Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλησπερα παρεα.αυριο παλι δουλεια παει το σκοπευτηριο,δευτερα πιθανοτατα θα σχολασω μετα τις 8 παει το σκοπευτηριο την αλλη κυριακη παλι δουλεια χανω τον αγωνα για να δουμε τη ταρτη που ειναι κενη προς το παρον θα παω η θα κατσει τιποτα εκτακτο

Καλησπερα..!!!!!! Εχω προβλημα με το ιντερνετ...εφυγα απο cosmote μετα απο 20 χρονια για ποιο φτηνα γιατι μου ζητησε για καινουρια συμβαση 200 ευρω εγγυηση....κουφαθηκα ,!!!! και πηγα wind εδω και δυο μερες πεφτει συνεχεια το ιντερνετ ....fiurius.ταχω παρει ασχημα...kkk.

Καλησπερα..!!!!!! Εχω προβλημα με το ιντερνετ...εφυγα απο cosmote μετα απο 20 χρονια για ποιο φτηνα γιατι μου ζητησε για καινουρια συμβαση 200 ευρω εγγυηση....κουφαθηκα ,!!!! και πηγα wind εδω και δυο μερες πεφτει συνεχεια το ιντερνετ ....fiurius.ταχω παρει ασχημα...kkk.
.very funny.... και που είσαι ακόμα και vodafone να βάλεις το ίδιο πράγμα είναι. Ο ίδιος εργολάβος κάνει την συντήρηση.
Sorry που γελάω αλλά έχω τους λόγους μου με τους αλήτες. Νόμιζαν κάτι νεοκοπα golden boys ότι οι προκατοχοι τους μας πλήρωναν 17 χρόνια επειδή δεν είχαν τι να κάνουν τα λεφτά.

Καλησπέρα παλικάρια. Μπανακι το απόγευμα, τα νερά τελεια, δροσερά και πεντακάθαρα. Τωρα έχει χαλάρωση γιατί αύριο έχουμε σκοπευτήριο και θα γίνει μακελειό, κάποιοι έχουν βγάλει γλωσιτσα από τη τελευταία φορά που είδαν το φως τους, αύριο όμως η τάξη θα αποκασταθει και θα...........RESPECT..hair.
.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back