Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
οντως οι διβασικες εχουν αλλη συμπεριφορα στην υγρασια,ειναι πιο σταθερες,αλλα ομως και το φυσιγγι θρυλος,το ΟΛΥΜΠΟΣ με ΜΒ36 ηταν γεμισμενο,οχι με διβασικη ,αλλα με τροποποιημενη......αν ειναι σωστο το σεταπ,και μελετημενο για τις συνθηκες που προοριζετε,τοτε ολα ειναι ενταξει...Μπαρουτες οπως η ΑΟ η M92S η MG2, ειναι αξιολογες και ασ μην ειναι διβασικες!!!
Το μυστικο ειναι στην νιτρογλυκερινη .Η ιδια η BP προτεινει σε πολυ κρυο κ υγρασια η διβασικες η τροποποιημενες μονοβασικες πυριτιδες

Το μυστικο ειναι στην νιτρογλυκερινη .Η ιδια η BP προτεινει σε πολυ κρυο κ υγρασια η διβασικες η τροποποιημενες μονοβασικες πυριτιδες
Συμφωνω και επαυξανω!!!!!Για να αρχισει η νιτρογλυκερινη να επιρεαζεται πρεπει η θερμοκρασια να παει κατω απο -15 βαθμους αν δεν κανω λαθος....ισως και λιγο χαμηλοτερα!!Εδω στην Ελλαδα σπανια εχουμε τετοιες θερμοκρασιες...ισως και ποτε!!!

Μιας και μιλάμε για.παλια φυσίγγια.....κατά τη γνώμη.μου πάντα για συνθήκες κρύου και υγρασίας θυμάμαι το μπλε του Μαλακή νομίζω με mb 209 δεν έχω δοκιμάσει κάτι καλύτερο.......με ζεστή όμως μπουρλότο.......
Αυτο το μπλε τη σεταπ ειχε....??

Και για τι δεν κανει η νιτρογλυκερινη!!!!!!Μεχρι και στην ιατρικη κανει θαυματα!!!Τα υπογλωσια που σωζουν ζωες ,εχουν νιτρογλυκερινη!!!!

Attachments

• 20200325_191821.jpg
    20200325_191821.jpg
    255,8 KB · Προβολές: 18
Ετσι ειναι αυτα τα πραγματα....δεν φορας κοντομανικο στο χιονι,ουτε γουνα καλοκαιριατικα!!!Αυτο που αναφερεις ηταν φυσιγγιο για συγκεκριμενο κυνηγι σε πολυ βαρυ χειμωνα!!!Το μυστικο ειναι η γνωση για την σωστη επιλογη ενος προιοντος!!!
Σε φασα και πάπι το ριχναμε τότε Σπύρο και ήταν εξαιρετικά........ Μια φορά θυμάμαι στον κάμπο στα Γιάννινα έξω από τη λίμνη με -18 και παγωμένο χιόνι κάτω ήταν τα μόνα που δούλευαν......

Λες να ειναι τυχαιος ο μυθος οτι η υγρασια θελει διβασικες ; οι πιο θερμογονες πυριτιδες ποιες ειναι ; γιατι οι αμερικανικες ειναι ολες διβασικες ; ολα συμπτωσεις ;;
Όχι Δημήτρη δεν είπα αυτό. Οι γνώσεις μου στην ιδιογομωση είναι κάτω του μετρίου. Απλά προσπαθω να καταλάβω πού οφείλεται αυτό με τις πιέσεις.

Τα θερινά μας μιας και έχουμε χρόνο για τις μπλε κύριες πρώτα ο θεος με τη γνωστή ύποπτη ροζ χρώματος που δε με πρόδωσε ποτε... νο7 33γρ δρεπάνι..

Ωραίος;);)
Αλλά δεν είναι καλά έχουν τρυπουλα και θα μπαίνουν μυγακια μέσα και θα χαλάνε την συγκέντρωση της τουφεκιάς.sarcastic..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back