Αν διαλύθηκαν τα meindl ..... αυτά θα κομματιαστουν.......
Μόνο καλά, τέλεια είναι για 100€ που θα βρείς gordex με τέτοια τιμή.
Άμα δεν πηγαίνεις για πέρδικα δεν έχεις θέμα.Αν διαλύθηκαν τα meindl ..... αυτά θα κομματιαστουν.......
Είμαι 95κιλα και εδώ τα εδάφη είτε πέτρα είτε αστυφιδα δεν παίζουν...αμα σου πω μου εχει ιντριγκαρει την περιεργεια θελω να το δω πως περπαταει και που.
Χρονοοο;;;τι ειναι αυτα ρε!!!!! παρε 2 ζευγαρια απο το λιτλ και ενα ζευγαρι πατους σολ ,φορεσε τα ενα χρονο και μετα πετατα .θα χασεις 50ευρω στο χρονο παρα αυτα σε 200ευρω συν και να κρατανε ενα χρονο.
Για καθάρισμα χορτων με Χορτοκοπτικο κανα Σαββατοκύριακο στο εξοχικο το βγάζουν τουλάχιστον ή ουτε αυτό;Χρονοοο;;;
Κάνα σκ και αυτό παίζετε χαχα
Ότι μποτάκι μισοτελειώνει στο βουνό το βάζω στο ψάρεμα, με αρκετό περπάτημα στα βράχια...
Καλά εκεί δεν υπάρχει έλεος!!!View attachment 93384
Φαίνεται legit, αλλά γιατί να δώσεις 80€ σχεδόν για ένα μεταχειρισμένο άρβυλο; έχει και PayPal, πληρώνεις με τον τρόπο αυτό και είσαι καλυμμένος έτσι και αλλιώςΑυτό τό το site να είναι αξιόπιστο?
Τα Haix τι λένε?
τα θέλω για ελιές και χωράφι γενικός...
Έχετε να προτείνετε κάποιο?
Μα αφού εμείς στα νησιά κυνηγάμε την Πέρδικα σε κάμπους και λοφάκια..
Μπράβο στο παλικάρι! Έχει και γούστο.Το δώρο του γιού μου για τα γενέθλια μου προ ημερών......με συγκίνησε ο λεβέντης μου.....
View attachment 93706
Με γεια σου!! Πολύ καλό παπούτσι, το έχω και εγώ.Το δώρο του γιού μου για τα γενέθλια μου προ ημερών......με συγκίνησε ο λεβέντης μου.....
View attachment 93706
να το λιωσης ρε γιαννηηηη στην μπεκατσα και οχι μωνοοοοΤο δώρο του γιού μου για τα γενέθλια μου προ ημερών......με συγκίνησε ο λεβέντης μου.....
View attachment 93706
Το δώρο του γιού μου για τα γενέθλια μου προ ημερών......με συγκίνησε ο λεβέντης μου.....
View attachment 93706