Άρβυλα ( Αγορά )

View attachment 5568. Μόλις παρέλαβα beretta setter 600 γρ βάρος στα 154 ευρώ, vibram και goretex
Αντε εγινε το πρωτο βήμα! Το επόμενο βήμα ειναι ιδιο "μοντελο" και στον dg.
.sarcastic.
Καλοφορετα φιλε!!! Δείχνουν πολυ καλα ποιοτικά. Περιμενουμε εντυπωσεις... .well done.

View attachment 5568. Μόλις παρέλαβα beretta setter 600 γρ βάρος στα 154 ευρώ, vibram και goretex
Ευχομαί να τα ευχαριστηθείς τα ...setter και να περάσεις καλά μαζι τους. .very funny. Το εννοώ .
Θα σου έλεγα πως εκανες το πρωτο βήμα ,αλλά στο έγραψε ο Κομοτηναίος. Ωστόσο σου λεω πως σε τρώει ο πισινός σου και δίνεις δικαιώματα .
.sarcastic.

Ευχομαί να τα ευχαριστηθείς τα ...setter και να περάσεις καλά μαζι τους. .very funny. Το εννοώ .
Θα σου έλεγα πως εκανες το πρωτο βήμα ,αλλά στο έγραψε ο Κομοτηναίος. Ωστόσο σου λεω πως σε τρώει ο πισινός σου και δίνεις δικαιώματα .
.sarcastic.
Και εσύ τέκνον βρουτε; .sarcastic. είναι το μόνο πράγμα σε σεττερ που έχω και τελευταίο, και αυτή οι παπαρες οι Ιταλοί άκου σεττερ τόσα ονόματα υπάρχουν, με μαγαρισαν .very funny.

Και εσύ τέκνον βρουτε; .sarcastic. είναι το μόνο πράγμα σε σεττερ που έχω και τελευταίο, και αυτή οι παπαρες οι Ιταλοί άκου σεττερ τόσα ονόματα υπάρχουν, με μαγαρισαν .very funny.
.my man. Τωρα σου φταίνε οι Ιταλοί ε ;
Τοσα μποτάκια κυκλοφορούν στην αγορά και συ πήγες στα setter. Τυχαίο ;;; Αυτομαγαρίστηκες φιλε .
Kαλά σου είπα εγω οτι έχεις φαγούρα .
.sarcastic.

Last edited:
Στα ρούχα, το βαμβακερό ύφασμα αδιαβροχοποιείται με τη χρήση πάστας κεριού. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα Barbour Jackets. Επίσης και καπέλα και τσάντες με κερωμένο βαμβάκι είναι αδιάβροχα. Από αυτά έχω από όλα και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Τα υφασμάτινα μποτάκια όμως είναι άλλη υπόθεση. Στηρίζουν την αδιαβροχοποιησή τους στις μεμβράνες και όχι στο εξωτερικό ύφασμα,
Τί ακριβώς θέλεις να αδιαβροχοποιήσεις;

Καλημέρα ξέρει κάποιος καποιο καλο σπρέι αδιαβροχοποιησης?
https://www.outstore.gr/xsv/el/home/657-nikwax-tech-wash.html
Παρά πολύ καλό ! Δεν έχω δοκιμάσει πολλά αλλά αυτό με εντυπωσίασε !
Δουλειά χωρίς να λερώνει το δέρμα !
Αν το ψάξεις λίγο το βρίσκεις κοντά στα 6€

Back