Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγώ εδώ και μια εβδομάδα κάνουμε εγώ και η γυναίκα μου ετοιμασίες για την μεγάλη μου που έχει καλέσει στο σπίτι για αύριο όλη την τάξη της συν τους υπόλοιπους εξωσχολικούς φίλους-φίλες.
Δουλειές με φουντες βλέπω Χρήστο. Εύχομαι να βοηθήσει και ο καιρός. Μεγάλη σημασία για την παιδική ιδιοσυγκρασια η συμμετοχή των γονιών σε τέτοια events. Σας εύχομαι καλή επιτυχία και να τις χαίρεστε τις κοπελαρες :).
Και που είσαι, μια που θα είναι όλοι εκεί, καλό θα είναι να επικοινωνήσεις την ιδιότητα σου σαν κυνηγός και κάτοχος όπλου...:D Δεν κάνει κακό ειδικά για όσους έχουμε κορίτσια :D:cool:

Πολύχρονη η κορούλα σου Χρήστο, να την χαίρεσαι .
Δουλειές με φουντες βλέπω Χρήστο. Εύχομαι να βοηθήσει και ο καιρός. Μεγάλη σημασία για την παιδική ιδιοσυγκρασια η συμμετοχή των γονιών σε τέτοια events. Σας εύχομαι καλή επιτυχία και να τις χαίρεστε τις κοπελαρες :).
Και που είσαι, μια που θα είναι όλοι εκεί, καλό θα είναι να επικοινωνήσεις την ιδιότητα σου σαν κυνηγός και κάτοχος όπλου...:D Δεν κάνει κακό ειδικά για όσους έχουμε κορίτσια :D:cool:

Κωνσταντίνε και Γιώργο να είστε καλά και σας ευχαριστώ για τις ευχές. Ελάτε να σας κεράσουμε! :)
Γιώργο όσο για το κυνήγι και για την κατοχή όπλου το "δουλεύω" συνέχεια ακόμη και πριν αποκτήσω τα δικά μου παιδιά ;)

Καλημέρα σας και καλό Σ/Κ

Καλησπέρα στο παρεακι μας. Πριν λίγο σχόλασα, έκανα ένα δροσερό μπανακι και θα τη πεσω για 2 ωριτσες μιας και έχει ντάβανο και ο ήλιος μ'εκανε κοτόπουλο. Το απογευματακι έχει μπανακι ή παιδική χαρά, ότι αποφασίσει ο πιτσιρίκος μου. Καλά να περνάτε.

Καλημερα σε ολους κ καλο ΣΚ...
Χρηστο να τη χαιρεστε τη μικρη...
Λεω να παω καμια επιθεωρηση στις παραλιες γιατι κατι συμβαινει... Πρεπει να εχω ομορφυνει πολυ τωρα τελευταια... .my man.
Πρόσεχε μόνο γιατί τα νερά είναι......βρεγμένα....big smile.

Καλημερα σε ολους κ καλο ΣΚ...
Χρηστο να τη χαιρεστε τη μικρη...
Λεω να παω καμια επιθεωρηση στις παραλιες γιατι κατι συμβαινει... Πρεπει να εχω ομορφυνει πολυ τωρα τελευταια... .my man.

Άρη σ΄ευχαριστώ πολύ. Άσε προς στιγμήν τις παραλίες, έλα να κεράσουμε ένα ποτηράκι και μετά πήγαινε για επιθεώρηση! :)

Καλησπέρα σας. Όλα έτοιμα και τώρα πάω για τα τελευταία και βάζω μπρος! ;)

Status
Not open for further replies.
Back