Καιρός ήταν .Επιστροφια ! Τυχερος ο γατου
Παρατηρημένο πλέον ότι συμβαίνει στον τόπο σου συμβαίνει παράλληλα και εδώ!!!Σίγουρα επιστροφια. Τα πρώτα χελιδόνια της χρονιάς εθεάθησαν το πρωι κατά την διάρκεια χιονόπτωσης μαλιστα! Σήμερα περίεργη συμπεριφορά ειχαν οι τσιχλες.Κελαηδουσαν πολύ , μόλις έκλεινε ο καιρος και χιονιζε σταματούσαν εντελώς και μόλις έβγαινε ο ήλιος παλι τραγουδι.
Ακριβώς ίδια συμπεριφορά έχουν κ τα ορτύκια...προχθές το απόγευμα με ένα γλυκό καιρό,λαλούσαν τριγύρω....κ σήμερα με το ξεροβόρρη που είχε,δν έβγαλαν άχνα......Σίγουρα επιστροφια. Τα πρώτα χελιδόνια της χρονιάς εθεάθησαν το πρωι κατά την διάρκεια χιονόπτωσης μαλιστα! Σήμερα περίεργη συμπεριφορά ειχαν οι τσιχλες.Κελαηδουσαν πολύ , μόλις έκλεινε ο καιρος και χιονιζε σταματούσαν εντελώς και μόλις έβγαινε ο ήλιος παλι τραγουδι.
Τι ωραίο βίντεο!
Που να πάνε? Ο χειμώνας ήρθε την άνοιξη εκεί πανω...Απογευματινη πεζοπορια στο βουνο πριν λιγο...παλι ειδα κατι λιγες τσιχλες...καμία διαθεση να φυγουν για να πανε για φωλεοποιηση.
Ωραίο βίντεο Άρη, όπως πάντα άλλωστε!
Δεν είναι μακρινές οι τουφεκιές γενικά, οι περισσότερες είναι 15-30 μέτρα κ οι λίγες πιο μακρινές είναι στα 40...Ωραίο βίντεο Άρη, όπως πάντα άλλωστε!
Σε τι απόσταση (στο έδαφος) από το πόστο σου, πέφτουν οι πιο μακρινές;
(Δε σε ρωτάω για να ξαναξεκινήσει μια κουβέντα για ύψη κτλ, αλλά για να το συγκρίνω με εικόνες σε καρτέρια που πηγαίνω - όποτε έχει πουλιά βέβαια)
Και στα 40 κάνουν παααφφφ όμως......Δεν είναι μακρινές οι τουφεκιές γενικά, οι περισσότερες είναι 15-30 μέτρα κ οι λίγες πιο μακρινές είναι στα 40...
Άρι με τι συνδυασμό τσοκ-φυσιγγιού είσαι εδώ;Δεν είναι μακρινές οι τουφεκιές γενικά, οι περισσότερες είναι 15-30 μέτρα κ οι λίγες πιο μακρινές είναι στα 40...
Όλες με 4 άστρα κ φυσίγγια κάτι Δορκάς εξπορτ 32 γρ ν8 15ετιας που έτυχε κ έπεσαν στα χέρια μου από ένα μαγαζί που έκλεισε...Άρι με τι συνδυασμό τσοκ-φυσιγγιού είσαι εδώ;
Γεμάτα σκοτώματα.
Από αυτά που έχω διαβάσει τρομερό φυσίγγι το συγκεκριμένο.Δεν το πρόλαβα λόγω ηλικίας.Κρίμα που το σταμάτησε μαζί με το 2001.Όλες με 4 άστρα κ φυσίγγια κάτι Δορκάς εξπορτ 32 γρ ν8 15ετιας που έτυχε κ έπεσαν στα χέρια μου από ένα μαγαζί που έκλεισε...
Από αυτά που έχω δει παραπλήσιο του express 32 είναι κ ένα κλίκ πιο ανοιχτή τουφεκιά... Αυτό μπορεί να οφείλεται κ στα χρόνια που έχουν περασει κ κάνουν το πλαστικό κυαθιο πιο άκαμπτο...Από αυτά που έχω διαβάσει τρομερό φυσίγγι το συγκεκριμένο.Δεν το πρόλαβα λόγω ηλικίας.Κρίμα που το σταμάτησε μαζί με το 2001.