Με σιπε 25 χρονια μονο???Για αυτό φτιάχνεις φωτοβολίδες??
Και αλλά τόσα γεμίζεις με sipe....![]()
Γεμηζω με σιπε απο τοτε που αρχισα παντα βασικη μου μπαρουτη τωρα και 35 χρονια

Με σιπε 25 χρονια μονο???Για αυτό φτιάχνεις φωτοβολίδες??
Και αλλά τόσα γεμίζεις με sipe....![]()
Δεν πιάνεις στεριά...άπο που να την βρω την πρόσβαση ρε Γιάννη μου? ...δεν είναι έτσι....![]()
Αφιλτρο king sizeΕίναι κανένας που κάπνιζε pall mall άφιλτρο; Τι απέγινε αυτό το ωραίο τσιγάρο;
Στον old holborn blue θα βρεις όχι απλά χημικά αλλά τον ίδιο χημικό με το nobel στο χέριΕεεε ελαφρης ειναι.αμα δεν ειναι ολτ χομπορν μπλε να την ακους στερεοφωνικη δεν λεεικανω στριφτο 25 χρονια τωρα
Όντως!!!Μου την σπάει η μυρωδιά μελιού...θα μπορούσε να φτιάξει γαμω τα χαρμάνια,,,απόΡω γιατί δεν το κανει
Κρητικέ....1 πακετο ΕΤΥΧΕ να κανω στο στρατόΕεεε ελαφρης ειναι.αμα δεν ειναι ολτ χομπορν μπλε να την ακους στερεοφωνικη δεν λεεικανω στριφτο 25 χρονια τωρα
...αμέ!...όταν μπαρκάρω και όταν...ξεμπαρκάρω!Δεν πιάνεις στεριά![]()
...βαρύς ο χολμπόρν!...έχεις στομάχι εσύ...εγώ δεν τον σηκώνω...Εεεε ελαφρης ειναι.αμα δεν ειναι ολτ χομπορν μπλε να την ακους στερεοφωνικη δεν λεεικανω στριφτο 25 χρονια τωρα
... καπνοπωλείο να ανοίξεις!....έχεις στόφα!Στον old holborn blue θα βρεις όχι απλά χημικά αλλά τον ίδιο χημικό με το nobel στο χέρι![]()
Θα την πατήσω σαν τη ζιλετ....μόδα η αξυρισια... καπνοπωλείο να ανοίξεις!....έχεις στόφα!![]()
Πέτα τον μούτσο στη θάλασσα κ πες του "μοοοουυυτσε κ μην ξεχάσεις ο καπνός να είναι baaaaaalllli shhhhaaaaaag...αμέ!...όταν μπαρκάρω και όταν...ξεμπαρκάρω!![]()
ΓιαννοΠέτα τον μούτσο στη θάλασσα κ πες του "μοοοουυυτσε κ μην ξεχάσεις ο καπνός να είναι baaaaaalllli shhhhaaaaaag![]()
Πολύ τα γουστάρω ρε φίλε τα κυπριακάΓιαννο
Να ξερεις εδω μουτς-ι-ο λεμε κατι αλλο
Αν αρχισει ο καπετανιος να ριχνει ενα μουτσιο στην θαλασσα οποτε θελει να καπνισει θα το κοψει το καπνισμα![]()
...ρε συ χωρίς πλάκα!(Γιαννο
Να ξερεις εδω μουτς-ι-ο λεμε κατι αλλο
Αν αρχισει ο καπετανιος να ριχνει ενα μουτσιο στην θαλασσα οποτε θελει να καπνισει θα το κοψει το καπνισμα![]()
Μονο γραφω ελλαδιτικα για να μην σας δυσκολευωΠολύ τα γουστάρω ρε φίλε τα κυπριακάείχα μια Κύπρια μια φορά κ έναν καιρό...κ κατόπιν για μεγάλο διάστημα έβλεπα ρικ μονο κ μόνο για τη διάλεκτο
είναι πολύ σέξυ στη γυναίκα
εσείς,οι αντρες
να μιλάτε ελλαδιτικα
![]()
Καπετανιε...ρε συ χωρίς πλάκα!() έχουμε έναν Λοστρόμο, πέντε ναύτες και έναν μούτσο!....πρόβλημα!
![]()
Όμορφη "γλώσσα"Μονο γραφω ελλαδιτικα για να μην σας δυσκολευω
Επειδη ομως μιλαω καθημερινα στην δουλεια εδω και χρονια με ελληνες μπορω να μιλησω ελλαδητικα χωρις να με καταλαβεις οτι ειμαι κυπριος
Στην καθημερινοτητα μου κυπριακα μιλαω