Άδεια Αγοράς Κυνηγετικού Όπλου

Μου εχει τυχει κατι παρομοιο.Ενω ειχα ανανεωσει κανονικα το δελτιο κατοχης,σε ελεγχο ρουτινας που μου εγινε στον δρομο απο την αστυνομια, μου ειπαν οτι φαινεται να μην εχει ανανεωθει.Παραλιγο να περασω αυτοφωρο, γιατι ο κοπρητης που μου εφτιαξε το χαρτι δεν το περασε στον ηελκτρονικο υπολογιστη,και τον αποκαλω ετσι γιατι ειχε κανει το ιδιο και στου πατερα μου και στα δυο αδελφια μου,βαριοταν ο κοπρος να το κανει απ οτι φαινεται.Ευτυχως πηγαμε στο τμημα με τις ανανεωμενς αδειες και μας τα εφτιαξε ο αξιωματικος που εχει αναλαβει αυτο το ποστο ο οποιος ειναι εξαιρετικος.
Παραλίγο να κάνω ΣΚ αυτόφωρο στα κρατητήρια Ασπροπύργου για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Ευτυχώς που έτυχε να έχω την θεωρημένη άδεια στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου.

Δυστυχώς είμαστε έρμαιο του κάθε δημόσιου υπαλλήλου ... Εμένα μάλιστα με πληροφόρησαν ότι μπορώ να βγαίνω με το όπλο κανονικά για κυνήγι χωρίς να έχω την άδεια στα χέρια μου . Εννοείται πως δεν το κάνω γιατί σε έλεγχο ξέρω πια θα είναι τα αποτελέσματα ... Έχω το όπλο από τον Ιούλιο και ακόμη δεν έχω πάρει την ακκο στα χέρια μου ...

Παραλίγο να κάνω ΣΚ αυτόφωρο στα κρατητήρια Ασπροπύργου για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Ευτυχώς που έτυχε να έχω την θεωρημένη άδεια στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου.
Έχω πάντα την άδεια στην εκάστοτε θήκη του κάθε όπλου, άρα πάντα μαζί μου.
Δεν αντέχω στα γεράματα την ψειρού...

Οι νομιμοι κυνηγοι με ολα τα παραστατικα να "τρωνε" ξυλο απο τις αρχες και με αντιμετωπιση σα να ειναι εγκληματιες
και αλλοι.... "γνωστοι στην αστυνομια" (ετσι λενε παντα στις ειδήσεις και δεν ντρεπονται που ειναι και γνωστοι) να κυκλοφορουν με Καλασνικοφ και Glock σα να μην τρεχει τιποτα.Ξεφτιλα.

Επρεπε να πεις οτι εισαι εκει απο τον καταυλισμο και με ενα τηλεφωνο θα μαζευτουν 2000 ξαντερφια για διαμαρτυρια εξω απ οτο αστυνομικο τμημα.
Ελευθερος και με καλαθι κρασιων απο τον υπουργο σε 10 λεπτά.

Back