Κυνηγετική Γωνιά

Είσαι πολύ αυστηρός,παιδια είναι... επειδή έτυχε οι μανάδες τους να είναι εμπλοκή με μαύρους θερμαστές και οι πατεράδες τους στο tinder σε σοβαρές συζητήσεις με τις συμμαθήτριες τους εκείνη την ώρα τι σημαίνει?Ότι δεν μπορούν να ρίξουν ένα δυναμιτακι σε μια γριά?Θα τρομάξει? Δουλειά από τον χάρο θα πάρουν.Μην τα ισοπεδώνουμε όλα ρε παιδιά...
Πάντως,πέρα από την πλάκα,αν έκαναν κάτι τέτοιο π.χ.στη γιαγιά μου,θα αντιδρούσα άσχημα και θα έβρισκα τελικά και το μπελά μου! :mad: .hair.

Kαλή όρεξη Σάββατο μεσημέρι σε όλους!Σήμερα 26 Απριλίου επέτειος της εκρήξεως στο Τσερνόμπιλ της ΕΣΣΔ,σημερινή Ukraina.Ήταν όπως και σήμερα Σάββατο 26/4/1986 όταν ξέσπασε ο χαμός.Εγώ ήμουν μαθητής Λυκείου και άρχιζαν οι διακοπές του Πάσχα(το 1986 ήταν 4 Μαΐου).Για λίγες μέρες δε μάθαμε τίποτε,''έπνιξε'' την είδηση ο κομματικός μηχανισμός της ΕΣΣΔ. Αργότερα όμως φάνηκε μια εμφανής αύξηση των καρκίνων κυρίως στη Θράκη και στην Ανατολική Μακεδονία.Εκείνη τη χρονιά έπεσε πολλή και ''ειδική'' δίαιτα:αποφυγή του φρέσκου κρέατος,κατεψυγμένα ψάρια,μακαρόνια με σάλτσα,σούπες σε φακελάκια,ΟΧΙ πατάτες,ΟΧΙ φράουλες,ΟΧΙ κρεμμύδια και οτιδήποτε φύτρωνε ΜΕΣΑ ή πολύ κοντά στη γη.Τα φρούτα των δέντρων π.χ. βερύκοκα,ροδάκινα θεωρούνταν πιο ανώδυνα...Πέρασαν κιόλας 39 χρόνια!! .think.

Back