Εχω τα lytos pizol 2-15! Τα αγορασα περσι και τα φορεσα σχεδον σε 10 εξοδους! Και σε βροχες δεν μου εβαλε νερο και γενικα ηταν αρκετα ζεστα! Εννοειται τα περασα με Gwax! Απο αντοχη δεν ξερω...θα δειξουν!Καμία άποψη η εμπειρία από lytos και aigle altavio κάποιος συνάδελφος;
Lytos Pizol 80-90Ε Ανθεκτικα,καλο κρατημα στο ποδι και παρα πολυ καλη αίσθηση στο περπάτημα. Αδιάβροχα σίγουρα δεν ειναι αλλα την πρωινη δροσια και ενα ψιλοβροχο το βαστανε ανετα. Τίμιο πολύ θα έλεγα για τα λεφτά τους!Καμία άποψη η εμπειρία από lytos και aigle altavio κάποιος συνάδελφος;
Έχω τα lytos pizol 2 15 εδώ και 4 χρόνια, δεν μου έχουν βάλει νερό και από αντοχή φαίνονται μια χαρά δεν τα έχω βάλει σε Πετροδες έδαφος βέβαια, σε καρτέρι τσίχλας και περπατητο τα χρησιμοποιώ.Καμία άποψη η εμπειρία από lytos και aigle altavio κάποιος συνάδελφος;
Ε, άμα δεν σου κάνει κλικ... όντως Παύλο τα Zamberlan είναι πιό όμορφα.Παντελή δεν έχει νούμερα αλλά δεν μου έκαναν και το κλικ να σου πω την αλήθεια
Ευχαριστώ πάντως !
Βγηκε περισυ μια προσφορα και πηρα τα φτηνοτερα Lytos ta argo jey με 49 Ε, κυριως για τσιχλα και λαγο καρτερι , μιας και εχω μεινει με τα Meidle Himalya 10 ετων ξανασολιασμενα στα 8 ετη. (τα οποια χρησιμοποιω ως....γαλοτσες). ωραια τα Lytos, πολυ καλη εφαρμογη στο ποδι, καλο κρατημα, νερο απο δροσιες δεν εβαλε . το μονο μειονεκτημα, πολυ ζεστα για τα γουστα μου και για τα περιξ αττικης, αλλα κυριως το καταλαβαινω σε ταβερνες κλπ που ιδρωνει το ποδι μου ενω καθομαι (αυτο δεν συνεβαινε ποτε με τα meidle)Καμία άποψη η εμπειρία από lytos και aigle altavio κάποιος συνάδελφος;
Καλοφορετα
Μεγειά και καλοφόρετα ....
Καλοφόρετα φίλε!!! Λιωσταααα!
Καλοφορετα,πες μας ποια αρβυλα ειναι και χαρακτηριστικα αν σου ειναι ευκολο!
Σαν να είναι λίγο βαριά;https://arvila.gr/product/woodcock-new-hv/
Αυτό είναι....έχει εδώ όλα τα χαρακτηριστικά.ευχαριστω
Είναι στην ίδια κατηγορία με τα vakuum που είχα... Ακριβώς ίδιο βάρος...Σαν να είναι λίγο βαριά;
Σκληρά παπούτσια δεν καταλαβαίνουν τίποτα ,αρκεί τα πόδια σου και η μέση σου να μπορούν να τα κάνουν καλά ,εγώ τέτοια μποτάκια πλέον πια δεν μπορώ να τα βάλω ,επιλέγω πιο ελαφριά και πιο μαλακά στο περπάτημαΕίναι στην ίδια κατηγορία με τα vakuum που είχα... Ακριβώς ίδιο βάρος...
Για πείτε μου λίγο οι κάτοχοι aku πως είναι η φόρμα τους σχετικά με το μέγεθος. Σε αθλητικό φοράω 45 1/2 - 46. Σκεφτομαι να παραγγείλω online το slope. Να πάω στο 46;