Εσυ φιλαράκι τ κουρτσχααρ να το στείλεις εκεί που πρέπει δε κάνει για σεναΚαλησπέρα φιλαράκι μου ! Ετοιμάζω για του χρόνου ένα κουτσχαρ πολύ δυνατό ..... Συν ότι περιμένω και δύο σκύλες επανιελ να γεννήσουν !!! Θα εχωωω σοβαρά θέματα από του χρόνου![]()
Δε κάνει άπαπα χαλιαΠώς τον βλέπετε τον κούκλο
Εσυ θες σκινή κ σαπούνι ρε.....Καλησπέρα φιλαράκι μου ! Ετοιμάζω για του χρόνου ένα κουτσχαρ πολύ δυνατό ..... Συν ότι περιμένω και δύο σκύλες επανιελ να γεννήσουν !!! Θα εχωωω σοβαρά θέματα από του χρόνου![]()
Στέλνω λογαριασμο να βάλεις το έμβασμα να πάρω ένα σκοπευτικό καλό και εφτασεεεΕσυ φιλαράκι τ κουρτσχααρ να το στείλεις εκεί που πρέπει δε κάνει για σενα
Μη βάζεις ρε βίντεο στο ξαναπα και στο τηλέφωνο μην ανοίγεις ματιά και δείχνεις μέρη αύριο θα γεμίσεις κόσμο στα μέρη σου και δε θα μπορείς να κάνεις το κέφι σου
Πολύ ευχαρίστως φιλαράκι δοκιμή πρωτα εδώ ότι αξίζει και εδώ είμαστε το.ξερειςΣτέλνω λογαριασμο να βάλεις το έμβασμα να πάρω ένα σκοπευτικό καλό και εφτασεεε![]()
Eννοειται φιλαρακιι ΜΠολύ ευχαρίστως φιλαράκι δοκιμή πρωτα εδώ ότι αξίζει και εδώ είμαστε το.ξερεις![]()
Στον 111 και κατω τις πέταγαν με το αυτοκίνητο στους δρόμουςΩραίος! Φέτος πήγατε εξαιρετικά κάτω γιατί όλα τα πουλιά Φέτος έπιασαν λόγω της ανομβρίας στα χαμηλά.
Αν και δεν κυνήγησα φέτος κοντά στον 111 και γύρω γύρω δεν ξέρω τι έγινε ! Καλή χρονιά άκουγα αλλά δεν έβλεπα τα πουλιά που έλεγανΣ
Στον 111 και κατω τις πέταγαν με το αυτοκίνητο στους δρόμους![]()
Απλά πεσαν τα πουλιά στους κάμπους και νόμισαν όλοι ότι είναι καλή χρονιά αν σκουπιζες τον τόπο έκανε πολλές μέρες να πιάσει πάλι πουλιά.. γενικά δυτικά φέτος ήταν καλύτερα από πέρσι όχι τρελά πράγματα όπως το 2022Αν και δεν κυνήγησα φέτος κοντά στον 111 και γύρω γύρω δεν ξέρω τι έγινε ! Καλή χρονιά άκουγα αλλά δεν έβλεπα τα πουλιά που έλεγαν
Κάπως έτσι την είδα και εγώ την χρόνιαΑπλά πεσαν τα πουλιά στους κάμπους και νόμισαν όλοι ότι είναι καλή χρονιά αν σκουπιζες τον τόπο έκανε πολλές μέρες να πιάσει πάλι πουλιά.. γενικά δυτικά φέτος ήταν καλύτερα από πέρσι όχι τρελά πράγματα όπως το 2022
Καλά σε εσάς δεν έχει ξαναγίνει ποτέ αυτό από ότι θυμάμαι, ποτέ!Σε εμάς η χειρότερη της 20ετιας....!!!!
Μπράβο ρε Ηλία!!!Μπεκατσαδες μου καλημέρα !!Ένα βιντεάκι με μπεκάτσες σε slow motion της χρονιάς που πέρασε
Ρε ούστ απο κει......Μπράβο ρε Ηλία!!!
Αστέρι!
Υ.Γ. Αυτό το ποζεδάκι στο δεύτερο μισό του βίντεο σου έχει βγεί καλό;![]()