Έκθεση Κυνηγεσία 2025

Εγώ δεν θα μπω στην κουβέντα για τους ιταλούς απλά παίρνω την ευκαιρία από αυτό που γράφεις όσον αφορά τον να ενημερώσουμε τις αρχές , το οποίο σε αυτό τον τόπο μοιάζει ανέκδοτο.
Είμαι στην Σαγιάδα για παπιά από τις 6:00 το πρωί μέχρι 6:00 το απόγευμα με βροχή και το νερό μέχρι το γόνατο .
Εμφανίζονται τέσσερις τύποι οι οποίοι περνάνε από αριστερά μου και μπαίνουν μέσα στο απαγορευμένο . Εχουν χαλάσει τον κόσμο στο ντουφεκίδι , κόβουν οτιδήποτε παπί ήθελε να ρθει προς τα έξω και ανάθεμα και έχανε κατεβάσει 15 παπιά Οσο κι αν προσπάθησα να ειδοποιήσω τον φορέα διαχείρισης, τους θηροφύλακες, τους κυνηγητικούς συλλόγους, ακομη και παιδιά από την Αθήνα για να με βοηθήσουν σε κάποια τηλεφωνήματα, όχι άκρη δεν έβγαλα απλά κατέστρεψα και το κινητό μου από τη βροχή, έσπασαν τα νεύρα μου και εξελίχθηκε η μέρα σε μία από τις χειρότερες που θυμάμαι κυνηγετικά
Αυτο ειναι ενα μικρό παράδειγμα . Θα μπορούσαμε να σου γράψω σελίδες ολόκληρες με αναφορές και καταγγελίες στις αρμόδιες αρχές όχι μόνο για το θέμα του κυνηγίου ,αλλά για πάρα πολλά άλλα .
Το αποτέλεσμα ξέρεις ποιο είναι ,μετά από τόσα χρόνια έφτασα πια να λέω άι γαμηθείτε ! Απογοητευση σε ολα τα επιπεδα . Δεν βγαίνει άκρη σε αυτό τον τόπο και για αυτο φταίμε όλοι .
Το ότι απαγορεύτηκε το κυνήγι στην Αλβανία, δεν είναι φήμες.
Όπως και να έχει, όσο και αν παρανομούν κάποιοι Έλληνες, οι περισσότεροι κατανοούν, ότι πρέπει να προσεξουν για να ξανάρθουν τα θηράματα στον τόπο τους...οι Ιταλοί δεν έχουν τέτοιες ευαισθησιες, όπως προανέφερα.!

επίσης το θεωρώ πολύ χλωμό, να κάνουν τόσα έξοδα, για να έρχονται να βαρέσουν 10 - 20 τσίχλες...δεν είναι και κάνα φοβερό θήραμα....αλλά πάλι καταλήγουμε στην ανοργανωσιά και την προχειρότητα της ηγεσίας μας και του κρατους γενικοτερα ....πολλοί κατηγορουσαν τον συγχωρεμένο τον παπαδοδημα, για διάφορα, τουλάχιστον κάτι έδειχνε ότι έκανε, μια μελετη , μια απελευθέρωση κάτι. Τώρα τίποτα, καφενές. Όταν για 3 μήνες τα θηράματα δέχονται καθημερινή πίεση χωρίς κανέναν έλεγχο, ποιος θα κάνει διαχείριση, εγώ?

Και η πλάκα είναι, ότι αν καταντήσουμε Αλβανία, εμείς θα κατηγορηθουμε και όχι οι πραγματικά υπεύθυνοι
Και ποιός σου είπε,ότι δεν ενημερώσαμε...
Δηλαδή μιλάμε για Μέγα Μπουρ...λο ... ?

Back