Ειπαμε αυτα θα ισχυουν για τα μεγαλα αστικα κεντρα ως επι τω πλειστον..Τωρα οσο αμαφορα την καλπη,δεν εχω μεγαλη πιστη στο ΚΕΚ.Ενα μονοδιαστατο μικροκομμα θα ειναι,χωρις τη δυνατοτητα πολυπολιτικης που θα αναγκαστει,σε περιπτωση που το ψηφισουμε και βγει,να συμπραξει με καποιο αλλο για να επιβιωσει.Αυτο το αλλο κομμα βλεπω να ειναι η οποια κυβερνηση εκλεχθει αφου το ΚΕΚ δεν εχει πολιτικη ταυτοτητα οπως προειπα,κοινως,οπου φυσηξει ο ανεμος.
Κατα τη γνωμη μου,αν θελουμε να δουμε ασπρη μερα,θα πρεπει να πεσει η συγκεκριμενη κυβερνηση ή αν ξανακυβερνησουν,να μην εχουν τον Κουλη,αλλα στη χειροτερη τον Σαμαρα.
Για να παμε ομως στο πρωτο σεναριο και να "πεσει",πρεπει να στηριξουμε την αντιπολιτευση που θα εχουμε τοτε,η οποια οπως φαινεται,καλως ή κακως,θα ειναι το Συριζα.Δεν ειμαι Συριζαιος ουτε κανω προπαγανδα υπερ τους,αλλα τη βλεπω ως τη μονη λυση που θα ανατρεψει πολιτικα τη ΝΔ.
Το να ριξουμε μισο εκατομμυριο ψηφους,κυνηγοι και ψαραδες στο ΚΕΚ,θα ειναι μια εκλαμψη η οποια δεν θεωρω οτι θα μας βοηθησει ιδιαιτερα.Για να σταθει στο κοινοβουλιο,υποχρεωτικα θα αλλαξει τακτικες και θα συμμετασχει σε συμμαχιες.Οποτε ξεχναμε αυτοματα και την επισημη/δυναμικη εκπροσωπιση κυνηγιου/ψαρεματος.Θα καταντησει ενα απλο φιλοκυνηγετικοψαρευτικο κομμα,το οποιο θα "θελει" μεν,αλλα τελικα "δεν θα μπορει" γιατι "το ενα,το αλλο,το παραλλο,αναγκαια μετρα,καταστασεις που δεν βοηθουν,προσπαθουμε" κλπ κλπ.Κλασικες πολιτικες κωλοτουμπες και συνιστωσες...
Απ΄εξω,πολλα λογια λεγονται...
Οταν καθεσαι στο τραπεζι και αρχιζεις να τρως απο την πιτα αλλαζουν ολα...
Μακαρι να βγω λαθος,αλλα ειμαι απαισιοδοξος στο θεμα αυτο...