eagle λόγο ότι ο μαύρος αετός είναι το έμβλημα του urbinoΝα πω και εγω μια καλησπέρα Γιάννη φίλε μου τα είπαμε τηλεφωνικως θα ήθελα να στο πω και γραπτώς ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΛΟΤΥΧΟ και να σου χαρισει ξεχωριστες χαρές εύχομαι ολόψυχα.Πραγματι τέτοιο όπλο δε το αποχωρίζεσαι εύκολα αλλά προσωπικά αποφάσισα να συνεχίσω με ένα 686 sporting.Γιαννη θέλω και εγώ σε συνέχεια να σε ευχαριστήσω για το ποσο ΚΥΡΙΟΣ ήσουν και εσύ στη μεταξύ μας διαδικασία για τη ολοκλήρωση της αγοράς και πέρα του γεγονότος ότι αγόρασες τη ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ της ΒΕΝELLI προσωπική μου άποψη έχεις κερδίσει και ένα φίλο που θα ειναι στην διάθεση σου σε ότι χρειαστείς.
Η ναυαρχίδα της Benelli, είναι η Executive.Τελικά ποια είναι η ναυαρχίδα της Benelli μας έχει μπερδέψει η super sport η super black eagle ; Γιατί έχω διαβάσει ότι είναι η super black eagle λόγο ότι ο μαύρος αετός είναι το έμβλημα του urbino
Ναι και αυτή,αλλά η ναυαρχίδα είναι η magnifico....Η ναυαρχίδα της Benelli, είναι η Executive.
Καλοτουφεκο καλορίζικο Γιάννη να το χαρείςΑπό χθές μια μαύρη καλλονή ομορφαίνει τον οπλοβαστο μου.
Το όπλο αγοράστηκε από μέλος του φόρουμ μας, σε κατάσταση βιτρίνας, όσο και να την έψαξα ψεγάδι δε βρήκα.
Ευχαριστώ Παναγιώτη, ότι είπες και έκανες αποδεικνύει πόσο αξιόπιστος και ΚΥΡΙΟΣ είσαι.....
View attachment 96709View attachment 96710View attachment 96711View attachment 96712