Εδώ θα μιλάμε για τα όπλα του John Moses... 

Ντουφεκια Πευκο????? Εγω πως δεν το ξερω αυτο??? .xm..xm..xm..xm. Ειναι σαν αυτο που λεμε "θα σε κανω λαμπαδα"?Ντουφεκιά "πεύκο"
Οχι Σπυρο, απο τη μανα τους ειχε το Inflex 2 απλα επεδη εκοψα το κιοντακι μετα ηταν οριακα πιο μικρο στη διαμετρο κ το εχω στην ακρη... Εβαλα ενα οικονομικο να κανω δουλεια μου κ θα βρω τωρα με ησυχια καποιο καλυτερο αν κ δεν εχω κανενα προβλημα κ με αυτο...Άρη αυτό το πέλμα το είχε απ την μάνα του?
Λέω να βάλω κι εγώ ένα λαστιχένιο στην phoenix γιατί δεν έχει, cervellati είναι?Οχι Σπυρο, απο τη μανα τους ειχε το Inflex 2 απλα επεδη εκοψα το κιοντακι μετα ηταν οριακα πιο μικρο στη διαμετρο κ το εχω στην ακρη... Εβαλα ενα οικονομικο να κανω δουλεια μου κ θα βρω τωρα με ησυχια καποιο καλυτερο αν κ δεν εχω κανενα προβλημα κ με αυτο...
Ναι Σπυρο, μια χαρα για την τιμη του κ "τρωγεται" πολυ ωραια σε καποιο σταθερο τριβειο...Λέω να βάλω κι εγώ ένα λαστιχένιο στην phoenix γιατί δεν έχει, cervellati είναι?
Θα το έχω στα υπόψιν μαζί με ένα ελάφρωμα σκανδάληςΝαι Σπυρο, μια χαρα για την τιμη του κ "τρωγεται" πολυ ωραια σε καποιο σταθερο τριβειο...
Καποιος απο τα μερη σου ειχε πεσει μεσα στην πρωτη του επαφη με το οπλο...Υ.Γ: Όσον αφορά την σκανδάλη του 725, έμαθα ότι κάποιος την έριξε και σου είπε ακριβώς το βάρος της? Ισχυέι?![]()
http://www.greekshooting.gr/η-σκανδαλη-του-οπλου-όλα-όσα-πρέπει-να/κάτι άσχετο, ποιο θεωρείτε το ιδανικό βάρος σκανδάλης για κυνηγετική χρήση?
Ευχαριστώ!http://www.greekshooting.gr/η-σκανδαλη-του-οπλου-όλα-όσα-πρέπει-να/
Αυτό το άρθρο πιστεύω ότι είναι πλήρες και θα σε καλύψει.
1.7-2 κιλά είναι ΟΚ.Μπορείς εύκολα να το μετρήσεις και μόνος σου.
Θα βρεις κιαλλα ενδιαφέροντα άρθρα στο σαιτ.
Ο δε Αιγινίτης είναι βαμμενος Μπραουνακιας και δεν το κρύβει.
Panoutso αν φλερτάτεις με Browning καλό είναι κατά την γνώμη μου να ρωτήσεις πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο που σε ενδιαφέρει γιατί το 725 είναι κάτι άλλο από το υπόλοιπο 90% των Browning.Αρη πές μας τις εντυπώσεις σου από την συνύπαρξη σου με το 725...
Παίζει το GP Sporter ή όχι;