Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ότι και να παίζεται έχω την εντύπωση ότι πολύς κόσμος έχει φτάσει στα όρια του και θα βγει και να κυνηγήσει και να ψαρέψει και ότι άλλο μπορεί να κάνει
Εάν δεν το ανοίξουν το κυνήγι που όπως φαίνεται το πράγμα για εκεί πάει την επόμενη σεζόν είμαι ένας από αυτούς που θα κυνηγήσει χωρίς να βγάλω άδεια κάπου γιατί μου το στέρησαν φέτος
Και γω το ίδιο θα κάνω....έμαθα κάποιες καβάντζες ακόμη και πέριξ Αττικής (για το χωριό δεν το συζητάμε...αφού κυνηγάω μέσα στα κτήματα μου) οπότε κλάην μάην που λένε!!!

Σήμερα ο Κουλης παραδέχτηκε το λαθος του αλλά όπως τον βολεύει.Το λαθος απ οτι ειπε ηταν που δεν φορούσαν μασκα την στιγμή της φωτογράφισης . Γιατί κατά τ άλλα το ακούσαμε και το εμπεδώσαμε πια , οτι δηλαδή η άσκηση αθλητικής δραστηριότητας επιτρέπεται σε ολη την Περιφέρεια Αττικής.
Κι εγω ο μάλαξ νόμιζα οτι ειχαν πει οτι επιτρέπεται μόνο κοντά στην κατοικία :rolleyes:
Απο Παρασκευή λοιπόν που ειμαι αδειούχος θα πηγαίνω για άθληση μια στο Λαύριο και μια στην Παρνηθα.
Αν ελεγα οτι μας βλέπουν σαν πρόβατα ,θα ειναι λίγο.

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή της Παιανίας όπου σημειώθηκαν πυροβολισμοί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μία γυναίκα βγήκε από το σπίτι της και πυροβόλησε στον αέρα.
Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν πως η γυναίκα είναι μεγάλης ηλικίας, άνοιξε πυρ και εν συνεχεία ταμπουρώθηκε σπίτι της.
Επί τόπου έχει σπεύσει ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ. Κα εχουμε ακομα ενα μηνα lockdown θα γινει ΒΑΤΕΡΛΩ Η ΧΩΡΑ

Σήμερα ο Κουλης παραδέχτηκε το λαθος του αλλά όπως τον βολεύει.Το λαθος απ οτι ειπε ηταν που δεν φορούσαν μασκα την στιγμή της φωτογράφισης . Γιατί κατά τ άλλα το ακούσαμε και το εμπεδώσαμε πια , οτι δηλαδή η άσκηση αθλητικής δραστηριότητας επιτρέπεται σε ολη την Περιφέρεια Αττικής.
Κι εγω ο μάλαξ νόμιζα οτι ειχαν πει οτι επιτρέπεται μόνο κοντά στην κατοικία :rolleyes:
Απο Παρασκευή λοιπόν που ειμαι αδειούχος θα πηγαίνω για άθληση μια στο Λαύριο και μια στην Παρνηθα.
Το πάμε στοίχημα όβερ για το πόσες κλήσεις θα μαζέψεις σε οποί ο από τα δύο θες

Όντως! Επιτρέπεται? Η μόνο με τά λόγια?

Σε λάθος ιδιωτικού εργαστηρίου στη Θεσσαλονίκη οφείλεται, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη, η ανακοίνωση για 102 κρούσματα χθες στην περιοχή.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ιδιωτικό εργαστήριο στη Θεσσαλονίκη «καθυστέρησε να κοινοποιήσει στον ΕΟΔΥ αποτελέσματα ελέγχων που διεξήγαγε από τις 24 Νοεμβρίου μέχρι και χθες (7 Δεκεμβρίου) και το έπραξε αθροιστικά, με αποτέλεσμα, οι έλεγχοι των ημερών αυτών να δώσουν 94 από τα 102 κρούσματα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της 7ης Δεκεμβρίου».

Τα μετρα δουλευουν ρολοι :

1.382 νέα κρούσματα, 102 θάνατοι,579 ανέρχονται οι διασωληνωμένοι ασθενείς στις ΜΕΘ.​

μηπως ξεχασαν να του βαλουν μπαταρια.think.
Δεν θελω να σε στενοχωρήσω .. αλλα μας δουλευουν....cofee.

Status
Not open for further replies.
Back