Μείωση - σχεδόν εξάλειψη του τζόγου της μπάρας (charging bar) της μηχανής LEE LOAD ALL, όπου είχε κάποια διαρροή κόκκων πυρίτιδας, περισσότερο σε όσες είναι πολύ λεπτά φυλλίδια (ΜΒ32, και λοιπές Β&Ρ) και τις λεπτόκοκκες κοκκώδεις (π.χ. Prima SV) και λιγότερο στις σχετικά χονδρόκοκκες μονοβασικές (π.χ. Α1) ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το παραπάνω φύλλο είναι από κουτί (συσκευασία) πουκάμισου !!!!... Βρήκα ότι ήταν αρκετά σκληρό και είχε το επιθυμητό πάχος ... και το έφτιαξα δοκιμαστικά, με την ιδέα να το αντικαταστήσω με κάποιο μεταλλικό (αλουμινένιο ή ανοξείδωτο) φύλλο, που θα κολλούσα μόνιμα στη βάση. Αλλά ... τρέχα γύρευε ... Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού !!!
![]()
![]()
Ναι, για μένα, αρκετά σταθερές ... Έχουν μια διακύμανση +/- 0,02 gr πυρίτιδας και +/- 0,3 gr σκάγια maximum, με το 70-80% των δόσεων στο +/-0,01 πυρίτιδα και +/-0,2 σκάγια.Στελιο η μηχανη αυτη δινει σταθερες ποσοτητες πυριτιδας και σκαγιων??
Ναι, για μένα, αρκετά σταθερές ... Έχουν μια διακύμανση +/- 0,02 gr πυρίτιδας και +/- 0,3 gr σκάγια maximum, με το 70-80% των δόσεων στο +/-0,01 πυρίτιδα και +/-0,2 σκάγια.
Την έχω δουλέψει όμως μόνο με ψιλά σκάγια, κυρίως 8 και 9 νούμερο. Με χοντρά ίσως να έχει μικρότερη διακύμανση (πιστεύω - χωρίς όμως να έχω δοκιμάσει)...
Εγώ φροντίζω επίσης να διατηρώ σχετικά σταθερή τη στάθμη των υλικών στα δοχεία ... μεταξύ 1/2 και 3/4 του ύψους των.
Εδώ και λίγο καιρό υπαρχει και στα 95 ευρω...Στα 115 ευρο μονο!
Θα κανω ενα τσεκ να δω τι θα βρωΑλεξ παρε μια του λαναρα να τα κανεις ολλα και να ρελιαζεις και μια ζυγαρια και εισαι οκ με κοστος στα 130 και ταδυο δεν χρειαζεσαι τιποτε αλλο
Αυτήν εννοείς Teo;Αλεξ παρε μια του λαναρα να τα κανεις ολλα και να ρελιαζεις και μια ζυγαρια και εισαι οκ με κοστος στα 130 και ταδυο δεν χρειαζεσαι τιποτε αλλο
Ναι αυτο ειναι μια χαρα
ΚαλησπεραΕχει καποιος καμια ιδεα-οδηγιες για να φτιαξω εναν καλυκοκοφτης;
βρήκα κάποιες στο κινητό μου και τις ανέβασα σε ένα drive.Οταν γυρισεις με το καλο ναι, θα ηθελα να ξαναδω την πατεντα σου γιατι δεν την θυμαμαι καλα!
Ευχαριστω παντως!