Άρβυλα ( Περιποίηση – Επιδιόρθωση )

Όταν περνάμε λίπος για αδιαβροχοποίηση, δεν ακυρώνουμε τον ρόλο της μεμβράνης όσον αφορά την διαπνοή;
Έτσι είναι θεωρώ όμως πιο σημαντικό να μην βάλει νερό.Τα μποτάκια στο πάνω μέρος έχουν τρύπες δεν γίνεται και από εκεί διαπνοη;

Το πιο σημαντικο ειναι στην επιστροφη οταν τα φορας να τα πλενεις εξωτερικα με το λαστιχο να φευγουν εντελως οι λασπες και να στεγνώνουν φυσικα σε αεριζόμενο χωρο οπου δεν θα εκτίθεστε σε παγωνιές η σε υψηλές θερμοκρασιες πχ τζακι

Εαν χρειαζεται να περαστούν λιπος(εγω το κανω καθε 4-5 κυνηγια) οπως ειναι ακομη νωπά απο το πλυσιμο τα περναω λιπος απλώνοντας με ενα ρουχο

Το λιπος περαν απο αδιαβροχο ποίηση κραταει και υο δερμα μαλακο και ευκαμπτο

Σήμερα θα τα περασω ένα χέρι λίπος
Απο τον Αύγουστο που τα πήρα
Μου είπαν όχι σκέτο λίπος
Βρέχεις απαλά με ένα σφουγγαράκι να είναι υγρό
Και μετά τα περνάς
Ετσι μου ειπε και ο Γιωργος (Αβραμόπουλος) που πηρα απο κει άρβυλα κυνηγετικα τις προαλλες...

Όταν περνάμε λίπος για αδιαβροχοποίηση, δεν ακυρώνουμε τον ρόλο της μεμβράνης όσον αφορά την διαπνοή;
Βασίλη ναι....δεν κάνει καλό ,θα χαλάσεις την διαπνοή και δεν θα στεγνώνει εύκολα το εσωτερικό από την φυσική υγρασία που σχηματίζεται λόγο διαφοράς θερμοκρασίας.
Όσον αφορά την περιποίηση του δέρματος που αναγκαστικά πρέπει να κάνεις, γιατίαλλιώς το έχασεςτο αρβυλο...υπάρχουν προϊόντα που πιστοποιούν ότι δεν επηρεάζουν την διαπνοη της μεμβράνης και συντηρούν το δέρμα.

ναι τον ξερω τον αγαπιο εκει σκεφτομαι να τα στειλω αλλα ελεγα μηπως ειναι κατι απλο να γλιτωσω τις αποστολες
Αν ραφθούν οπως είναι η βελονα θα τρυπήσει τη μεμβρανη και θα πέρνουν νερό....Αν βγεί η σόλα τότε αφαιρείται σαν αναποδη κάλτσα η μεμβράνη μπαίνει το γαζί επανατοποθετείται η μεμβράνη στη θέση της,και αν είναι για αλλάγή και η σόλα βαζεις και μια καινόυργια vibram και το αρβυλο παίρνει σοβαρη παράταση ζωής αναλογα φυσικά με τη χρήση-συντήρηση που του κάνεις....

Αν ραφθούν οπως είναι η βελονα θα τρυπήσει τη μεμβρανη και θα πέρνουν νερό....Αν βγεί η σόλα τότε αφαιρείται σαν αναποδη κάλτσα η μεμβράνη μπαίνει το γαζί επανατοποθετείται η μεμβράνη στη θέση της,και αν είναι για αλλάγή και η σόλα βαζεις και μια καινόυργια vibram και το αρβυλο παίρνει σοβαρη παράταση ζωής αναλογα φυσικά με τη χρήση-συντήρηση που του κάνεις....
Έχει κανείς εικόνα από τιμές, όσον αφορά αντικατάσταση σόλας; Για τον Αγάπιο λέω.

Έχει κανείς εικόνα από τιμές, όσον αφορά αντικατάσταση σόλας; Για τον Αγάπιο λέω.
Αναλόγως το παπούτσι και αναλόγως τι σόλα θα βάλει. Πιο μαλακή πιο σκληρή ,αν θελει και περιμετρικα λαστιχο κλπ. Εχει διάφορα.
Εγω έχω σολιάσει το ίδιο Acu, δυο φορές με διαφορετικές σόλες.
Η πρώτη σχετικά μαλακή και πλήρωσα 50. Η δεύτερη πιο σκληρή και πλήρωσα 70.
Οταν σόλιασα τα Acu την πρώτη φορά ,μαζι έδωσα κι ενα ζευγάρι Lowa . Γι αυτο οι σολες ειχαν πληρωθεί 70

Back