Ποια Salomón έχεις;Γεια σας ρε παιδια!
Χρονια πολλα και καλα Χριστουγεννα!
Αγορασα ενα ζευγαρι North Face για κυνηγετικα και μου ηρθαν προχθες.
Παναλαφρα με GoreTex αλλα δυστυχως δεν ειναι σαν τα Salomon που εχω στην προστασια του αστραγαλου.
Επειδη το σκεφτομαι να τα επιστρεψω τι αλλο μου προτεινετε προς αυτο τον σκοπο?
Η πάρε πάλι salomon η Lowa.Γεια σας ρε παιδια!
Χρονια πολλα και καλα Χριστουγεννα!
Αγορασα ενα ζευγαρι North Face για κυνηγετικα και μου ηρθαν προχθες.
Παναλαφρα με GoreTex αλλα δυστυχως δεν ειναι σαν τα Salomon που εχω στην προστασια του αστραγαλου.
Επειδη το σκεφτομαι να τα επιστρεψω τι αλλο μου προτεινετε προς αυτο τον σκοπο?
Τι νούμερο είναι και πόσο τα πήρες;
Tα salomon σου έπαιρναν νερό;;110 ευρω νουμερο 40 που σε Salomon ειναι 41-1/3.
Πολυ φαρδια γραμμη.
Ουτε σταγονα ΓιωργοTα salomon σου έπαιρναν νερό;;
Τρομερό αρβυλο.Salomon Quest 4D GTX
Αυτά έχω και εγώ για καθημερινή χρήση όχι κυνήγι, γαματο αρβυλοSalomon Quest 4D GTX
Για κυνηγητικό πιο χρησιμοποιείς;;Όντως τρομερά αρβύλα θηρία σε προστασία και στήριξη του ποδιού και απόλυτα αδιάβροχα 3 χειμώνες τώρα σαν καθημερινό αρβύλα και πάνω στην μηχανή!
Δεν είναι τα κυνηγετικά μου και εμένα.
Επέστρεψα πριν λίγο τα North Face και εντός της ημέρας θα παραγγείλω ένα άλλο κορυφαίο αρβύλα της Salomon.
X-Ultra Treck GTX.
Ελαφρύτερο ακόμα από το Quest 4D.
Έπρεπε από την αρχή να πάρω την πεπατημένη αλλά ας όψεται η έρευνα αλλά και η ακριβή τιμή που τα έβρισκα Ελλάδα.
Γιωργο μεχρι τωρα ειχα τα AKU military 8".Για κυνηγητικό πιο χρησιμοποιείς;;
Τα εχω και εγω αυτα αλλα για το κυνηγι ειναι απαγορευτικα με 1014 gr.....μονο για σκοπια για χιονι κανουν πολυ βαρια...Matterhorn No 46 - 150€
Τα εχω και εγω αυτα αλλα για το κυνηγι ειναι απαγορευτικα με 1014 gr.....μονο για σκοπια για χιονι κανουν πολυ βαρια...
Πολύ ωραίο φαινεται...πόσο σβγηκαν με τα μεταφορικά;;Τα παραγγειλα τελικα προχθες απο Αγγλία και ταχυδρομηθηκαν χθες!
Salomon X Ultra Trek GORE-TEX
Ολο δερμα και 100 γρ πιο ελαφρια απο τα Quest 4D GTX.