Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έχει ωραίο ντοκιμαντέρ στην ΕΡΤ 2 από Ρωσια αλλά κλείνουν τα μάτια μου από τις 04.30 ειμαι στο ποδι
Καληνύχτα καλό ξημέρωμα .sleepy.
Όχι ρε γαμωτο δεν είδα τους συντρόφους...buy buy.
Μην μου πεις οτι ειπαν για τα Baikal?:D

.very funny.... και που είσαι ακόμα και vodafone να βάλεις το ίδιο πράγμα είναι. Ο ίδιος εργολάβος κάνει την συντήρηση.
Sorry που γελάω αλλά έχω τους λόγους μου με τους αλήτες. Νόμιζαν κάτι νεοκοπα golden boys ότι οι προκατοχοι τους μας πλήρωναν 17 χρόνια επειδή δεν είχαν τι να κάνουν τα λεφτά.
Ναι αλλα και εγω δεν θα το αφησω ετσι ....δεν ξερουν με τι παιδακι εχουν να κανουν , αυριο τα ωραια
Τα εχω παρει και με τους δυο . Τον μεν cosmote που επιδη διαχειριζεται τα δυκτια νομιζει οτι κραταει το αρχ@@@α του παπα και μπορει να μας τιμολογει οπως του κ@@@@@@ι.....και με την wind που σου ταζουν ψευδως
Υπ οψιν η καινουργια συνδεση εγινε 2/6 δηλαδη προσφατα ,αν δεν λυθει το προβλημα θα προχωρησω σε καταγγελια συμβασης ...και βλεπουμε

Καλησπέρα παρέα. Φουλ πρόγραμμα είχα σήμερα, νωρίς βόλτα με τη σκυλίτσα μου για να ξεπιαστει λίγο και να μπανισω κάνα τρυγόνι, μετά σκοπευτήριο και στην επιστροφή μία ωριτσα στη θάλασσα για μια βουτιά. Τώρα έχει ωραία σαλατουλα με ψαράκι και μετά μεσημβρινή κατακληση γιατί το απόγευμα είναι αφιερωμένο στον πιτσιρικο. Καλά να περνάτε.

Καλημέρα σε όλους..
Χορτοκοπτικες εργασίες έκανα σημερα..Παρολο που φόραγα καπέλο με επιασε πονοκέφαλος πολυ ζεστη..Πρέπει να ήπια 1,5 λίτρο νερο περίπου...buy buy.
Το κανα κ γω χτες.
Σε συνδυασμό οτι φυο βδομαδες τωρα με βασανίζουν τρομερες αυπνιες κ κοιμαμε το πολυ 3-4 ωρες σημερα ειμαι σαν ζομπι.
Ελπιζω αποψε να μπορεσω να κοιμηθω γιατι πραγματικα δεν αντεχω αλλο.
Παω για υπνο δεν ανοιγει το ματι κ ξημερωνομαι γυρνοντας σαν φαντασμα.
Βγαίνω για τσιγάρο στις 3 το πρωι με τα νευρα σμπαραλια.
Εαν το χει παθει κανεις ας πει πως το αντιμετωπισε γιατί δεν παει αλλο.

Γιωργο για χρονια τωρα 2 καφέδες πινω.
Σπανια θα πιω τρεις.
Εναν το πρωι και εναν το απογευμα οπως βολέψει στην δουλεια συνηθως μεταξυ 3-6 του απογευματος.
Γιαυτο δεν νομιζω οτι ειναι ο καφες

Δοκίμασε να μην πιείς μια μέρα καφε κ λιγο πριν πας για ύπνο το βραδυ πιες ενα ποτήρι γάλα,παρά πολλους ανθρώπους τους ηρεμεί.Και δες αν θα αλλάξει κατι..

Καλησπέρα στη παρέα.

Το κανα κ γω χτες.
Σε συνδυασμό οτι φυο βδομαδες τωρα με βασανίζουν τρομερες αυπνιες κ κοιμαμε το πολυ 3-4 ωρες σημερα ειμαι σαν ζομπι.
Ελπιζω αποψε να μπορεσω να κοιμηθω γιατι πραγματικα δεν αντεχω αλλο.
Παω για υπνο δεν ανοιγει το ματι κ ξημερωνομαι γυρνοντας σαν φαντασμα.
Βγαίνω για τσιγάρο στις 3 το πρωι με τα νευρα σμπαραλια.
Εαν το χει παθει κανεις ας πει πως το αντιμετωπισε γιατί δεν παει αλλο.
Χρυσανθε έχω ακούσει ότι ένα ζεστό χαμομήλι βοηθάει όπως και το ζεστό γάλα που είπε ο Τάσος.

Καλησπέρα Μάγκες. Επέστρεψα πριν λίγο μετά από ένα όμορφο μπάνιο. Η θάλασσα έχει ζεστάνει αρκετά και ο καφές στην παραλία απλά υπέροχος! :)
Κωστα η φωτο στο προφιλ ειναι βγαλμενη απο Φωκιδα;

Status
Not open for further replies.
Back