Εδώ εξαφανίστηκαν όλες και καλά έκαναν γιατί άλλες χρονιές ήταν λεφουσια τετοιες μερες και μου έσπαγαν τα νεύρα..... Αναμονή τώρα για να δούμε τα πρώτα τρυγόνια!Και εδώ σακι βλέπω κάθε προι 1/2 πουλια
Εδώ εξαφανίστηκαν όλες και καλά έκαναν γιατί άλλες χρονιές ήταν λεφουσια τετοιες μερες και μου έσπαγαν τα νεύρα..... Αναμονή τώρα για να δούμε τα πρώτα τρυγόνια!Και εδώ σακι βλέπω κάθε προι 1/2 πουλια
Και εγώ είδα διαφωρα σήμερα που πήγα για ψάρεμα ένα κοπαδακι μαρτελια.. μπήκε για ξεκούραση στην λίμνηΒολτίτσα για κάνα μουρμουρι σήμερα το απόγευμα. Ψάρια λίγα αλλά είδαμε πολλά πουλιά, γερανους, τσικνιαδες, τουρλιδες αν δεν κάνω λαθος. Το πρωί πέρασα από πολλά σημεία αλλά τσίχλα ούτε μια δεν σήκωσα. Κοτσυφια κελαηδανε στο φουλ!!! Επίσης ηρθαν οι κισσοκουκοι!!!! Δεν με άφησε να πλησιάσω. Χάλια είναι η φωτογραφία αλλά αυτήν έχω!View attachment 86879
Εχω ενα ζευγαρι τσίχλες εκει στο σπιτι...εχουν διαχειμανσει απεναντι, στο εξοχικο του θείου μου που ειναι φουλ στα δεντρα το οικοπεδο κι ερχονται κ τρωνε απομηναρια απο τις ελιες στο δικο μου χωραφι....Εδώ εξαφανίστηκαν όλες και καλά έκαναν γιατί άλλες χρονιές ήταν λεφουσια τετοιες μερες και μου έσπαγαν τα νεύρα..... Αναμονή τώρα για να δούμε τα πρώτα τρυγόνια!
Και εδω έχει, άκουσα μία χθες!σε εμας εδω πεταριζη ακωμη και απο καμια τσιχλαααα![]()
![]()
![]()
Εδώ έχουν εξαφανιστεί όλες!!! Βασικά μόνο κανας κοκκινολαιμης εδώ και εκεί φαίνεται και τσονια από τα χειμερινά. Τίποτε άλλο ουδέν!!!Και εδω έχει, άκουσα μία χθες!
Μαρτέλια; Εννοείς μήπως τις ανοιξιάτικες σαρσέλες;Και εγώ είδα διαφωρα σήμερα που πήγα για ψάρεμα ένα κοπαδακι μαρτελια.. μπήκε για ξεκούραση στην λίμνη
Μπανιστήρι κάνεις τα μπαλκόνια ρε;;;Εδώ μόνο στριγκακια βλέπω????
σε γυναικεια? χαχα τι λεωΕδώ μόνο στριγκακια βλέπω????
Τωρα ετσι που γιναμε....σε γυναικεια? χαχα τι λεω
Αδερφές και παλικάρια γίναμε Μάλια κουβαριαΤωρα ετσι που γιναμε....
Φτου φτου που να τον φάει η λυσα
Ποια ειναι τούτα;;;Πολλά κατσουλοπιπια
Δεν ξέρεις τα κατσουλοπιπια ρε πιπι?Ποια ειναι τούτα;;;
Καποια μικρόπουλα να φανταστώ!!
Ποια λες ρε σκούρκο;;;;Δεν ξέρεις τα κατσουλοπιπια ρε πιπι?